FOTOTUTORIAL How To: Green Bay Packers!

De Green Bay Packers, bij jullie moet er vast wel een belletje gaan rinkelen. Afgelopen maandag heb ik de kleuren van mijn favoriete football team terug laten komen in een FOTD! Sowieso vind ik het contrast van de kleuren erg mooi, aangezien ik er veel reacties op kreeg op mijn blog en in mijn omgeving heb ik besloten om hem terug te laten komen in een How To!

Green bay Packers makeup

Het komt niet vaak voor dat een vrouwelijke beautyblogger weg is van een mannelijke sport, zelf vind ik het niet erg. Ik vind dat het best wel weggelegd is voor vrouwen, maar ik kijk liever naar Aaron Rodgers, maar dat ben ik. Stiekem probeer ik jullie allemaal deze look aan te meten, zodat iedereen hem namaakt en hopelijk brengt het geluk en winnen de Packers vanavond de zevende wedstrijd op een rij! Just kidding! Let’s get started!

Green bay Packers makeup

Voor de look heb ik beide 88 Palettes gebruikt. Ik heb als eerste een oogschaduwbasis aangebracht van de Etos. Onder mijn wenkbrauw + arcadeboog heb ik een crèmekleurige tint aangebracht en lichtgeel op mijn ooglid. Dit is puur voor het inschatten van de kleur. Zorg er dus voor dat hier geen groen op komt.

Green bay Packers makeupZet je arcadeboog aan met de op één na donkergroene tint.

Green bay Packers makeupBlenden!

Green bay Packers makeupNu zet je de oogschaduw opnieuw aan met lichtgeel.

Green bay Packers makeupBlend hem naar binnen toe.

Green bay Packers makeupOpnieuw aanzetten met lichtgeel.

Green bay Packers makeupEn weer blenden.

Green bay Packers makeupBreng nu alleen nummer 2 aan in je buitenste ooghoek.

Green bay Packers makeupBlend hem omhoog je arcadeboog in.

Green bay Packers makeupOok dit herhaal je weer. Aanzetten met donkergroen.

Green bay Packers makeupEn weer blenden. Niet te hoog blenden, aangezien je ook nog lichtgeel wilt blijven zien. Zorg er ook voor dat hij mooi aan de binnenkant van je arcadeboog is geblend.

Green bay Packers makeupBreng donkergroen onder je oog aan en blend deze naar binnen toe. Laat ruimte over voor de gele oogschaduw.

Green bay Packers makeupZet nu weer de gele oogschaduw aan, ook onder je oog + je binnenste ooghoeken.

Green bay Packers makeupWinged eyeliner!

Green bay Packers makeupWit oogpotlood, krul je wimpers en voor zie je wimpers van een laagje mascara!

De kleuren moeten goed worden aangezet, dat is toch wel het belangrijkste + het blenden. Voornamelijk ook de tinten, maar het aanzetten toch net iets meer. Vorige week won Green Bay, hopelijk deze week ook weer. Ik ga even de daredevil uithangen en zet mijn vote in voor de Packers! Go Pack Go!

Zijn jullie fan van een bepaalde sport/team?


12 Comments

 • Louna Beauty

  23/10/2011

  Wauw,wat een mooie duidelijke foto’s! Erg leuk gedaan! :)

  Reply
 • Laura

  23/10/2011

  Hehe je bent niet de enigste die van een mannensport houdt hoor ^^
  Zelf ben ik helemaal weg van wielrennen en reis ik vaak naar andere landen voor bepaalde koersen.
  En ik vind dat je echt zo mooie make-up kan maken… Wauw! x

  Reply
 • Vic

  23/10/2011

  wat ziet daar er ongelovelijk gaaf uit zeg! mooi gedaan. xo

  Reply
 • byyara

  23/10/2011

  Leuk gedaan zeg!!

  Reply
 • mylifenbeauty

  23/10/2011

  heel erg mooi! en ook goede foto’s :D

  Reply
 • deltacephei

  23/10/2011

  Wauw, hele mooie look!

  Reply
 • petra

  23/10/2011

  Waauw, mooi gedaan! en handig zo stap voor stap uitgelegd!

  Reply
 • Beauty Treasures

  23/10/2011

  Leuk gedaan zo’n tutorial

  Reply
 • Deb

  24/10/2011

  Heftige look, maar jij kunt het hebben! Ik ben geen fan van een bepaald sport team ;-) nooit geweest ook eigenlijk.

  Reply
 • pleun

  25/10/2011

  WOW. superheftig, wel mooi hoor! Ik zou t niet naar school dragen hahah!

  Reply
 • Laura

  29/10/2011

  Leuk om te weten hoe je het doet :) Ik ben fan van voetbal ook niet echt ‘gewoon’ voor een meisje :)

  Reply
 • Makeupbyrubina

  06/01/2012

  Mooie look <3

  Reply

Geef een reactie