GOSH Primers!

Primers, basissen en andere producten om je make-up langer en mooier te laten zitten. Wacht, lees ik nou een oud artikel? Nope! GOSH komt met een nieuwe lijn, maar dan met alleen maar primers! Vorige week heb ik verschillende basissen gereviewd en GOSH doet daar een schepje bovenop. Ben jij benieuwd naar wat voor primers? Lees dan snel verder!

 GOSH Primers

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit een primer heb gebruikt van GOSH. Wel de oogschaduws, still in love. Sommige bevatten een hele goede pigmentatie en een eyeliner, waarmee ik ooit een look mee heb gemaakt. Ik ben benieuwd naar de producten, maar over wat voor primers hebben wij het? Kijk mee naar de nieuwe producten van GOSH.

Niets is mooier dan een vlekkeloze en egale huid. Met de complete lijn primers van GOSH Cosmetics creëer je de perfecte basis voor je make-up. Bovendien worden oneffenheden, grove poriën en fijne lijntjes gereduceerd. Ideaal voor een lange werkdag of een avondje flink feesten. De producten bevatten geen parfum en conserveringsmiddelen.”

Dat beloofd heel wat, geen conserveringsmiddelen ben benieuwd wat ze daarmee bedoelen. Sowieso ben ik voor primers die de lijnen opvullen, of minder zichtbaar maken. Ik wil ook dat een primer echt zijn werk doet, aangezien je vaak siliconen op je huid smeert, moet dat niet voor niets zijn!

GOSH PrimersVelvet Touch Foundation Primer.

De Velvet Touch Foundation Primer is een primer voor het hele gezicht. De zijdezachte formule zonder parabenen creëert een zichtbaar matte en zachte huid met een uniek velvet touch. Het zorgt voor een mooie, stralende basis waardoor de make-up de hele dag blijft zitten. De GOSH Velvet Touch Foundation Primer heeft ook een anti-rimpel variant. De Velvet Touch Foundation is verkrijgbaar voor €15,99.”

Een anti-rimpel versie? Die wil ik wel hebben! Ok, ik ben nog niet zo oud, maar je kan nooit te vroeg beginnen toch! De primer lijkt mij wel fijn, er zitten geen parabenen in, dat is echt een mega plus punt. Je hebt kans dat hij hierdoor minder lang houdbaar is, maar als je net zoals mij, allergisch bent voor parabenen. Ik heb het alleen bij een hele hoge dosis, dan kan je hem niet gebruiken, maar dit is een voordeel voor de mensen die allergisch zijn!

GOSH PrimersVelvet Touch Foundation Primer Cream.

De Velvet Touch Foundation Primer Cream gaat effecten van huidveroudering tegen; fijne lijntjes en rimpeltjes worden geminimaliseerd. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten is de toepassing van de primer heel eenvoudig. Deze geweldige primer bevat het werkzame MPC (Milk Peptide Complex) ingrediënt. Dit complex vermindert fijn lijntjes, zorgt voor versteviging en verbetert de elasticiteit en structuur van de huid. Vitamine F Forte werkt effectief tegen een droge huid. Het vermindert de ruwheid van de huid, brengt conditie van de huid weer in balans en verbeter de hydratatie van de huid. GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream verbergt huidoneffenheden en zorgt voor een perfect, egaal huidoppervlak met een zijdezacht en glad gevoel. De Velvet Touch Foundation Primer Cream is verkrijgbaar voor €16,99.”

Ik vind het goed dat ze rekening houden met mensen die iets ouder zijn, rimpels ect. Het geeft de het merk ook weer een waardering. Net zoals foundation die heel donker gaan, of juist heel licht. Ik krijg dan meer waardering voor het merk, omdat ze rekening houden met iedereen, niet de standaard huid.

GOSH PrimersVelvet Touch Line Perfector.

De Velvet Touch Line Perfector van GOSH is een primer, speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden te verminderen. Daarnaast zorgt de Velvet Touch Line Perfector ervoor dat de huid er mooi egaal uit ziet en niet glimt. De Velvet Touch Line Perfector is verkrijgbaar voor €16,99.”

Het is zoiets als de bovenstaande primer, Velvet Touch Foundation Primer Cream, maar dan in een potje, minder hygiënisch, maar je kan hem wel op bepaalde plekken aanbrengen, in plaats van je gezicht. Dat kan natuurlijk ook met de primer, maar sommige gebruiken liever daarvoor een ander product, like me!

GOSH PrimersVelvet Touch Eye Primer.

