NOTD: LA Colors, Barry M en Jesse’s Girl!

Nagellak op Friday, Friday! Ik bedoel Thursday, nagellak op Thursday! Yea, oh yea! Thursday klinkt raar, maar het is vandaag ook Thursday! Ja, de tijd gaat snel, vandaag is het donderdag, maar wel weer tijd voor drie nieuwe nagellakken, drie verschillende kleuren op 3 nagels!

NOTD

NOTD NOTD

Wauw, wat een contrast! De kleuren verschillen zo van elkaar, ze steken ook lekker van elkaar af, heerlijk! Ik vind het mooi als een nagellak kan knallen, qua kleur dan. Vooral nummer 16 heeft dat. Een prachtige oranjekleur, met een beach glow, Hawaï! Laten we meteen beginnen met nummer 16!

NOTD

De kleur is vrij apart, heel zonnig en zomers. Hij valt ook echt op, helaas heb je er hooguit 4 à 5 laagjes voor nodig, voordat hij mooi dekt. Ik heb de nagellak ooit een keer opgebracht tijdens een aflevering van Jersey Shore, sinds dien zie ik de kleur niet meer anders. Het is en blijft een Shore kleur!

NOTD

NOTD

NOTDAmazing name!

Als ik ergens van houd, zijn het wel de namen bij cosmetica, en dan vooral die rare namen, waarvan je denkt; hoe komt diegene erop? Wat voor een verhaal zit er achter? Hier is dat wel duidelijk. De nagellak van L.A. Colors, genaamd Shock, is ook echt shockerend qua kleur. Het is een PAUW-kleur die snel opvalt. Hij lakt wel mega fijn, helaas dekt hij niet goed. Ik heb de nagellak online gekocht bij NonPareilBoutique, voor ongeveer $3. SHOCK, CHEAP!

NOTD

Barry M! Geweldige nagellak, ja, ik heb een blauw setje van Barry M, vandaar dat de blauwe nagellak zo vaak voorkomt. Ze lakken ook erg fijn, deze is wel wat dikker, waardoor hij minder snel droogt, maar still perfect!

NOTD

NOTD

Het is geen standaard blauwe nagellak, de kleur is donkerder. Ik gebruik hem best vaak, gewoon omdat hij goed bij mijn huidskleur past! Zeker een aanrader, vooral ook omdat hij niet snel chipt!

NOTD

NOTD

Ook deze nagellak heb ik online besteld, dit keer via Ebay, in een pakketje met nog drie andere nagellakken. De blauwe nagellak van Barry M, genaamd Cobalt Blue, dekt al met één laag, AMAZING! Twee laagjes is echt ruim voldoende, de dekking is echt top.

Aangekomen bij de laatste kleur alweer, Jesse’s Girl! Ja, in één van de vorige NOTD’s, had ik ook Jesse’s Girl en die nagellak was echt afschuwelijk! Het fotograferen lukte niet, ik kreeg de kleur niet op de foto, terwijl hij zo mooi is! Hier was dat gelukkig niet het geval, maar ook dit is een echte knalkleur.

NOTD

Snooki van Jersey Shore draagt vaak een felroze kleur, precies zoiets als deze, vandaar dat mijn zus hem de bijnaam Snookikleur gaf. Zodra ze daarover begint te praten, weet ik welke nagellak het is. Zie! Door de namen onthoud je het, Deb van BeautyGoddess, vertelde dat al een keer bij de comments, so true!

NOTD

De nagellak is echt heel fel, maar dan ook echt fel! Ik heb hem op dit moment ook op in combinatie met flakkies, staat echt heel leuk! Hij lakt fijn en droogt mat op, net zoals de andere nagellak. Op zich vind ik dat niet erg, topcoat erover heen en de glanslaag is weer terug! De nagellak van Jesse’s Girl, genaamd Beach Baby is verkrijgbaar via de webshop van Jesse’s Girl.

