Taylor Momsen Meets Cynthia.

Het lieve kleine meisje uit Gossip Girl is inmiddels al veranderd in een ware rockchick. Ze begon met televisiereclames, kreeg een filmrol en brak door als kindster. Sinds 2007 verschijnt ze regelmatig op het doek van Gossip Girl, naast haar acteercarrière is ze de zangeres van The Pretty Reckless, die dit jaar op Rock Werchter verscheen. Natuurlijk heb ik het over Jenny van GG, Taylor Momsen Meets Cynthia!

Taylor Momsen

Natuurlijk ging ik voor haar rocklook, ze wordt hier en daar wel eens gespot met grote pandaogen, of juist de smokey eyes met red lips! De rode lippen komen terug in haar oogmake-up, ik spotte het toevallig. Het valt namelijk totaal niet op dat er een rood detail in haar look zit, maar haar visagiste vertelde dat, altijd handig om te weten!

Taylor Momsen

De look zelf was vrij makkelijk, gewoon een smokey eyes! Hiervoor heb ik de basis van Kat Von D weer gebruikt, die werkt perfect voor smokey eyes! Als eerst heb ik alleen de aanzet van mijn wimpers rood gemaakt, en hooguit vier millimeter daarboven.

Taylor Momsen

Ik heb geen felrood gebruikt, maar een donker/bloedkleurige rood. Doe het niet over je hele ooglid, gewoon een klein stukje. Vervolgens zet je je arcadeboog aan met de zwarte oogschaduw, breng dit zover mogelijk naar binnen aan, onder je oog en zorg ervoor dat hij goed aansluit!

Taylor Momsen

Bij smokey eyes gaat het natuurlijk om het smokey-effect goed blenden dus! Breng ook een crèmekleurige tint onder je wenkbrauw aan, dit helpt bij het blenden van de oogschaduw. En dan blenden, blenden, blenden, ga ook nog eens over de rode tint heen! Vervolgens breng je een zwart oogpotlood aan op je waterlijn, zowel onder als boven en goed tussen je wimpers! Krul je wimpers en breng mascara aan. Als laatste heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend met taupe.

Taylor Momsen

Taylor Momsen zelf is al vrij bleek, vandaar dat ik aardig druk bezig geweest ben met de groene concealer, heb ik daarnaast ook mijn foundation gemengd met een highlighter. Hierdoor werd hij al een stuk lichter! Vervolgens heb ik mijn foundation, Bourjois Healthy Mix, aangebracht in combinatie met de fixeerspray. Afpoederen en shapen! We houden het zo licht mogelijk.

Taylor Momsen

Tijd voor de lippen! Met een zwart oogpotlood van de Etos, even opnieuw slijpen, haal hem een aantal keer over de rug van je hand, done, lipliner, heb ik de buitenste hoeken van mijn lippen ingekleurd. Met een rode lipliner, Redd van MAC, heb ik mijn cupidoboog getekend en ingekleurd. Daar overheen heb ik de lipstick van Bourjois, genaamd Sweet Kiss Rouge Sur Mesure, aangebracht en de lipgloss Cherry van NYX. Helaas liep de lipgloss uit, hierdoor werd het wat minder mooi, echt zo jammer! Ik vond de lipgloss er juist mooi bij staan, net zoals bij de look van Gwen Stefani.

Ondanks dat ik een zwarte smokey eyes draag en een “heftige” lipstick, vind ik het best nog kunnen. Het is niet too much, over done of iets in die trant, het is niet alledaags. Leuk voor een feestje, maar niet voor school weggelegd. Ik heb ook de rode smokey eyes wel eens gemaakt, ook die blijven mooi, maar ook een klein rood detail in de look. Ik vind de look geslaagd!

Doe jij wel eens iets geks met make-up?


25 Comments

 • redhotjillypeppers

  22/10/2011

  Heel mooi gedaan ! Vooral de ooglook is prachtig.

  Reply
 • Diederike

  22/10/2011

  THE LIPS ARE GREAT, I LOVE LOVE LOVE IT!!
  XXX

  Reply
 • Beauty Treasures

  22/10/2011

  Aparte look! Ik vind dat je het heel erg mooi gedaan hebt, persoonlijk zou ik de lippen niet zelf dragen. Maar de ooglook is echt heel erg mooi! Die ga ik zeker onthouden als ik nog eens een avondje uit ga en een rood shirtje draag! Maar inderdaad de combinatie staat eigenlijk wel goed!

  Reply
 • Sanen

  22/10/2011

  Mooie look zeg!! Het heeft iets aparts dat vind ik er echt leuke aan!

  Reply
 • beautytipscelebs

  22/10/2011

  De lippen zijn zo moooooi!

  Reply
 • iliveformydreams

  22/10/2011

  Wat een mooie look. Geweldig mooi die ogen…

  Reply
 • pleunvd

  22/10/2011

  wauw heel heftig, mooi gedaan!

  Reply
 • teddlicious

  22/10/2011

  wauw goed nagemaakt!

  Reply
 • Laura

  22/10/2011

  Haha, ik heb ooit een optreden van haar &band gezien. Toen was ze NOG donkerder opgemaakt! Wel gaaf nagemaakt!

  Reply
 • Erg mooi gedaan!

  Reply
 • Vera

  22/10/2011

  Heel mooi gedaan! Ziet er zo gaaf uit!

  Reply
 • Gabriella

  22/10/2011

  Ziet er erg mooi uit!

  Reply
 • Rachelle

  22/10/2011

  Ik vind het wel vet =D! Aan de ene kant lichtjes gothic, maar dat vind ik wel mooi en Taylor Momsen is awesome =D!!!

  Reply
 • daniellenl

  22/10/2011

  Dat ziet er mooi uit!

  Reply
 • Shirley

  22/10/2011

  Ik vind de eerste foto erg mooi. De lippen komen daar ook mooi tot hun recht. Goed gedaan!

  Reply
 • Mariette

  22/10/2011

  Ik vind zelf je oogmake-up mooier ^^.
  Wel erg mooie foto’s!

  Liefs, Mariette

  Reply
 • Deb

  23/10/2011

  Super mooie look en de lippen zien er heel bijzonder uit. Je haar mooi in de krul … ready to rock the city!

  Reply
 • Ik vind het echt zot mooi! Uw ogen zijn echt heel opvallend, en die rode lippen staan er fantastisch bij!

  Reply
 • Sharon

  23/10/2011

  Wauw ! Echt gaaf hoe je lippen zijn gedaan, en de oog make-up zit zoals altijd perfect!

  Reply
 • Je ogen vind ik echt heel erg mooi, de lippen vind ik er iets te heftig bij maar dat is ook persoonlijke smaak natuurlijk.

  Reply
 • deltacephei

  23/10/2011

  Uhm, DO LIKE!

  Reply
 • Monique

  24/10/2011

  Hele mooie spannende look! ik hou echt van dingen uitproberen! vooral zo iest als je nu laat zien!

  Reply
 • germa

  24/10/2011

  Love the lips!

  Reply
 • Laura

  24/10/2011

  Leuk gedaan!
  x L&G

  Reply
 • Mariel

  25/10/2011

  Deze look kan je enorm goed hebben, leuk!

  Reply

Geef een reactie