Make Up Store Eyedust Fame!

Make Up Store Eyedust Fame, de oogschaduw komt zo vaak voor in mijn looks, althans, op dit moment ben ik helemaal in to the felle kleuren en smokey eyes. Maar een aantal weken geleden konden we er niet omheen draaien, Fame was famous! For sure. Ik besefte mij dat ik hier nog geen review over had geschreven, terwijl hij dat zeker wel waar is, vandaar!

Make Up Store Eyedust Fame

Make Up Store Eyedust Fame

Ik gebruikte hem bijna elke dag, zowel op mijn ooglid, binnenste ooghoek, arcadeboog en onder mijn wenkbrauw. Zolang je hem subtiel aanbrengt, bevat de oogschaduw een mooie zalmachtige gloed, gorgeous!

Make Up Store Eyedust Fame

De helse deksel weer, just joking. Deze viel reuze mee, maar alsnog moet je druk uitoefenen om hem te openen. Dan schiet alle oogschaduw eruit, over je handen, make-uptafel en noem maar op, zo onhandig!

Make Up Store Eyedust Fame

Make Up Store Eyedust Fame

Vandaar dat ik een klein beetje in een reispotje van de Etos heb gedaan. Ik doe er nooit veel in, zal je net zien, valt hij om, potje leeg. Dat heb ik nou al zo vaak gehad, neem maar het zekere voor het onzekere! Op naar de swatches!

Make Up Store Eyedust Fame

Make Up Store Eyedust Fame

De swatches, een apart verhaal! Je krijgt hem sowieso moeilijk op de foto, terwijl in een look, die van Christina Aguilera Meets Cynthia, is hij wel zichtbaar, dat geldt ook voor Gwen Stefani Meets Cynthia. Op naar de volgende swatches.

Make Up Store Eyedust Fame

Make Up Store Eyedust Fame

Nu is hij wel wat zichtbaarder, still gorgeous! Hij is roze, zalmachtig, licht, wit, highlighter, oogschaduw, miracle! Ik vind hem echt zo fijn. De oogschaduw kan echt overal voor worden gebruikt, je kan hem over aanbrengen en de shimmer is echt gorgeous!

Make Up Store Eyedust Fame

Ik vind hem echt amazing. Hij behoort zeker tot één van mijn favoriete oogschaduws of highlighters, aangezien de oogschaduw veelzijdig is. Daarnaast is de pigmentatie ook perfect, maar dat is vaak bij Make Up Store zo. De Make Up Store Eyedust Fame is verkrijgbaar bij MUS voor €14,50!

Heb jij een favoriete oogschaduw?


14 Comments

 • redhotjillypeppers

  26/10/2011

  Hele mooie highlighter kleur !

  Reply
 • Laura

  26/10/2011

  Bij beide looks valt de kleur inderdaad beter op. Vind het een erg mooie kleur :)

  Reply
 • germa

  26/10/2011

  Mooie highlighter kleur! Eigenlijk zouden ze de deksels een beetje moeten aanpassen. Ik lees wel vaker dat mensen die niet prettig vinden. Maar je hebt het goed opgelost door het in een ander potje te doen.

  Reply
 • Yara

  26/10/2011

  Ziet er goed uit als een highlighter!

  Reply
 • Dionne

  26/10/2011

  Wauw hele mooi kleur! De dekseltjes van MUS zijn idd erg onhandig!

  Reply
 • nadientje

  26/10/2011

  Heel mooi! Ik gebruik eigenlijk nooit een highlighter :O moet ik misschien toch eens gaan doen!

  Reply
 • Steffi

  26/10/2011

  Lijkt een erg fijn product! Goeie highlighters zijn echt lastig te vinden…

  Reply
 • miss073

  26/10/2011

  mooie kleur! zo`n kleurtje heb ik nog niet.. toch maar even voor sparen.

  Reply
 • Christe

  26/10/2011

  Mooie kleur, jammer dat de deksels zo onhandig zijn.

  Reply
 • Laura

  26/10/2011

  Mooie kleur ! Zijn er ook make-up stores in België ?

  Reply
  • Beauty Koning

   26/10/2011

   Nee, volgens mij niet. Ik weet dat er maar één in Nederlandis, die zit namelijk op de Heilige Weg in Amsterdam.

   Reply
 • Deb

  27/10/2011

  Super mooie highlighter kleur! Wat irritant van die verpakking. Soms heb ik het idee dat het mooi moet zijn maar of het praktisch is daar wordt niet echt over nagedacht ;-) Hmm mijn favoriete kleur is op dit moment enchanted garden van Too Faced. Die gebruik ik nu echt zo vaak in de crease samen met gouden, brons en koperkleurtjes.

  Reply
 • Hij is prachtig! Zo’n mooie glans zonder dat het té is. Ik zou hem idd ook als highlighter gebruiken.

  Reply
 • Beauty Treasures

  29/10/2011

  Mooie kleur, zo’n kleur zou ik zelf ook veel gebruiken. Helaas is Make Up Store in belgie niet te koop :-(

  Reply

Geef een reactie