Essence Express Dry Drops.

Een onmogelijke zoektocht naar een product, wat weken, eigenlijk maanden heeft geduurd! Hoe vaak ik wel niet in de Kruidvat verscheen voor dat ene product. Ondertussen ken ik iedereen die er werkt, en kan ik ook aan hun blik zien dat het product nog niet binnen is, of zelfs waarschijnlijk nooit binnen zou komen. Verloren zaak.. Totdat mijn zus het product zag verschijnen! Mijn nagels drogen nu sneller dan ooit met de Essence Express Dry Drops!
 Essence Express Dry Drops

Of course! De Express Dry Drops van Essence! Hoelang heb ik er wel niet over gedaan om die in bezit te krijgen, aangezien ik nooit lang genoeg kan wachten, totdat mijn nagels droog zijn. Ik kan gewoon niet zo lang stil zitten, dit zou het moeten voorkomen! Natuurlijk kwam ik er niet elke dag, maar elke keer als ik er was, bekeek ik het schap, helaas. Maar nu ben ik in het bezit van de magische druppels.

Essence Express Dry Drops

Het flesje is vrij klein, viel mij tegen, aangezien ik dacht dat het wel een flink potje zou zijn. In ieder geval is de inhoud vrij groot, zo een 8 ml. Ik vind het systeem wel handig. Je brengt de druppels aan met een pipetje, hierdoor kan je bepalen hoeveel je wilt aanbrengen.

Essence Express Dry Drops

Essence Express Dry Drops

Maar doet het nou eigenlijk wel wat ik ervan had verwacht? JA! Wauw, mijn nagellak is zo snel droog, onmogelijk. Ik heb nauwelijks beschadigingen van het niet goed opdrogen, eigenlijk gewoon helemaal niet. De druppels hebben mij inderdaad versteld laten staan. Ik lak mijn nagel, ik breng de dry drops er meteen over heen aan en wacht een aantal minuten. Hooguit drie. Dit herhaal ik weer en mijn nagels zijn klaar! Natuurlijk moet je weer even wachten, maar het is al zoveel sneller dan normaal. En als laatste, het droogt mijn nagels totaal niet uit! AMAZING!

Essence Express Dry Drops

De Essence Express Dry Drops zijn zeker een aanraden! Helemaal voor de mensen die niet veel geduld hebben of niet lang kunnen stil zitten. It’s amazing! Het flesje gaat nog wel een tijdje mee denk ik, en ik ben zeker van plan om hem opnieuw te komen. De Essence Express Dry Drops zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,99!

 Ben jij al in het bezit van de magische druppels?


27 Comments

 • Monique

  14/10/2011

  Ik ben ook al lang opzoek maar vergeet t steeds of kan t niet vinden of t is er niet.. ben zo benieuwd..

  Reply
 • redhotjillypeppers

  14/10/2011

  Ik gebruik liever Seche Vite of INM omdat ik die met een borsteltje kan aanbrengen. Zo’n pipetje zorgt bij mij gegarandeerd voor een smosboel :)

  Reply
 • Even een vraag: doe je dat over je topcoat dan? Of is dat ook ineens een soort topcoat?

  Reply
  • Beauty Koning

   14/10/2011

   Nee, het is geen topcoat. Ik breng mijn basecoat aan, druppel, nagellakkleur, druppel, nog een laagje, druppel en dan als laatste mijn topcoat en vervolgens weer een druppel!

   Reply
   • ginadiepers

    16/10/2011

    Je mag tussendoor toch geen druppels aanbrengen?
    Ik heb ze van Koh, en daar staat op dat je pas na het laatste laagje een druppel aan mag brengen.
    Volgens mij is dit ook met de Rapid Dry spray van Herome.

    Reply
    • Beauty Koning

     16/10/2011

     Haha, niet? :’) Oeps, ik heb het wel gewoon gedaan. Er stond ook niets op de verpakking, maar het werkt wel gewoon! :D

     Reply
 • Shirley

  14/10/2011

  Ik heb ze ook en zijn zeker heel fijn :-)
  Alhoewel ik het wel 9 van de 10 keer vergeet haha.

