Kat Von D High Voltage Eye Primer.

Kat Von D, een amazing tatoeëerster, met prachtige make-up looks die je altijd weer versteld doen staan. Ze draagt vaak smokey eyes, met rode lippen, gorgeous combinatie! Naast tatoeëren heeft ze ook een eigen make-up lijn, say what?! Het merk is alleen nog niet in Nederland te koop, maar wel via Ebay! Sowieso staat een make-up palette van Kat op mijn wishlist, maar mijn oog viel dit keer op iets anders..

Kat Von D High Voltage Eye Primer

 Kat Von D High Voltage Eye Primer

Kat Von D High Voltage Eye Primer

Jup, it’s a primer! Een Kat Von D High Voltage Eye Primer in de kleur Smokey! Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn twijfels had mij een donkere primer, wist niet zeker of de felle kleuren daar wel zo mooi op uit zouden komen, maar ik wilde hem zo graag hebben!

Kat Von D High Voltage Eye Primer

Kat Von D High Voltage Eye Primer

De verpakking is net zoals die van de Etos, gewoon in een lipgloss variant. Je ziet de kleur van de oogschaduwbasis al, het is de donkergrijze kleur! Die sterren op de verpakking doen mij denken aan Kat Von D. Aan de bovenkant van de dop, de eerste foto, kon je al haar logo zien, KVD, maar aan de zijkant zie je Kat Von D staan + het verkooppunt, Sephora.

Kat Von D High Voltage Eye Primer

Kat Von D High Voltage Eye Primer

De applicator zelf is gewoon plat, lang en zoals je op de foto al ziet komt er vrij veel vanaf. Ik vind het persoonlijk fijn om zo een applicator te hebben, ik ben nogal onhandig met tubes, knijp te hard en komt er teveel uit, een pompje daar in tegen is weer handig! Maar dit vind ik ook erg fijn.

Kat Von D High Voltage Eye PrimerDe oogschaduwbasis, rare kleur hé?

Kat Von D High Voltage Eye PrimerHier heb ik hem geblend/uitgeveegd.

De kleur is best apart, voor een oogschaduwbasis, meestal heb ik gewoon een transparante kleur of eentje met een huidkleurige tint. Ik vind het wel wat hebben, handig voor donkere looks, zoals smokey eyes! Op naar de swatches met oogschaduw!

Kat Von D High Voltage Eye PrimerHier heb ik de Sleek palette gebruikt, WAUW!

Kat Von D High Voltage Eye PrimerDe bruine tint bovenaan is Honey Pot + daaronder Sexpresso. Daarnaast is Silk Teddy, totaal niet verwacht dat hij zo licht uitpakte. De blauwe oogschaduw komt uit mijn 88 Palette Shimmer en de kleur daarnaast is de zwarte oogschaduw uit mijn Sleek Palette.

Twee paarse tinten uit een Miss Sporty palette, hierover komt nog een review.

Links is Colibri en de bruine tint is de Matte 327 van INGLOT.

Wauw, ik ben gewoon flabbergasted! Wat een geweldige primer, de kleuren komen nu zoveel beter uit! De paarse tinten zijn zo slecht, maakt niet uit onder welke basis je het doet, ze komen niet goed tot hun recht, terwijl het prachtige kleuren zijn, maar de primer van Kat Von D bracht daar weer leven in. Het is echt amazing! Ik ben er superblij mee, heb hem ook al gebruikt in deAmanda Seyfried Meets Cynthia. De primer, High Voltage Eye Primer Smokey, is verkrijgbaar op Ebay, voor ongeveer €11 à €15 euro!

Kon jij de primer al? Of heb jij hem al in bezit?


15 Comments

 • Hier heb ik al veel lof over gehoord! Pinkfairy heeft er ook eentje, ik weet alleen niet of die voor het gezicht is (dat dacht ik wel) en zij is dolenthousiast erover!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/10/2011

  Dat ziet er een geweldig product uit ! Haar oogschaduw palettes zijn ook prachtig.

  Reply
 • Deb

  03/10/2011

  Wat een gaaf effect geeft dat zeg! Blijft je oogschaduw ook de hele dag op zijn plek met deze primer?

  Reply
  • Beauty Koning

   03/10/2011

   Ja, perfect! Ik was nogal flabbergasted, vergeten in het artikel te zetten, maar hij blijft echt goed zitten en lang ook!

   Reply
 • salwavandergaag

  03/10/2011

  Leuke blog!

  Reply
 • Charlotte

  03/10/2011

  Mooi spul zeg! Wil ik stiekem ook wel proberen!

  Reply
 • germa

  03/10/2011

  Hmmm, het lijkt mij een interessante primer voor smokey eyes. Maar voor een gewoone ooglook heb ik denk ik liever een nude kleurige primer.

  Reply
 • Shirley

  03/10/2011

  Heel erg mooi!
  Ik ben er nu stiekem ook wel benieuwd naar!

  Reply
 • Laura

  03/10/2011

  Had eerst mijn twijfels over een donkergrijze primer maar na de swatches te zien ben ik overtuigd !

  Reply
 • Monique

  03/10/2011

  Ik neem ook vaak een huidskleur primer, maar deze is idd super onder smooky looks!

  Reply
 • Kayla

  03/10/2011

  Lijkt me een fijn product, ik ben al een lange tijd benieuwd naar dit merk! Vooral de palettes zien er zo mooi uit!

  Reply
 • charile

  03/10/2011

  Wauw heel mooi! Zeker mooi voor aan de buitenkant van je ooglid :D

  Reply
 • Sharon

  04/10/2011

  Wauw de kleuren zien er echt fel uit ! :D

  Reply
 • Steffi

  05/10/2011

  Eerlijk gezegd ben ik ook erg verrast! Ik kende enkel de palettes van Kat Von D, maar ik zou na deze review ook wel voor de primer gaan, denk ik. Degelijke prijs voor een heerlijk product, zo te zien. Dank je voor de tip!

  Reply

Geef een reactie