NOTD: Get a Beautiful Mind.

Dat ik een zwak heb voor de nagellak van de H&M is jullie vast niet ontgaan. Wanneer ik een H&M in loop dan loop ik vaak door naar de nagellak, bekijk hier en daar een kledingstuk, maar mijn interesses liggen meer bij de nagellakken. Bij mijn eerste shoplog artikel hebben jullie al kunnen zien welke lakjes ik weer eens had ingeslagen!

nagellak HM

De foto hierboven laat al zien welke kleuren ik in mijn winkelmandje had gelegd. Het zijn twee donkere kleuren, één pastelkleur en een vaalblauw. Ik had ze nog niet eerder zien, vandaar dat ik ze wel moest meenemen!

nagellak HM

Laten we beginnen met de blauwe kleur hier vooraan, genaamd Blue My Mind. De kleur kwam mij nog bekend voor, iemand uit mijn klas had hem ooit op. Het is een lekkere knalkleur, terwijl hij vaal is, maar toch aanwezig. Natuurlijk kon ik hem niet laten liggen, ik had hem eenmaal in mijn vizier!

nagellak HM

nagellak HM

De kleur dekt niet na één laagje, wat niet erg is, aangezien twee laagjes vaak mooier staan! Bij twee laagjes dekt hij ook precies, een derde laag zou ook kunnen. Hij is totaal niet stroperig en lakt erg fijn, maar dat hebben de meeste nagellakken van de H&M!

nagellak HM

nagellak HM

Blue My Mind is gorgeous! Zoals je ziet is hij vrij intens, maar hij neigt naar de vale kant toe. Een vervaagde blauwtint, misschien wel een verdwaalde, maar dat maakt de kleur er niet minder op. Ik vind dat juist zo leuk eraan!

nagellak HM

nagellak HM

De pastelkleurige nagellak viel mij meteen op! Soms heb je dat je voor een rek staat en je vangt een shimmer op uit je ooghoek, dat had ik met deze nagellak. De kleur vind ik echt gorgeous. Het is een tint die je niet vaak ziet voorbij komen, althans ik zie hem niet vaak voorbij komen.

nagellak HM

nagellak HM

De nagellak, genaamd Get a Rose 4 Me, bevat een aparte shimmer. De kleur dekt in minimaal twee laagjes. Hij is vrij dun, vandaar dat hij niet na één keer dekt. Ik heb in totaal drie laagjes gebruikt voor de perfecte dekking.

nagellak HM

nagellak HM

Op naar een donkere kleur, de donkerpaarse nagellak, genaamd Notoriously Beautiful. Hij neigt nogal naar blauw op de foto, maar in real is hij paars, donkerpaas. Moeilijke kleur, maar echt prachtig!

nagellak HM

nagellak HM

De lak, Notoriously Beautiful, dekt al na één laagje, echt amazing! Hij is heel gepigmenteerd voor een nagellak van de H&M. Het deed mij denken aan een nagellak van Barry M. Ik vind hem erg fijn en hij behoort al tot één van mijn favorieten!

nagellak HM

nagellak HM

De laatste kleur alweer, genaamd Moody Model. Een mooie donkergroene kleur, die mij aan kerst doet denken. Hij heeft de kleur van een kerstboom. Helaas lijkt hij op de foto wat licht, maar bij de swatches zie je dat hij al een stuk donkerder is.

nagellak HM

nagellak HM

Helaas is Moody Model wat aan de dunne kant en dekt hij ook pas na drie laagjes, maar dat mag ook hier de kleur niet bederven. Ik weet in ieder geval al welke kleur ik met Kerstmis draag! Het is een geweldige sfeervolle kleur.

nagellak HM

De donkere tinten doen mij echt aan de herfst denken, de pastelkleurige nagellak aan kerstballen in de boom en de vale blauwe tint aan de lint van de pakjes. Misschien draaf ik nu wat door, maar ik heb nu al zin in de kerst en Halloween is nog niet eens geweest! De nagellakken zijn allemaal verkrijgbaar bij de H&M voor €3,95!

Wat vind jij een echte nagellak voor in de herfst?


20 Comments

 • redhotjillypeppers

  20/10/2011

  Je hebt hele mooie kleuren gekozen hoor ! Ik vind ze allemaal even mooi.

  Reply
 • Diederike

  20/10/2011

  LOVE IT!!!

  XXX

  Reply
 • Mevo

  20/10/2011

  de donkere kleurtjes zijn mooi!
  en voor de prijs hoef je t ook niet te laten!

  Reply
 • Kayla

  20/10/2011

  Ik vind die roze erg mooi voor de herfst!

  Reply
 • germa

  20/10/2011

  Mooie kleurtjes. Heb zelf geen een lakje van h&m.

  Reply
 • Lisanne

  20/10/2011

  Wow die roze is mooi!!!!!!

  Reply
 • Lotes

  20/10/2011

  Super mooie kleurtjes zeg! <'3

  Xx Tessa

  Reply
 • Dionne

  20/10/2011

  Mooi! Ik heb zelf nog nooit een nagellakje van H&M geprobeerd, binnenkort maar eens kopen :)

  Reply
 • Myrthe

  20/10/2011

  Wauw, wat een mooie kleurtjes! Ik heb ook een paar lakjes van de H&M, ik vind ze echt fijn ;) Ik vind bruin en kakigroen altijd wel mooie herfstkleurtjes.

  Reply
 • Louna Beauty

  20/10/2011

  Oe wat een fijne kleurtjes. die wil ik ook wel :)

  Reply
 • Shimmer and shine

  20/10/2011

  Die pastel kleur is gorgeous <3

  =) Shimmer & Shine

  Reply
 • Laura

  20/10/2011

  Wow die fel blauwe is zo mooi :p Denk da ik die ook maar eens ga halen ^^

  Reply
 • nadientje

  20/10/2011

  Die felle blauwe is echt super gaaf! H&M lakjes vind ik ook erg fijn lakken en blijven redelijk zitten! Snel maar weer eens een paar kopen :D.

  Reply
 • Laura

  20/10/2011

  Ik vind jou blog echt super! x

  Reply
 • daniëlle

  20/10/2011

  Hele mooie kleurtjes! De blauwe vind ik het mooist

  Reply
 • daniëlle

  20/10/2011

  Bedankt voor je reactie:) dat van me nagels is zeker een grapje? want ze zien er niet uit daar haha

  Reply
 • Deb

  21/10/2011

  Prachtige kleurtjes! Ik zou de H&M lakjes ook eens willen proberen, maar helaas verkopen ze het niet bij ons.

  Reply
 • Mariel

  21/10/2011

  Prachtige kleurtjes :)!

  Reply

Geef een reactie