NOTD

NOTD

Drie geweldige nagellakken, die fijn lakken, dat is belangrijk! Daarnaast zijn de kleuren amazing! Felle kleuren, altijd welkom, zelfs in de winter. Misschien vrolijk je er van op, als je de winterblues hebt. Zoals ik al eerder in het artikel heb verteld zijn de nagellakken niet in de winkel te krijgen, maar wel via het internet. Barry M Cobalt Blue is verkrijgbaar via Ebay, goed zoeken en vergelijk de prijs, de ene kan hem duurder verkopen dan bij de andere. Shock van L.A. Colors is nog steeds verkrijgbaar op het internet zelf, helaas niet meer bij NonPareilBoutique zelf. De nagellak Beach Baby van Jesse’s Girl is gewoon verkrijgbaar via hun webshop! Natuurlijk is die betrouwbaar!

NOTD

Wat vind jij van de felle kleuren? Gebruik je ze ook in de winter?


20 Comments

 • redhotjillypeppers

  06/10/2011

  Ik heb een paar donkere lakjes maar felle kleuren liggen me toch meer. Ik draag ze ook het hele jaar door hoor. Dat steekt ook mooi af bij een donkere outfit :)

  Reply
 • buchiforgucci

  06/10/2011

  oeee die roze !!
  love it. en die shock is ook mooi!

  Reply
 • Beach Baby vind ik het mooist! Blauw, zo’n diepblauw, is heel erg in deze winter dus daar kan je niet veel verkeerd mee doen!

  Reply
 • Shirley

  06/10/2011

  Prachtige kleuren!
  Ik vind de blauwe erg mooi :-)

  Reply
 • retro-elke

  06/10/2011

  Prachtige kleuren! Die roze is echt super!

  Reply
 • Monique

  06/10/2011

  Het valt me op ja dat er weer eens wat fellere kleuren mogen deze winter.. in plaats van steeds maar grauw en pastel.. Helemaal mijn ding harde felle kleuren!

  Reply
 • germa

  06/10/2011

  Mooie kleuren! Ik vind alle drie super.

  Reply
 • Rachelle

  06/10/2011

  Leuke kleurtjes ^^! Alles glanst zo mooi =D!

  xx

  Reply
 • Diederike

  06/10/2011

  WAAAUUUWWW!!!

  Reply
 • Laura

  06/10/2011

  Ik gebruik felle kleuren altijd ! Die rode is echt mooi.

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  06/10/2011

  wat een prachtige kleuren zeg!

  Reply
 • Deb

  06/10/2011

  Color blocking baby!! Die drie kleurtjes knallen lekker samen. Ik vind het roze kleurtje van Jesse’s girl het mooiste.

  Reply
 • Laura

  06/10/2011

  Oh nooo, nu heb ik dat rotnummer in mijn hoofd! Haha, thanks!
  Wel erg mooie kleurtjes :)

  Reply
 • Steffi

  06/10/2011

  Alledrie erg mooie kleurtjes, maar…

  Dat groene kleurtje dat half mee op de foto staat intrigeert me mateloos! Welke nagellak is dit?

  Reply
  • Beauty Koning

   06/10/2011

   Haha, dat is I’m Not A Kiwi van H&M. Dat is een kleur uit de vorige NOTD. :D

   Reply
   • Steffi

    08/10/2011

    Wat een prachtige kleur zeg. Van de H&M?! Ik weet wat me maandag te doen staat :D

    Reply
 • charlotte

  06/10/2011

  supermooi en uitgebreid artikel!
  ik heb ook 4 lakjes van la colors

  xxx

  Reply
 • teddlicious

  06/10/2011

  Wat een gave kleurtjes!

  Reply
 • Mevo

  07/10/2011

  Leuke zomerkleurtjes dat geel en dat roze!
  Die blauwe is ook mooi!

  Reply
 • Mariel

  09/10/2011

  Mooie kleurtjes, love it!

  Reply

Geef een reactie