  Reply
 • nadientje

  14/10/2011

  Dat is wel een fijn product idd! Ik vergeet hem wel vaak te gebruiken, zonde want het droogt zo echt een stuk sneller!

  Reply
 • Angelique

  14/10/2011

  Inderdaad een fijn product!

  Reply
 • robinvalentine♥

  14/10/2011

  oeh ik ga er voor kijken!

  Reply
 • Charlotte

  14/10/2011

  Wat handig!
  Ik koop dat denk ik ook:)

  xxx

  Reply
 • Deb

  14/10/2011

  Yes! Ik heb deze stuff ook ;-) Ik ben er super tevreden over zeker voor het bedrag… MAAR ik ben er inmiddels achter dat Seche Vite nog veel sneller is. En ik kan ook niet stilzitten en ben ook verschrikkelijk ongeduldig dus is dit weer even mijn favoriet, naast deze drops want ik wil er altijd een voorraadje van hebben.

  Reply
 • germa

  14/10/2011

  Ik heb het product ook, maar weet nog niet of ik het echt een geweldig product vind. Ik ben verwend denk ik met mijn Seche Vite. Ik vind het zo vervelend dat de express dry drops een vette laag achter laat. En ik merk dat de nagellak aan de oppervlakte droog is, maar niet helemaal uitgehard is. Maar goed, ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet vaak genoeg gebruikt heb (3x of zo) om echt een oordeel te kunnen vellen.

  Reply
 • Rachelle

  14/10/2011

  Lol, ik kende het product helemaal niet xD. Maar ik ben nu wel nieuwsgierig =]! Zoiets lijkt mij namelijk wel handig <3! Leuke post =]!

  xxx Katy ^^!

  Reply
 • Laura

  14/10/2011

  Heb dit ook! Het werkt echt zo goed!

  Reply
 • Kayla

  14/10/2011

  Ik heb deze ook en vind hem erg fijn!

  Reply
 • Anne

  14/10/2011

  hier ben ik nu toch wel benieuwd naar.

  Reply
 • Renate

  14/10/2011

  Hier ben ik echt benieuwd naar! Ik had al eerder dit soort spul van een ander merk. Maar dat sprayde je erop inplaats van met druppeltjes. Maar hier ben ik ook benieuwd naar. En als het echt zo goed werkt, dan is 2 euro echt niks!

  Liefs

  Reply
 • Vera

  15/10/2011

  Ik heb deze ook! Het werkt zo fijn!

  Reply
 • Laura

  15/10/2011

  Heb het al zien liggen misschien volgende keer meenemen…

  Reply
 • Chantal

  16/10/2011

  Ik had het inderdaad al een paar keer in de schappen zien liggen van de Kruidvat maar nooit meegenomen. Misschien na het lezen van je artikel toch eens proberen, zoveel geld is het niet.

  Reply
 • Karen

  18/10/2011

  ik denk dat ik binnenkort nog eens een kruidvat binnenwandel. :)

  Reply
  • Karen

   18/10/2011

   en hopen dat ze het er wel verkopen :D

   Reply
 • Beauty Koning

  19/10/2011

  Lees het artikel, en je snapt het.

  Reply
 • Mevo

  20/10/2011

  ik heb m ook! hij is zo prettig om mee te werken!
  De spray is ook perfect alleen dan spray ik altijd teveel over me handen zelf =$ oops =$

  Reply
 • Debz0l

  07/03/2012

  Je krijgt er wel vette vingers van! Maar he! Wie klaagt daar nog over na snelle droge nagels!!! :D

  Reply
  • Beauty Koning

   07/03/2012

   Yes, dat zeker! Blijf maar uit de buurt van spiegels en telefoons, glibber de glibber! True that, ze zijn wel mega snel droog.

   Reply

Geef een reactie