Anouk Meets Cynthia.

Een Nederlandse zangeres die het ver heeft geschopt. Ze is niet alleen bekend in Nederland, maar ook Amerika heeft de deuren voor haar geopend. Daarnaast heeft ze nog een nummer “Good God” dat voorkomt in Guitar Hero World Tour. De Haagse dame, die geen blad voor haar mond heeft, is al meerdere keren dit jaar in het nieuws geweest, niet vanwege enkele problemen, maar de zangeres kwam met een nieuw album “To Get Her Together.” Natuurlijk heb ik het over  Anouk Meets Cynthia!

Anouk

Anouk is een moordwijf, haar muziek vind ik geweldig en natuurlijk zit haar make-up gorgeous. Ze draagt vaak aardetinten, die bij veel beroemdheden zie je de look voorbij komen. Ik vind het geweldig, aangezien ik er zelf ook helemaal weg van ben!

Anouk

Ik heb voor mijn ogen een oogschaduwbasis van Too Faced gebruikt. Dit heb ik over mijn ooglid, arcadeboog en onder mijn wenkbrauw aangebracht. Vervolgens heb ik mijn Too Faced Palette gebruikt voor de oogschaduw. Als eerst heb ik Heaven op mijn ooglid aangebracht, onder mijn wenkbrauw en in mijn arcadeboog voor het blenden. Om mijn arcadeboog te schetsen heb ik Velvet Revolver gebruikt. Hiermee zet je licht je arcadeboog aan, blend de kleuren en dan begin je met Sexpresso. Het is een donkere oogschaduw waarmee je nog meer diepte creëert in de look, gorgeous!

Anouk

Onder mijn oog heb ik ook nog Sexpresso aangebracht. Dit kan je doen als je het mooi vindt, of niet. Vervolgens heb ik mijn winged eyeliner getekend, een wit oogpotlood aangebracht, wimpers krullen en als laatste de mascara. Zorg er wel voor dat je alles goed blend!

Anouk

Mijn gezichtsbasis is vrij normaal gebleven. Op dit moment verander ik geen dingen in mijn gezicht en gebruik ik nog steeds een groene concealer om de kleur uit mijn gezicht “te halen.” Daar overheen breng ik mijn foundation aan, die ik heb gecombineerd met de Bourjois Healthy Mix en Catrice Photo Finish + een highlighter. Afpoederen en dan eindig je met het shapen van je jukbeenderen.

Anouk

Het gaat al wat beter met mijn schrale lippen, aangezien het weer zo erg was geworden. Op dit moment gaat het redelijk goed en kan ik weer een lipliner van Miss Sporty gebruiken! Met de lipliner, genaamd Toffee.

Anouk

Sowieso vind ik haar make-up amazing! Ik houd er nou eenmaal van! De look was op zich wel goed gelukt, misschien iets te donker, maar ik geef er stiekem ook mijn eigen draai aan. Ik probeer het zo goed mogelijk na te maken, maar helaas werkt dat niet altijd. Ik heb er weer een mooie nieuwe look bij!

Wat vind jij van Anouk?


16 Comments

 • Monique

  15/10/2011

  Hele mooie look! Die kleur in je arcadeboog is moooi zit die alleen in dat palette?

  Reply
  • Beauty Koning

   15/10/2011

   Dank je wel! Ja, althans, ik weet dat hij in de Too Faced Natural Eye Palette zit. :)

   Reply
  • CynthiaKoning

   31/01/2017

   Ja! Ik heb de palette inmiddels al een tijd, maar gebruik altijd Sexpresso juist voor die tint. :)

   Reply
 • robinvalentine♥

  15/10/2011

  pretty, as always!

  Reply
 • Vera

  15/10/2011

  mooie look!

  Reply
 • Diederike

  15/10/2011

  HELLLOOOO ANOUK!!
  Ik vond je er altijd al een beetje op lijken!!

  XXX

  Reply
 • Laura

  15/10/2011

  Mooi !

  Reply
 • nadientje

  15/10/2011

  Heel mooi! :D Vooral je lijntje, zo strak :O.

  Reply
 • Laura

  15/10/2011

  Wow… Mooie gedaan! x

  Reply
 • Anne

  15/10/2011

  moooie look!

  Reply
 • Deb

  15/10/2011

  Hij is weer geslaagd!! Die brows van jou zijn echt gorgeous! Mag ik een verzoeknummer doen? Katy Perry meets Cynthia? Dat lijkt me wel een interessante ;-)

  Reply
 • Mariel

  15/10/2011

  Mooie look!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  15/10/2011

  Mooie look hoor !

  Reply
 • Sharon

  16/10/2011

  Die lijntjes bij jou zijn altijd zo verdomd mooi ! haha. Leer mij dat is even aan ;o Hele mooie look !!

  Reply
 • Maaike

  22/10/2011

  Het lijkt idd heel erg op Anouk, maar ook je gezicht&haar ;)
  jouw lijntjes zijn idd heel erg strak!

  Reply

Geef een reactie