De Velvet Touch Eye Primer van GOSH is een primer speciaal voor het gebied rondom de ogen. De Eye primer vermindert de lachrimpeltjes en kraaienpootjes en zorgt ervoor dat je oogmake-up langer houdt, niet vervaagt of in de ooglidbol gaat zitten. De lichte textuur brengt prettig aan op de oogleden en net onder de ogen. Kortom, onmisbaar voor een langhoudende oogmake-up. De Velvet Toch Eye Primer is verkrijgbaar voor €12,50.”

GOSH PrimersVelvet Touch Lip Primer.

De Velvet Touch Lip Primer van GOSH is niet zomaar een primer – je kunt het ook als transparante lipbalsem gebruiken. De Velvet Toch Lip Primer bevat hydraterende verzachtende ingrediënten. De gepatenteerde formule: VOLULIP zorgt voor vollere en stevigere lippen. Het bevat een natuurlijk ingrediënt om de lippen voller en steviger te maken. Je kunt de Velvet Touch Lip Primer gemakkelijk direct aanbrengen op je lippen, zodat je lipproducten langer blijven zitten. De Velvet Touch Lip Primer is verkrijgbaar voor €11,49.”

Naar de lip primer ben ik wel erg benieuwd! Mijn lippen zijn heel moeilijk, zo teer, dat je hoeft er maar naar te kijken en het springt open, is schraal en noem maar op. Misschien worden mijn lippen hierdoor steviger en krijgen ze een beetje weerstand. Altijd fijn!

GOSH PrimersMattifying Finish Pressed Powder.

De Mattifying Finish Pressed Powder is een transparant poeder dat ervoor zorgt dat de make-up mooi gefixeerd wordt. De aangebrachte make-up houdt hierdoor aanzienlijk langer en het geeft je gezicht net die extra sparkle. De Mattifying Finish Pressed Powder is verkrijgbaar voor €10,49.”

Die wil ik! Ik ben nog steeds op zoek naar een transparante poeder, aangezien ik die van Essence niet meer te pakken kon krijgen, en de MAC ver weg is, heb ik een nieuwe oplossing! Ben benieuwd.

De primers beloven heel wat! Ik ben benieuwd of ze zich vasthouden aan de feiten. Blijven ze echt de hele dag zitten? Helpt het tegen rimpels? Worden de lijnen opgevuld? Het allermooiste vind ik nog dat er geen conserveringsmiddelen in zitten! Dat is echt amazing! De producten van GOSH zijn exclusief verkrijgbaar bij de Kruidvat!

Ben jij al in bezit van een GOSH Primer?


10 Comments

 • Beauty Treasures

  18/10/2011

  ik heb ze allemaal behalve de lipprimer, en bij het fixing powder heb ik zelfs de pan al geraakt! ik vind ze goed, zeker de powder, en de foundationprimers

  Reply
 • Asmae

  18/10/2011

  Ik ben benieuwd naar deze producten!

  Reply
 • Shimmer and shine

  18/10/2011

  Ik heb ze inderdaad ook in mn handen gehad, maar ik vond de prijs aan de hoge kant.. Ik gebruik zelf altijd de eye base van Beyu, werkt geweldig voor maar 8 euro nog wat.. maar, wellicht dat ik m ga proberen als mn Beyu op is =)
  Thanks voor de review!

  xoxo Shimmer & Shine

  Reply
 • redhotjillypeppers

  18/10/2011

  De foundationprimers van Gosh vind ik heel goed. Van de oogschaduwprimer ben ik niet tevreden: halverwege de dag begint mijn oogschaduw te creasen.

  Reply
 • Laura

  18/10/2011

  Ik ken iemand dat de eye primer van Gosh heeft en zij is er zeer tevreden van ! x

  Reply
 • Kayla

  18/10/2011

  Ik ben al een hele tijd erg benieuwd naar deze primers!

  Reply
 • Louna Beauty

  18/10/2011

  Nou ik ben zeker benieuwd!

  Reply
 • Laura

  18/10/2011

  ik ben nieuwschierig :)

  Reply
 • Deb

  19/10/2011

  Het ziet er allemaal goed uit….maar ik heb mijn ware liefde op primer gebied al gevonden ;-) En dat is UDPP. Foundation primer is zowieso niet aan mij besteed omdat ik dat niet gebruik.

  Reply
 • germa

  19/10/2011

  Ik heb de foundationprimer en mattifing powder. De poeder is heel fragiel! Hij breekt heel snel, ik heb hem op het laast weg moeten gooien omdat het helemaal stuk was. Terwijl ik hem niet heb laten vallen. Ik raad deze in elk geval niet aan. De velvet touch foundation primer doet goed zijn werk.

  Reply

Geef een reactie