Project: Blush uitproberen.

Blushes zijn er in allerlei kleuren, van rood naar roze, van roze naar oranje en noem het maar op. Ze zijn er in verschillende soorten met allerlei ondertonen. Soms sta je versteld wat een blush wel niet kan doen met je gezicht, maar dat heeft een bronzer ook! Zoals jullie weten gebruik ik geen blushes. Ondanks al mijn mislukte pogingen, heb ik het nog één keer geprobeerd. De conclusie is..

Blush uitproberen

Het kan op zich wel, maar zonder is mooier. Misschien verkeerde look, ik was op dat moment net klaar met de Charlotte Sullivan Meets Cynthia. De rode lippen vond ik wel mooi staan, misschien niet de perfecte rode kleur in combinatie met een roze blush.

Blush uitproberen

Mijn zus gebruikt al jarenlang blushes, ze kan het zo precies aanbrengen, het ziet er altijd gorgeous uit! Vaak zie je nog wel eens bij mensen een verdwaalde blush, die ergens op hun onderkaak zit, terwijl hij op je jukbeenderen moet voor de natuurlijke blos. Nee, zij is een echte blush-expert!
 Blush uitproberen

Stiekem heb ik even een blush van haar gekaapt, aangezien ze hele mooie blushes bezit! Ik heb een blush van Nars gebruikt, genaamd Deep Throat! Een prachtige roze blush met een gouden shimmer, echt gorgeous!

Blush uitproberen

Op elke foto heb ik de blush al op, hij is aanwezig, dat zie je duidelijk. Meteen word mijn gezicht een stuk warmer, de roodheden, moedervlekken, kortom alles komt naar boven, heel vervelend! Zonde, aangezien het zo een mooie blush is.

Blush uitproberen

Hier zie je dat de kleur is veranderd door de lichtval, het is en blijft er nogal raar uit zien, terwijl ik het wel mooi vind staan. Het voegt toch iets toe aan mijn look, maar het is beter zonder. Ik ga even experimenteren met verschillende looks, kijken of het uitmaakt. Natuurlijk houd ik jullie up-to-date! Heb je tips? Of misschien een blush die je wilt aanraden, laat een reactie achter bij de comments!

Gebruik jij een blush?


16 Comments

 • redhotjillypeppers

  04/10/2011

  Ik gebruik nooit blush, enkel bronzer. Om net dezelfde redenen als jij :)

  Reply
 • Shirley

  04/10/2011

  Je hebt echt prachtige ogen en wenkbrauwen!
  Ik vind de blush heel mooi staan :-)

  Ik gebruik zowel blush als bronzer…net wat ik mooi vind om dat moment.

  Reply
 • teddlicious

  04/10/2011

  Ik vind het wel mooi bij je staan!

  Reply
 • salwavandergaag

  04/10/2011

  Mooie make-up! Zelf gebruik ik meestal een een blush in bruin/goud tinten, maar dit staat je erg goed!

  Reply
 • germa

  04/10/2011

  Ik gebruik altijd een blush. Ik vind het je wel mooi staan, maar de lipstick kleur past er niet echt bij. Misschien is het wel een kwestie van wennen.

  Reply
 • Dionne

  04/10/2011

  Het staat je goed! Ik gebruik vaak een blush trio van sephora met wit en roze/ koraal achtige kleurtjes :)

  Reply
 • nadientje

  04/10/2011

  Wow die Deep Throat blush is echt super mooi! Ik gebruik eigenlijk ook nooit blush omdat ik roze bij mij al snel truttig vind staan. Maar ik ga het binnenkort toch maar nog eens proberen :D.

  Reply
 • Deb

  04/10/2011

  Die eyeliner heb je zooo mooi gedaan, maar het gaat om de blush he ;-)
  misschien toch iets subtieler aanbrengen want volgens mij heb je ém redelijk heftig aangezet of het lijkt maar zo op de foto. Ik vind het trouwens niet eens zo verkeerd staan. Misschien is het gewoon een kwestie van wennen voor jou.

  Reply
 • Bertine

  05/10/2011

  Ik gebruik elke dag blush, lekker vlot staat dat vind ik. Ik vind het jou ook goed staan hoor, misschien wat te overdreven bij de mooie look die jij hebt gemaakt inderdaad.

  Reply
 • glasmetwater

  05/10/2011

  Hoezo je vind jezelf niet zo goe dmet blush staan? Ik vind het echt super leuk… Zelf gebruik ik niet zo vaak blush, of enkel een beetje, een vriendin gebruikt wel vaak blush. Ik heb zelf 2 van chanel, die gebruik ik niet zo vaak. Ook heb ik een goedkope bronzer, die ik dan weer wel vaak gebruik.

  Reply
 • Monique

  06/10/2011

  Ik gebruik de laatste tijd wel een blush, geeft me iets meer een “gezonde uitstraling”

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  06/10/2011

  ik gebruik altijd blush! Ben er gek op!

  Reply
 • Steffi

  06/10/2011

  Je staat nogtans wel met blush hoor! Maar ik begrijp je wel, blush vind ik ook erg lastig om goed aan te brengen, meestal gebruik ik het ook niet..

  Reply
 • caroline

  08/10/2011

  ik vind je make-up echt heel mooi staan bij je!! De rode lippen zijn echt een knaller!!!

  Reply
 • natas

  12/10/2011

  Het staat je echt goed hoor! Ik zie helemaal geen oneffenheden!

  Reply
 • Mevo

  13/10/2011

  T staat je goed hoor!
  Ik hoef het niet eens te gebruiken =$
  1x blozen en t zit er de rest van de dag zo ongeveer op =$
  Ik heb van mezelf al wat rode wangetjes haha =P

  Reply

Geef een reactie