FOTD: Smokey Eyes Brons.

Welke soorten, welke kleuren en welke verschillende technieken heb ik wel niet gebruikt bij het maken van de smokey eyes? Ik heb de zwarte smokey eyes gemaakt, bruine, paarse, blauwe, blauw met zwart, glitter, rood met zwart en nu de brons smokey eyes! En geloof mij, er komt geen einde aan de smokey eyes, op dit moment heb ik nog veel ideeën!

Smokey Eyes Brons

Dat ik vaak met neutrale tinten, bronstinten en aardetinten aan de slag ga, is jullie vast niet ontgaan, zo ook Peggy niet! Na de vele looks van de verschillende smokey eyes, vroeg zij of ik ooit de brons variant wilde maken, of course!

Smokey Eyes Brons

Gezicht:
– Bourjois Foundation Healthy Mix 52
– Mac Select Sheer Pressed NW20
– MAC Mineralize Skinfinish Natural
– Make Up Studio Blusher 9
– Groene concealer

Smokey Eyes Brons

Smokey Eyes Brons

Ogen:
– Kat Von D High Voltage Eye Primer Smokey
– Etos oogschaduwbasis
– GOSH Effect Powder Copper
– MAC Eyeshadow Blanc Type
– Inglot Eyeshadow Matte 327
– Etos wit oogpotlood
– Catrice Gelliner Black Jack with Jack Black
– Mac Factor Rich Black

Smokey Eyes Brons

Lippen:
– MAC Dazzleglass Local Colour

Ik heb in totaal maar één oogschaduw gebruikt, terwijl het net lijkt alsof ik een donkere tint in mijn arcadeboog had aangebracht, en natuurlijk mijn highlighter onder mijn wenkbrauw. Weer een totaal ander iets and I love it! Bedankt Peggy!

Draag jij wel eens bronstinten?


15 Comments

 • Diederike

  25/10/2011

  BEAUTYFUL.

  XXX

  Reply
 • Yeah! Leuk he? Staat je erg mooi! Oh, en nu nog eens zo’n diep koper kleur, dat zou je ook goed staan, zo’n super herfstige look! haha, ik heb ook nog veel ideeën voor jou, jij staat gewoon met bijna alles!
  Dank je wel voor de link!

  Reply
 • Deb

  25/10/2011

  Jaa!!! Mooi! Ik draag heel graag brons/koper tinten. Ik ben door jouw look ook aan de slag gegaan en heb een variant met goud, koper en bruin gemaakt. Terwijl ik vanwege mijn kleding voor iets paars wilde gaan in eerste instantie ;-) M.a.w. you’ve inspired me girl!! GOGOGO Cynthia!!!
  Die primer van Kat von D lijkt me trouwens heel fijn, je gebruikt hem bijna iedere keer. Ik ga een vriendin lief aankijken die binnenkort naar USA gaat..

  Reply
  • Beauty Koning

   25/10/2011

   Yea Deb! Hahaha, thank you, thank you. :) Ja, klopt. Ik vind de basis heel fijn, alleen moeilijk om aan te brengen, je moet hem wel goed blenden met je vingers, anders krijg je zo een rand in je oogschaduw. Hierdoor blend je oogschaduw niet bijna niet meer, panda eyes, meh! Oh my, AMAZING! USAMAZING. haha. :’)

   Reply
 • redhotjillypeppers

  25/10/2011

  Hele leuke look ! De kleur laat je blauwe ogen erg mooi uitkomen.

  Reply
 • Liselotte

  25/10/2011

  Waauw mooie look. Staat je heel leuk

  Reply
 • miss073

  25/10/2011

  Heel mooi gedaan!! je ogen springen eruit!

  Reply
 • Monique

  25/10/2011

  Mooie look.. ik draag bijna nooit brons tinten.. staat niet zo bij mij!

  Reply
 • Angelique

  25/10/2011

  Mooi! Staat je goed

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  25/10/2011

  je hebt prachtige blauwe ogen en dit staat je echt mooi!

  Reply
 • germa

  25/10/2011

  Heel mooi gemaakt! <3

  Reply
 • fashitail.

  25/10/2011

  Ziet er leuk uit! Mooie foto’s ook.
  xoxo

  Reply
 • Renate

  25/10/2011

  Wauw, echt heel mooi!

  Reply
 • Valeria

  25/10/2011

  mooie look:) staat je goed

  Reply
 • joanydv

  25/10/2011

  Wauw, deze look staat je echt ontzettend mooi. Hij staat echt heel erg mooi bij de kleur van je ogen.

  Reply

Geef een reactie