FOTD: SILTIC, zilveren make-up look! .

Dat ik van heftige make-uplooks houd steek ik niet onder stoelen en banken. Ik maak graag looks met felle tinten, combineer graag dingen met elkaar en probeer het zo gek mogelijk te maken. Aangezien je ook natuurlijke looks voorbij ziet komen, is soms zo een verandering heerlijk Afwisseling is fijn! Ook dit keer heb ik weer een aparte look voor jullie, zilver met groen.

zilveren make-up

Hier is geen uitleg voor nodig, haha. Ik heb wel eens eerder geschreven over het dragen van oogschaduw op je lippen. In de look van Ke$ha, draag ik ook een oogschaduw op mijn lippen. Het kan prima, zolang de pigmentatie van je oogschaduw goed is.

zilveren make-up

zilveren make-up

Als eerst heb ik een oogschaduwbasis aangebracht. Voor de zilveren oogschaduw is dat niet eens nodig, de Silver van Make Up Store, is echt amazing goed gepigmenteerd. Elke keer als ik hem aanbreng, sta ik weer versteld! Op mijn ooglid heb ik Silver aangebracht van MUS. Breng hem ook licht aan in je binnenste ooghoek, maar niet teveel.

zilveren make-up

Vervolgens heb ik een crèmekleurige oogschaduw van MAC onder mijn wenkbrauw aangebracht, genaamd Blanc Type, onder mijn wenkbrauw. Hierdoor kan je makkelijker blenden. In mijn arcadeboog heb ik Hectic van Make Up Store aangebracht. Zoals je ziet heb ik de oogschaduw ver naar binnen geblend. Ook heb ik hem onder mijn oog aangebracht en dit over laten lopen in de zilveren oogschaduw. Wit oogpotlood aangebracht, wimpers krullen en mascara!

zilveren make-up

De lippen draait het ook een beetje om! Ik heb gewoon alleen een oogschaduw op mijn lippen aangebracht. Met mijn lippenseel heb ik de oogschaduw deppend aangebracht. Sowieso dekt hij al met één laagje, maar het moest knallen, vandaar dat ik hem best dik heb aangebracht.

zilveren make-up

Vervolgens heb ik mijn wenkbrauwen getekend, aangezien de look heftig is, moest ik ze wel aanzetten. Met de Matte 327 van Inglot heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend. Natuurlijk kan je ze ook gewoon alleen aanzetten, hierdoor spreken ze ook.

zilveren make-up

Mijn gezichtsbasis heb ik neutraal gehouden. Stiekem wilde ik er nog een schepje boven op doen en mijn jukbeenderen shapen met de zilveren oogschaduw, dit pakte iets anders uit, maar komt nog zeker terug in één van mijn looks! Ik heb mijn Bourjois Healthy Mix foundation gemengd met de Catrice Photo Finish en een highlighter van Make Up Store, genaamd Platina. Onder mijn foundation heb ik een groene concealer aangebracht voor de roodheden. Mijn foundation heb ik afgepoederd en mijn jukbeenderen heb ik geshaped met een bronzer.

zilveren make-up

Ik vind de lippen echt amazing! Het is zo anders, misschien heel gek, maar ik vind het wel mooi. Je kan ook met een oogschaduw een lipstick faken. Hierdoor breng je geen lipstick aan, maar een oogschaduw. Je kan als basis een lipliner gebruiken, hierdoor plakt het beter, dus blijft het goed zitten!

Wat vind jij van de zilveren make-up look? En de lippen?


18 Comments

 • Rachelle

  19/10/2011

  Zo heftige make-up! Wel cool dat je zo met je make-up expirimenteerd =]! Wel apart met die lippen =P!

  xxx Katy ^^!

  Reply
 • Laura

  19/10/2011

  Heftig, haha! Ik vind vooral de ooglook (zoals altijd) heel gaaf :)

  Reply
 • Deb

  19/10/2011

  Heftig maar wel gaaf! Al zou deze look niks voor mij zijn, vind ik hem bij jou wel heel stoer staan ;-)

  Reply
 • nadientje

  19/10/2011

  Cool experiment :D ik wist helemaal niet dat je oogschaduw op je lippen kon dragen!

  Reply
 • germa

  19/10/2011

  Leuke ooglook,… maar die lippen!! haha sick! Leuk voor een feestje, zoals 80’s party of zo.

  Reply
 • Lis

  19/10/2011

  Heel gewaagd!! Maar het staat je weer goed zoals altijd ;)

  Reply
 • Kayla

  19/10/2011

  Inderdaad gewaagd! Leuk dat je zo experimenteert met make up!

  Reply
 • teddlicious

  19/10/2011

  Heel gewaagd inderdaad! Ik zou zelf nooit deze kleur op mijn lippen aanbrengen :) Maar het staat je wel goed!

  Reply
 • Diederike

  19/10/2011

  KNALLEND!!!!!!
  XXX

  Reply
 • Laura

  19/10/2011

  Die lipstick is zo leuk :)

  Reply
 • Roos

  19/10/2011

  Haha geweldig!

  Reply
 • Laura

  19/10/2011

  Je hebt altijd zo’n leuke make-up ! wow ! :D

  Reply
 • beautystylista

  19/10/2011

  Orgineel bedacht zeg! Inderdaad erg leuk voor een feestje. Top!

  Reply
 • Asmae

  19/10/2011

  Haha, grappig! Maar wel heel stoer! <3

  Reply
 • Desiree

  19/10/2011

  Hele mooie oogloook. Maar die lipkleur…bah! Wel leuk gedaan :)

  Reply
 • Lisanne

  19/10/2011

  Opvallend, maar wel mooi zeg!

  Reply
 • Mevo

  20/10/2011

  hehe! super leuke combo!
  Lekker opvallend!
  I LOVE IT <3

  Reply
 • Sharon

  21/10/2011

  Wow cool dat je je lippen zo zilver krijgt ;d Het doet me een beetje denken aan kesha haha ;p alleen had zij volgens mij gouden lippen… In ieder geval mooie look :D

  Reply

Geef een reactie