TALK: Project second chance.

Ik bezit veel kleine palettes, met vier kleuren, of minder, die ik bijna nooit gebruik. Sinds ik mijn 88 Palettes bezit, gebruik eigenlijk alleen die nog. Natuurlijk ook nog mijn losse oogschaduws, maar het liefst de 88 Palette. Aangezien alle kleuren daarin zitten is het makkelijker om te gebruiken, vandaar dat de meerderheid blijft liggen. Zo zonde! Ik wil ze meer gaan gebruiken, vandaar dat ik de palettes een twee kans geef!

Project second chance

That’s true! Althans, de palettes verdienen een tweede kans. Om te beginnen met het eerste palletje. Het is een klein vierkant doosje, met in totaal negen verschillende oogschaduw tinten. Vrolijke kleuren, van roze naar groen, van paars naar rood! Ik koos hem voornamelijk voor de hoeveelheid oogschaduws, in combinatie met zoveel verschillende kleuren bij elkaar.

Project second chance

Zoals je ziet, een kleurrijke palette, er zat ook een applicator bij, maar die gooi ik vaak weg. Ze vallen uit mijn palettes, ik verlies ze en als ze vies zijn, dus aan beide kanten gebruikt, dan gooi ik ze ook altijd weg. Maar om terug te komen op de kleuren, het zijn van die zachte tinten. Aangezien ik felle harde kleuren ben gewend, is dit precies het tegenovergestelde.
 Project second chance Project second chance

De drie kleuren op een rij, passen allemaal bij elkaar. Ze zijn goed op elkaar afgestemd, natuurlijk niet allemaal, maar wees een daredevil en probeer gewoon wat gekke looks! Ik heb hem echt al een tijd, maar hooguit één keer gebruikt, niet eens. De afdrukken zijn voornamelijk van het swatchen, omdat ik wilde weten welke kleur het was. De oogschaduwpalette genaamd Kleancolor 9 Eye Palette 296 heb ik ooit besteld bij Nonpareilboutique.

Project second chance Project second chance

Project second chance

De swatches vallen zwaar tegen! Sommige kleuren zijn prachtig, maar ik ben gewoon niet van de zachte pasteltinten. Totaal niet. Misschien moet ik ze met een basis swatchen, bijvoorbeeld de Kat Von D primer, daardoor worden kleuren ineens heel intens. You never know!

Project second chance

De Tripe Shadows For Sexy Babe’s Eyes Only! Wow, dat beloofd wat. NYX is één van mijn favoriete budgetmerken, gewoon goedkoop, met een goede kwaliteit. Het ligt eraan waar je het besteld, maar negen van de tien keer komen mijn pakketjes uit Amerika, Hongkong en China!

Project second chance

De kleuren vind ik daarin tegen weer amazing! Over de combinatie ben ik het nog niet zo eens, de bruine tint erbij, het verbaasd mij toch elke keer weer. Ik weet niet wat ik er van moet denken, maar de pigmentatie is weer great! Onmogelijk hoe gepigmenteerd hij is.

Project second chance

Zoals je ziet is deze palette ook al een aantal keer gevallen. Ik ben nogal onhandig, te weinig ruimte, teveel spullen, dat brengt ongelukken! Ook hierbij zat een applicator en in de palette zelf zit een spiegeltje!

Project second chance

Wat een kleuren! Gorgeous! Ik vind de roze met groene combinatie weer geweldig, maar de bruine tint? Iemand misschien een idee? Ik kan hem in mijn arcadeboog aanbrengen, eigenlijk nooit aan gedacht. Deze oogschaduws heb ik ook zonder basis geswatched. Ik moet nog even mijn draai vinden met de palette, qua combinatie op mijn ogen. Ook deze palette van NYX, genaamd Eyeshadow Sombra Ombre TS38 Perpetual komt van Nonpareilboutique.

Ik ben vrij negatief over de palettes, althans negatief, ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ik wil ze niet weggooien, omdat ik de tinten zo mooi vind! Aan de andere kant, ik gebruik het toch niet. Vandaar het artikel Second Chance! Ik geef ze nog een tweede kans! Binnenkort kun je FOTD’s verwachten met deze oogschaduws! Het is een project, net zoals Project; Blush!

Geef jij je oogschaduws wel eens een tweede kans?


7 Comments

 • redhotjillypeppers

  11/10/2011

  Ik heb onlangs mijn ELF minerale oogschaduws herontdekt :)

  Reply
 • germa

  11/10/2011

  Mooie palettes! Ik heb juist dat ik mij 88 palette laat liggen of simpelweg vergeet. Ik heb ook heel veel mono oogschaduws die ik te weinig gebruik. Ik wil ze in een palette over gaan zetten binnenkort. Het palette die ik het meest gebruik is het Urban Decay naked palette! <3

  Reply
 • Monique

  11/10/2011

  Ik zou ze zeker niet weg doe! leuk dat je jezelf uitdaagt het t gaan gebruiken wie weet wat er van komen gaaat. ik ben erg benieuwd naar je looks!

  Reply
 • Dionne

  11/10/2011

  Mooie kleurtjes!

  Reply
 • Laura

  11/10/2011

  Ik heb hetzelfde voor , gebruik altijd mijn 88 pallet :)

  Reply
 • salwavandergaag

  12/10/2011

  Erg mooi!

  Reply
 • Sharon

  16/10/2011

  Ik vind de palette van nyx de kleurtjes wel bij elkaar passen! Voor mij lijken het herfstkleuren. Het verkleuren van de blaadjes zijn altijd groen, beetje rood en bruin ! :D

  Reply

Geef een reactie