FOTOTUTORIAL How To: Too Faced Fashion.

In de How To van vorige week kon je al zien hoe ik Classic na maakte van de Too Faced palette. Dit was nogal een rustige look, zoals de naam het al zegt, Classic! Dit keer koos ik voor de Fashion! Fashionable kleuren, mooi gecombineerd en je kan er alle kanten mee op!

How To Too Faced Fashion

De oogschaduw is overigens weer gorgeous en je kan er echt mee spelen. Je kan hem heel licht aanzetten of hem in lagen opbouwen. Ik koos voor het laatste, het opbouwen van de lagen. Een beetje een donkere look, maar precies zoals ik hem wilde hebben!

How To Too Faced FashionIk heb misschien wel vals gespeeld om Heaven onder mijn wenkbrauwen aan te brengen, maar ik vond Nude Beach te grof, althans, de glitters zijn heel grof. Ze vallen van je kwast af, op je wangen.

How To Too Faced FashionVervolgens heb ik Nude Beach aangebracht met mijn vinger, de oogschaduw bevat veel glitters, eigenlijk alleen maar en het zijn ook nog eens grove glitters, moeilijk om mee te werken. Over de Nude Beach heb ik Silk Teddy aangebracht.

How To Too Faced FashionIn mijn binnenste ooghoek + een deel van mijn ooglid heb ik Honey Pot aangebracht. Zoals je ziet heb ik mijn buitenste ooghoeken vrij gelaten, hier kom later een andere tint.

How To Too Faced FashionBreng nu de Cocoa Puff aan in je arcadeboog.

How To Too Faced FashionBlenden + opnieuw aanzetten! Neem nu ook het deel van je ooglid mee, wat je net vrij liet.

How To Too Faced FashionBlenden, blenden en nog eens blenden!

How To Too Faced FashionAanzetten en weer blenden! Neem nu ook de onderkant van je oog mee, maar zorg dat je ook daar het mooi in elkaar laat overlopen.

How To Too Faced FashionMaak je look af met mascara en een zwart oogpotlood! Vergeet niet je wimpers te krullen!

How To Too Faced Fashion Tada! Haat aan grove glitters, je ziet er eentje net onder mijn wenkbrauw.

De stappen op het kaartje zijn zo makkelijk, maar het gaat erom dat je goed blend. Zorg er voordat alles in elkaar overloopt, het moet in elkaar worden vervaagd, smooth en smokey! Ik vind het leuk om de looks van de kaartjes na te maken! Zo leer je een nieuwe look in een paar minuten.

How To Too Faced Fashion

Ik heb als eerst een groene concealer gebruikt voor de roodheden. Daarna heb ik mijn foundation gemixt met de High Tech Lighter. Ik heb weer twee soorten gebruikt namelijk de Bourjois Healthy Mix en Catrice Photo Finish. Over mijn foundation heb ik mijn poeder deppend aangebracht en mijn jukbeenderen met een bronzer geshaped.

How To Too Faced Fashion

Als eerste heb ik een lipliner gebruikt van Miss Sporty, genaamd Toffee 010. Ik heb mijn lippen omlijnd en ingekleurd. Omdat de ooglook shimmery is, wil ik dit laten terug komen op mijn lippen, vandaar de lipgloss! De lipgloss van Catrice, Colour Gloss Cosnova heb ik daar overheen aangebracht.

De looks van de Too Faced Palette zijn makkelijk na te maken, de namen staan overal bij aangegeven en de kleuren zijn absolutely gorgeous! Het leuke vind ik dat je ze kan opbouwen, maar dat heb je wel met meerdere oogschaduws. It’s amazing! Ik draag de looks gewoon overdag, aangezien ze niet zo heel fel zijn, maar je kan het altijd heftiger maken!

Wat vind jij van de look?


13 Comments

 • Redhotjillypeppers

  02/10/2011

  Mooie smokey look ! Wel handig die kaartjes met instructies.

  Reply
 • glasmetwater

  02/10/2011

  je ogen zijn echt super mooi opgemaakt…

  Reply
 • robinvalentine♥

  02/10/2011

  dit is echt heeeel erg mooi!

  Reply
 • charile

  02/10/2011

  heel mooi!

  Reply
 • germa

  02/10/2011

  Looks good!

  Reply
 • Laura

  02/10/2011

  Mooi !

  Reply
 • Kayla

  02/10/2011

  Hele mooie look, die laatste foto is grappig haha!

  Reply
 • Mel

  02/10/2011

  hele mooie look! alleen ik zou je wenkbrauwen iets minder heftig inkleuren. Het maakt je gezicht heel hard en streng en het ziet er heel nep uit, voor de rest heb je een hele leuke lipkleurtje op!

  Reply
  • Beauty Koning

   02/10/2011

   Dank je wel! Dat klopt, maar ergens vind ik dat juist mooi staan. :)

   Reply
 • Desiree

  02/10/2011

  Prachtige ooglook!

  Reply
 • Rachelle

  02/10/2011

  Mooi en ik blijf jaloers want ik kan dit niet zo mooi =[! Maar wel heel leuk om het te zien ^^! Echt apart om te zien hoe je dat in een paar stappen voor elkaar krijgt =O!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • Deb

  03/10/2011

  Smokin’ Flawless!! Ziet er goed uit!! En die lipgloss staat je errrg goed!

  Reply
 • Mariel

  06/10/2011

  Mooie look!

  Reply

Geef een reactie