Blogger van de maand!

Woop, woop, wooooooop! Vorige week ontving ik een e-mail van Nina. Ik vind het altijd leuk om e-mails te ontvangen, dont ask me why. Bij de e-mails zat ook een amazing mail tussen, namelijk van Nina. Ze vroeg of ik Blogger van de maand wilde worden, hell yea! Ik moest kort uitleggen wat voor blog ik had, wat je er allemaal op kon vinden ect. Het is ook een soort omschrijving hoe ik in de make-up ben belandt, met twee crazy pictures, like always. Je kan het artikel lezen op Beautytipscelebs!

Bedankt Nina!


5 Comments

 • germa

  04/10/2011

  Leuk stukje heb je geschreven!

  Reply
 • tessa

  04/10/2011

  wat leuk voor je
  ik ga het nu lezen

  Reply
 • Charlotte

  04/10/2011

  Gaaf man! :D

  Reply
 • Laura

  04/10/2011

  Leuk artikel !

  Reply
 • Sharon

  04/10/2011

  Leuk artikel ! :D Ben trots op je dat je het nog steeds volhoud ! :D en dat je ook steeds nieuwe dingen uitprobeert met make-up ;d

  Reply

Geef een reactie