FOTD: Joka, joker geïnspireerd!

Tijdens het bekijken van mijn palettes, schieten er allerlei soorten looks mijn hoofd binnen en dan vooral veel verschillende combinaties. Dit keer had ik dat met het Sleek palette, ik zag hem, bekeek hem en constateerde de combinatie paars met groen!

joker geïnspireerd

Een aparte naam, maar hey! Why So Serious? Snap je de hint? Of course! The Joker is back! Dit zijn de kleuren van The Joker, vraag mij niet af hoe ik er aan kom, maar toen ik het eindresultaat zag, was dat het eerste wat in mijn op kwam! The Joka!

joker geïnspireerd

De combinatie in mijn Sleek palette was gorgeous, vandaar dat ik de look had opgeschreven, zodat ik hem een keer kon maken. Helaas heb ik mijn Sleek palette hier niet voor gebruikt, maar mijn 88 Palette in de matte versie. Kijk mee naar de ooglook!

joker geïnspireerd

Om te beginnen met de oogschaduwbasis van Kat Von D! Ik heb deze alleen op mijn ooglid aangebracht en deels in mijn arcadeboog, onder mijn wenkbrauw heb ik de Too Faced basis gebruikt. Op mijn ooglid heb ik eerst een groene basis aangebracht met groen. Over wit heb ik Hectic van Make Up Store aangebracht. Onder mijn wenkbrauw heb ik een crèmekleurige oogschaduw aangebracht, je kan hier voor ook wit gebruiken. Dit dient ervoor dat je makkelijker kan blenden en als highlighter of course!

joker geïnspireerd

Voor de paarse tint in mijn arcadeboog heb ik de paars gebruikt uit mijn 88 Palette. Het is een mooie donkerpaarse kleur, die makkelijk blend! Ik heb hem ver naar binnen aangebracht + onder mijn oog. Zorg ervoor dat alles smooth in elkaar over loopt en blend alles goed! Vervolgens heb ik een zwart oogpotlood gebruikt, een winged eyeliner, wimpers krullen en eindigen met mascara!

joker geïnspireerd
joker geïnspireerd

Ik vond het een geweldige combinatie, wilde hem al steeds maken, maar vergat het weer. Ik schrijf vaak mijn looks op tijdens het opmaken, aangezien ik dan omringd ben met make-up, dat is echt amazing! Je kan gewoon lekker swatchen,testen en combineren.

joker geïnspireerd

Ik heb mijn wenkbrauwen getekend met een oogschaduw van Inglot, de Matte 327. De look zelf is vrij kleurrijk, maar de donkerbruine wenkbrauwen komen goed tot zijn recht. De wenkbrauwen zijn wat moeilijk te tekenen en het kost wat tijd, maar ik vind ze nog steeds gorgeous!
 joker geïnspireerd

Groene concealer, Catrice Photo Finish gemengd met Bourjois Healthy Mix + High Tech Lighter Platina, gecombineerd met de fixeerspray. Deppend een gezichtspoeder aanbrengen, overtollig poeder weggeven met een poederkwast. Jukbeenderen shapen, done!

joker geïnspireerd

Op de foto draag ik een dazzleglass, of course Baby Sparks! En ik heb het geweten hoor! Mijn lippen zijn hartstikke schraal, niet te geloven. We gaan weer naar de winterperiode en ik merk aan mijn huid dat ik meer moet gaan smeren.

joker geïnspireerd

Ik was niet de enige die zag dat het de kleding van The Joker was, mijn zus zei het meteen! De combinatie vind ik te gek, groen is mijn kleur! Ik houd van een groene oogschaduw, het knalt zo lekker en is fris. Maar eh, WHY SO SERIOUS?!

Wat vind jij van de Joker geïnspireerd make-up look?


22 Comments

 • redhotjillypeppers

  07/10/2011

  Voor mij persoonlijk een iets te felle look maar het is wel mooi gedaan !

  Reply
 • Super look, de kleuren passen perfect bij elkaar! Heel erg mooi gedaan!

  Reply
 • Kayla

  07/10/2011

  Mooi, die combinatie van groen en paars!

  Reply
 • Tessabd

  07/10/2011

  gewaagd, maar tof!

  Reply
 • Lis

  07/10/2011

  Ik vind het een hele mooie combinatie en het staat je ook heel goed, was ik zelf nooit opgekomen!

  Reply
 • Rachel

  07/10/2011

  Wauw echt een prachtige look! Welk 88 palette is dit? Want je het het matte palettes, metallice palette enz..

  Reply
  • Beauty Koning

   07/10/2011

   Dank je wel! Dit is de 88 Palette in de matte versie, staat ook in het artikel. :)

   Reply
 • Laura

  07/10/2011

  Ongelooflijk mooie combinatie !

  Reply
 • Victoria

  07/10/2011

  Prachtig !!

  Reply
 • teddlicious

  07/10/2011

  Superleuke look! Ik zou het zelf niet overdag dragen, maar voor ’s avonds, een feestje of uitgaan is het zeker super!

  Reply
 • xibalbablog

  07/10/2011

  Altijd een goede combi, groen en paars! :) mooi gedaan!

  Reply
 • germa

  08/10/2011

  Mooi gedaan! Lekker kleurig!

  Reply
 • Beauty Treasures

  08/10/2011

  Geweldige look, zoiets ga ik ook eens proberen! ben benieuwd naar het effect bij mij!

  Reply
 • heartley

  08/10/2011

  Super gecombineerd! Je komt er niet snel op maar het is verrassend leuk!

  Reply
 • Deb

  08/10/2011

  Je zou niet verwachten dat deze kleuren goed bij elkaar zouden staan… maar jij flikt het ém weer ;-) erg mooi gedaan. De groene kleur knalt echt lekker, komt zeker door de zwarte basis!

  Reply
 • Steffi

  08/10/2011

  Wow, dit is echt een hele mooie look! Ik ga ‘m zeker eens proberen te maken. Prachtige ogen heb je trouwens :)

  Reply
 • Mariel

  09/10/2011

  Erg gaaf, staat je wel mooi!

  Reply
 • glamourstijl

  09/10/2011

  wauw supergaaaf !
  Echt heel origneel bedacht (:
  Liefs, Eljah

  Reply
 • Charlotte

  13/10/2011

  Mooie kleurencombinatie! Echt supermooi man! :D

  Reply
 • Tahnee

  21/10/2011

  Wauuuw! Mooie look. Je wenkbrauwen zijn ook op elke foto perfect!

  Reply
 • Carmen

  25/10/2011

  Wauw! echt heel erg mooi! Heb net geprobeerd om hem na te maken, maar dat lukt mij niet zo mooi als jij dat kan ;-)

  Reply
  • CynthiaKoning

   31/01/2017

   Ahhhh, supertof om te horen dame! Hey, oefening baart kunst! <3

   Reply

Geef een reactie