FOTD: Pink Ribbon.

De maand oktober staat altijd in het teken van Pink Ribbon, ben je het vergeten, dan word je er altijd aan herinnerd door de vele acties die er voor worden gedaan. Ik vind het goed dat zoiets er is, maar misschien komt het omdat ik een vrouw ben. Het gaat niet alleen om de vrouw, de mannen die borstkanker hebben worden altijd vergeten, terwijl die er ook zijn!

Pink Ribbon makeup

De roze lipstick was erg fel, hierdoor vallen mijn oogtinten weg, helaas zag ik dit pas op de foto. Zo zonde, aangezien de oogschaduw ook echt roze was. De kleuren klopte in het echt wel, maar op de foto veranderde wat. Maar dat mag de pret niet bederven!

Pink Ribbon makeup

Ik ben begonnen met een oogschaduwbasis van Kat Von D, die heb ik tot aan mijn arcadeboog aangebracht, onder mijn wenkbrauw heb ik de basis van de Etos gebruikt. Hier overheen heb ik een crèmekleurige oogschaduw aangebracht.

Pink Ribbon makeup

In mijn arcadeboog heb ik neoroze aangebracht en die zo ver mogelijk naar binnen geblend. Ook heb ik nummer twee onder mijn oog aangebracht, zorg ervoor dat hij netjes in elkaar over loopt. Je wilt het zo smooth mogelijk houden. Ik heb vervolgens Angel van Make Up Store nat in mijn binnenste ooghoeken aangebracht en die omhoog mijn arcadeboog in geblend. Op mijn ooglid heb ik nog pastelroze en lichtroze met elkaar gemengd, en op mijn ooglid aangebracht.

Pink Ribbon makeup

Als laatste heb ik ook de Angel onder mijn oog aangebracht en ook dit heb ik weer geblend. Vervolgens heb ik hem onder mijn wenkbrauw aangebracht voor een extra highlighter. Als laatste mijn wimpers gekruld, een wit oogpotlood aangebracht en mascara! Vergeet natuurlijk ook niet je wenkbrauwen te bij te tekenen/aan te zetten.

Pink Ribbon makeup

De lippen! Op deze foto heb ik al iets anders er bij gevoegd, namelijk de glitters. Ik heb met een lipliner van Miss Helen, nummer 18, mijn lippen omlijnt en ingekleurd. Hierover heb ik de lipstick van Miss Helen, nummer 193 aangebracht. Voor de mooie shine heb ik een lipgloss van Essence gebruikt, genaamd Jelly Baby 02 Yummy Gummy. De glitters heb ik er over heen aangebracht met mijn lippenseel, aangezien de gloss vrij dik is, bleven ze er goed aanplakken.

Pink Ribbon makeup

Als eerst heb ik een basis gebruikt, hierdoor blijft mijn foundation langer zitten. Vervolgens heb ik een groene concealer aangebracht en daar overheen mijn foundation, genaamd Bourjois Healthy Mix. Afpoederen en shapen!

Pink Ribbon makeup

Misschien heb ik wel een beetje te groot uitgepakt met de lipstick, maar ergens hoort het bij de look. Aangezien ik altijd voor de wat extremere looks ga, vond ik het er bij passen. De glitters vond ik het toch weer wat opvrolijken, omdat het niet voor iedereen een leuke maand is, of wel voor de mensen die het hebben overwonnen! Tegenwoordig zijn er veel dingen waarmee je Pink Ribbon kan steunen, niet alleen het bekende armbandje, maar ook vele make-up merken brengen een product speciaal voor Pink Ribbon op de markt. Ik vind het een goede zet!

Zet jij je in voor Pink Ribbon?


10 Comments

 • redhotjillypeppers

  21/10/2011

  Leuk gedaan met die glitters !

  Reply
 • Deb

  21/10/2011

  Pink lady : I love the look!!! Ik krijg nu ook zin om te experimenteren met pink! je hebt weer een waanzinnige creatie neergezet girl! En de gedachte erachter is ook tof!

  Reply
 • Lisa

  21/10/2011

  Loving the pink look :D

  Reply
 • Mevo

  21/10/2011

  WOOO Ben verliefd op jouw look =$

  Pink ribbon is echt iets waar ik veel aan besteed, omdat het in mijn fam. veel voorkomt helaas

  Reply
 • germa

  21/10/2011

  Hele mooie look! Ik vind het heel belangrijk dat er een speciale maand is waarin het goede doel centraal staat. Borstkanker komt bij zoveel mensen voor, best eng! Gelukkig hebben ze in de loop der jaren (d.m.v. inzamelingsacties en onderzoeken) het percentage dat overleidt aan de ziekte weten terug te brengen. Maar voor meer onderzoeken is meer geld nodig. Hopen dat de 1 op 8 ook weer terug gebracht kan worden. Goed dat je er aandacht aan schenkt.

  Reply
 • Mariel

  21/10/2011

  Je lippen vindt ik erg mooi!

  Reply
 • Dionne

  21/10/2011

  Wauw echt super mooi dat roze staat je erg goed :)

  Reply
 • Sharon

  21/10/2011

  Wauw echt super mooi gedaan ! De glitters zijn super ! :D Het roze staat je echt superleuk. Alles staat jou oook, als ik zoiets op doe zie ik er verschrikkelijk uit maar jij rockt de look!

  Reply
 • maaiketaartje

  22/10/2011

  Super mooi! Al zou ik mezelf nooit zo opmaken, ik ben niet zo uitbundig met make-up ^^
  Ik heb een bandje, nagellak en de broche van pink ribbon gekocht, ook heb ik er een groot artikel over geschreven op mijn blog :]
  Ik vind het heel belangrijk dat hier aandacht voor is, heb zelf 4vrienden/familie die kanker hebben..
  Maar goed gedaan &tof! X

  Reply
 • Monique

  24/10/2011

  Oee ik hou van roze! Mooie look!

  Reply

Geef een reactie