Lee Stafford Droogshampoo.

Ondanks dat ik altijd op de foto sta met los haar, draag ik het liefst mijn haar vast. Ik heb mijn haar eigenlijk ook altijd vast, maar dan ook echt bijna altijd. Ik maak uitzonderingen voor mijn krullen, die ik wel zelf maak met wat schuifspelden en water, maar stiekem kan ik er dan nog niet tegen. Het gaat kriebelen in mijn gezicht, plakken in mijn lipgloss en natuurlijk word het vet. Aangezien ik niet gewend ben mijn haar los te hebben kan ik er niet vanaf blijven. Ik veeg de lokken charmant uit mijn gezicht, vooral in de wind ben ik altijd in gevecht met mijn haar. De voorste plukken kunnen dan wel eens vet worden, klinkt zo ranzig, ik ga het altijd tegen met talkpoeder, maar Lee Stafford heeft er aan gedacht, de Lee Stafford Droogshampoo!

Lee Stafford Droogshampoo

Ik gebruik vaak talkpoeder, babypoeder, in mijn haar, niet omdat het altijd vet is, wees maar gerust. Sowieso gebruik ik het omdat het meer grip geeft op mijn haar. Ik kan mijn haar makkelijker opsteken en ondanks dat ik er steeds aan zit word het minder snel vettig! Maar het is nogal een raar gezicht als je met een bus talkpoeder in een openbare toilet staat te gooien, witte wolken overal, ze kijken je vast raar aan. Droogshampoo is al van vroeger, net zoals talkpoeder, maar droogshampoo in een haarspraybus, dat is amazing! Ik heb geluk met mijn blonde haren, vaak word daar sneller iets voor uitgevonden dan voor de brunettes, maar ook de brunettes met vette lokken kunnen nu gerust ademhalen! Lee Stafford komt namelijk met een droogshampoo voor brunettes!

Lee Stafford Droogshampoo“Laat voor werk? Geen stress! Of je nu een lastminute date hebt, of stiekem nog 15 minuten langer in bed wil liggen ’s ochtends, de Dry Shampoo Original van Lee Stafford geef je je haar in no-time een volumineuze opfrisser zonder een douche te hoeven nemen. En is je haar wel schoon, maar futloos? Dan gebruik je deze bestseller uit de UK gewoon om je kapsel weer body te geven. De Dry Shampoo heeft een compact formaat, en kan dus de hele dag met je mee op pad.”
 Lee Stafford DroogshampooDry ShaMPOO Dark. Voor iedere brunette die er in de hectiek van de dag stralend uit wil blijven zien. Als klap op de vuurpijl is de Dry Shampoo er nu ook in een Dark-variant, die in tegenstelling tot andere Dry Shampoos voor brunettes, lekker poederig is en niet verfachtig aan voelt. Omdat deze Dry Shampoo speciaal voor bruin haar ontwikkeld is, hoef je niet bang te zijn voor een witte gloed tussen je lokken, en voor niet-natuurlijk brunettes is de Dry Shampoo erg handig tegen beginnende uitgroei.

Sowieso werkt de droogshampoo niet alleen voor vet haar, maar het brengt ook de volume terug in je haar, amazing. Stafford zegt dat het bij brunettes ook hun beginnende uitgroei tegen gaat, dat is al helemaal geweldig! Het zit in een handige haarspraybus die gemakkelijk mee kan in je tas! De Lee Stafford Droogshampoo original is verkrijgbaar voor €7,99 en Dark voor €8,49 exclusief bij de Etos.

Heb jij al ervaring met een droogshampoo?


15 Comments

 • Selma

  24/10/2011

  En nu nog droogshampoo voor roodharigen. Hoewel ‘gewone’ droogshampoo ook geen witte waas achterlaat bij mij, wil ik toch wel een keertje een droogshampoo testen voor roodharigen.

  Reply
 • Anne

  24/10/2011

  die lijkt me erg fijn!
  draag je echt altijd een staart? ;o
  ik doe juist eigenlijk altijjd mijnn haren los.
  maar dat is voor iedereen verschillend.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  24/10/2011

  Ik heb zelf nog geen droogshampoo gebruikt maar het lijkt me best wel handig.

  Reply
 • iliveformydreams

  24/10/2011

  Klinkt als een erg fijne shampoo.Ik gebruik altijd andere shampoo’s en die werken ook prima, dus ik hou het bij mijn oude vertrouwde ;)

  Reply
 • Monique

  24/10/2011

  Ik heb nog niet een droogshampoo geprobeerd, maar je maakt mij nieuwsgierig!

  Reply
 • Ik gebruik eigenlijk ook alleen talkpoeder maar dat voel je zo zitten….vind ik toch. Ik moet toch eens naar een droogshampoo uitkijken, mijn haren zijn tegenwoordig veel sneller vet om een of andere reden.

  Reply
 • miss073

  24/10/2011

  Toch maar een keer uitproberen! ik gebruik altijd talkpoeder of een spray van elvive die ook als opfrissing gebruikt kan worden.

  Reply
 • joyce.

  24/10/2011

  klinkt heel erg fijn!

  Reply
 • Kayla

  24/10/2011

  Ik gebruik heel graag droogshampoo, ook fijn voor volume!

  Reply
 • Deb

  25/10/2011

  Yep ik heb deze Dark shampoo en die geeft geen witte waas op mijn bruine lokken! Ik wil hem binnenkort eens gebruiken voor meer volume. Qua wassen gebruik ik het liefst gewone shampoo.

  Reply
 • Desiree

  25/10/2011

  Ik gebruik af en toe droogshampoo als ik echt geen tijd heb om het te wassen of enkel in mij lok als die wat vettig is. Fijn product voor af en toe.

  Reply
 • Laura

  26/10/2011

  Ik gebruik deze van kruidvat ! Vind het vooral handig in ‘noodsituaties’ als je ’s morgens ineens merkt dat je haar vettig is :)

  Reply
 • Nicky

  13/01/2012

  Ik vind het een super uitkomst!!! Ben zeer blij dat er nu ook een droogshampoo is, speciaal voor brunettes!! Fantastisch van Lee Stafford. De droogshampoo ruikt ook lekker! Zeker een aanrader voor als je even geen tijd hebt om je haar te wassen!!

  Reply
 • Martine

  08/05/2012

  Batiste droogshampoo is echt geweldig voor dun haar. Met een paar sprays heb je zo een glamoureus kapsel met geweldige volume. Veel beter dan al die andere zogenaamde volume-producten voor je haar. Het is zonder problemen met water uit te wassen. Ik was mn haar zelfs niet eens meer met gewone shampoo omdat je kan merken dat dat echt slecht is voor je haar. Batiste droogshampoo ruikt ook onwijs lekker. Dat vinden vooral mannen ! Echt het is beter dan Axe ! Onweerstaanbaar ! En te koop bij het Kruidvat nu !

  Reply

Geef een reactie