Gwen Stefani Meets Cynthia.

Vroeger luisterde ik vaak naar het nummer, speelde meerdere keren het opnieuw af en toen Hollywood Undead het nummer coverde, of er meer een eigen draai aangaf, was ik ook op dat nummer verliefd. Inmiddels zingt ze minder en is ze voornamelijk bezig met haar kledinglijn L.A.M.B. Ook wordt de zangeres, songwriter, modeontwerpster en actrice ook gezien als een trendsetter, Gwen Stefani Meets Cynthia!

Gwen Stefani

Gwen Stefani verschijnt vaak, eigenlijk bijna altijd wel met de red lips! Haar bleke huid steekt af van de rode kleur, in combinatie met de winged eyeliner. Gorgeous! Haar ooglook is rustig en nauwelijks zichtbaar.

Gwen Stefani

Laten we eens gek doen en beginnen met de gezichtsbasis! Ik mengde de laatste tijd mijn foundation meer met de High Tech Lighter Platina van Make Up Store, hierdoor word mijn foundation lichter, veel beter! Aangezien Gwen dat ook heeft, komt het nu goed van pas.

Ik heb een witte foundation op mijn wishlist staan, aangezien ik altijd, maar dan ook echt altijd te donker ben voor een foundation. Ik dacht dat ik mijn droomfoundation had gevonden, maar helaas is hij iets te donker. Op dit moment meng ik dus mijn foundation met de highlighter. Daaronder zit mijn groene concealer, hierdoor moffel ik mijn roodheden weg. Over mijn foundation die ik in combinatie met de fixeerspray heb aangebracht breng ik deppend mijn poeder aan, zodat ik mijn foundation “zet.” Vervolgens heb ik mijn jukbeenderen geshaped!

Gwen Stefani draagt vaak een nudelook, weinig tot haast geen kleur. Ik vind dat de look een beetje op die van Christina Aguilera lijkt, aangezien zij ook weinig oogmake-up draagt, maar leggen de nadruk op hun lippen.

Gwen Stefani

Om te beginnen met een oogschaduwbasis, heb ik die van Too Faced gebruikt! Over de basis heb ik Heaven uit mijn Too Palette gebruikt, je kan ook gewoon een andere crèmekleurige oogschaduw gebruiken. Ik heb Heaven op mijn ooglid en onder mijn wenkbrauw aangebracht. Mijn arcadeboog heb ik voorzichtig aangezet met Velvet Revolver, goed blenden! Op mijn ooglid heb ik Fame aangebracht van Make Up Store.

Gwen Stefani

Onder mijn oog heb ik niks aangebracht, ik wilde het zo fris mogelijk laten lijken! Onder mijn wenkbrauw heb ik nog een witte highlighter van NYX, genaamd White, aangebracht. Blend ook deze onder je wenkbrauw. Vervolgens heb ik een winged eyeliner getekend, wit oogpotlood, wimpers krullen en mascara!

Gwen Stefani

De wenkbrauwen van Gwen Stefani zijn niet fel aangezet, zoals ik mijn wenkbrauwen de laatste tijd draag. Ze zijn alleen aangezet/ondersteunt met een wenkbrauwpoeder. Ik heb mijn wenkbrauwen ingekleurd met een oogschaduw uit de 88 Palette Mat, op de tiende rij, nummer vier.

Gwen Stefani

Yea, de lippen, daar draait het natuurlijk allemaal op dit moment om! Gwen draagt een lipstick, met gloss of zonder gloss, het verschilt. Vaak zien jullie de matte lippen voorbij komen, of met een kleine glans, dit keer ging ik voor de ultra shine! Met een rode lipliner van MAC, genaamd Redd, heb ik mijn lippen omlijnd en ingekleurd. Over de lipliner heb ik een lipgloss van NYX aangebracht, genaamd Cherry!

Gwen heeft prachtige krullen, gorgeous! Het verschilt ook per kapsel wat zij heeft, maar als haar haar gekruld is, is het ook echt prachtig. Toevallig had ik die dag mijn haar gekruld, het heeft wel een mega storm overleefd, maar hey, het zat nog prima op zijn plek!

Gwen StefaniCRAZA.

Ik kan je één ding vertellen, ik ben verliefd op de lipliner met lipgloss! Ik vind het echt geweldig staan, althans, de felrode kleur steekt zo lekker af. Het is goed aanwezig met een rustige ooglook kan dat best vind ik! De look ga ik zeker gewoon dagelijks gebruiken, gewoon overdag, hij is licht, laat je de lippen weg, wordt hij al vrij nude! I like it!

Draag jij ook wel eens een rode lipstick/lipgloss?


18 Comments

 • Diederike

  08/10/2011

  HALLO GWEN!!!
  CUTENESS OVERLOAD!!!
  XXX

  Reply
 • Monique

  08/10/2011

  Super mooie rode lippen

  Reply
 • germa

  08/10/2011

  Super mooie classic look!

  Reply
 • Dionne

  08/10/2011

  Wauw, mooie look! Die rode lippen staan je erg goed :D

  Reply
 • redhotjillypeppers

  08/10/2011

  Staat je mooi hoor, die rode lippen !

  Reply
 • Louna Beauty

  08/10/2011

  Wauwwww….. dit staat mij echt niet. ;-)

  Reply
 • Kayla

  08/10/2011

  Wauw, wat mooi! Die lippen, geweldig!

  Reply
 • teddlicious

  08/10/2011

  Mooie look! Echt prachtige kleur lipgloss! En je winged eyeliner is echt super!

  Reply
 • Deb

  08/10/2011

  Prachtige look! Die rode lipstick staat je ook erg mooi. Dat is echt Gwen’s handelsmerk. Geslaagde ‘meet’ weer!

  Reply
 • Charlotte

  08/10/2011

  Staat je zo stralend!
  Die ogen en die lippen.
  supermooi!

  x

  Reply
 • deltacephei

  08/10/2011

  Nice, staat je heel goed!

  Reply
 • Rachelle

  08/10/2011

  Ik ben ook trost op mijn zus haha ^^! Bedankt voor je reacties trouwens =]!

  Leuke look weer =]! Ik vind Gwen Stefanie wel vet. Ik ben helemaal weg van het liedje : “Let Me Blow Ya Mind”.

  Ik wil ook eens rode lippen doen =D. Maar volgens mij heb ik geen rode lipstick. Dat moet ik maar is gaan kopen =D!!!

  xx

  Reply
 • Victoria

  08/10/2011

  Wauw, echt waar, zoveel looks passen bij jou !
  Geweldig

  Reply
 • Laura

  09/10/2011

  Supermooie lippen !

  Reply
 • Amber

  09/10/2011

  Wauw! Mooie look! De rode lippen staan super!

  Reply
 • Mariel

  09/10/2011

  Mooi gedaan, je maakt zulke mooie looks!

  Reply
 • liselieft

  16/10/2011

  deze vind ik ECHT mooi! ik heb dringend nood aan een robot

  Reply
 • Beauty Treasures

  22/10/2011

  Ik draag niet snel rode lipstick, maar met jouw blonde lokken staat het wel mooi! Die ogen vind ik echt mooi! Zelfs leuk voor te gaan werken

  Reply

Geef een reactie