SHOPLOG: Zalando.

Niks is leuker dan een pakketje ontvangen, toch?! Als je de postbode alweer aan de deur ziet komen, ik word dan al helemaal enthousiast. De eerste keer wist die man niet wat zich overkwam, ik word gewoon blij van pakketjes! Vooral als ze gevuld zijn met beauty producten, amazing! Dit keer ontving ik mijn bestelling van Zalando!

SHOPLOG Zalando

Dat was een oerkreet die ik op dat moment dacht, niet zei, maar ik dacht daar aan. Helaas was de man uit de reclame niet bij mij aan de deur, dus kon ik niet naar hem gillen. Misschien keek mijn postbode daarom wel zo vreemd. Op naar het geheimzinnige Zalando pakketje!

SHOPLOG Zalando

Het is altijd leuk om een magazine erbij te ontvangen, hierdoor ben je weer een beetje up-to-date in de mode, maar ook omdat het om de herfstcollectie gaat! Het kerstgevoel gaat steeds meer borrelen en ik merk dat ik niet de enige ben die daar last van heeft.

SHOPLOG Zalando3 Nagellakken, 1 lipstick.

SHOPLOG Zalando

In totaal heb ik drie nagellakken besteld, van hetzelfde merk, aparte kleuren, maar ze sprongen tussen al die andere echt uit. Daarnaast heb ik een lipstick besteld, oh my! Wat zaten er mooie kleuren tussen, het was zeker moeilijk om een keuze te maken.

SHOPLOG ZalandoFishbone Cactus 503, Bachelors Button 632, Baby Toes Cactus 501.

SHOPLOG Zalando

Amazing huh! De kleuren vind ik zo geweldig, ze zijn zo lekker fel! Ik kon niet kiezen tussen de groene nagellak, Fishbone Cactus 503, en de gele variant, Baby Toes Cactus 501. Ik heb er echt zolang over nagedacht, totdat ik had besloten dat ik ze allebei maar moest komen, tsja, soms is kiezen echt heel moeilijk!

SHOPLOG Zalando

SHOPLOG Zalando

SHOPLOG Zalando

Ik kan je één ding vertellen, ik vind de kleur nu al geweldig! Binnenkort zullen er natuurlijk verschillende reviews verschijnen, looks en NOTD’s! Ik ben in ieder geval blij met mijn pakketje, mijn nagellakken en mijn lipstick. It’s amaaaaazing!

Heb jij ooit make-up besteld bij Zalando?


19 Comments

 • byyara

  27/10/2011

  Ik wil wel ‘ns make-up nog bestellen bij zalando, maar dan bestel ik ook meteen schoenen erbij! :-P

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/10/2011

  Mooie kleurtjes heb je gekozen ! Ik ben benieuwd wanneer de Belgische website online komt.

  Reply
 • Monique

  27/10/2011

  Leuke aankopen! Die lipstick heeft ook echt een mooie verpakking! leuk!!

  Reply
 • Deb

  27/10/2011

  Hihi een lipstick met kleur Red Alert zegt genoeg! Haha. Ben benieuwd naar de reviews/swatches want deze producten ken ik nog niet. Ik heb Pieces nagellak besteld, en nog wat andere bad/douche producten bij Zalando. Ik ben heel eerlijk gezegd niet super enthousiast over deze webshop..maar wel benieuwd naar jouw reviews..wie weet wordt ik weer enthousiaster ;-)

  Reply
 • Wat een leuke aankopen! Die nagellaken zijn super, ben benieuwd hoe ze eruit zien op de nagels! Fotooke please! :)

  Reply
 • pleun

  27/10/2011

  het is altijd zoo leuk om pakketjes te ontvangen, weet precies wat je bedoeld haha!

  Reply
 • Louna Beauty

  27/10/2011

  oooee leuk!!!! Ik heb ook nog een pakketje liggen, misschien ook eens foto’s maken?! ;-)

  Reply
 • Jiildou

  27/10/2011

  Dat er geen gillende postbode aan te pas komt, vind ik dan wel weer jammer ;p

  Reply
  • Beauty Koning

   27/10/2011

   Same here! Had gehoopt dat ik even naar die man kon gillen. :’)

   Reply
 • miss073

  27/10/2011

  oe hele mooie kleuren nagellak! ben benieuwd naar de lipstick!
  Pakketjes krijgen blijft leuk :D:D

  Reply
 • Angelique

  27/10/2011

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Dionne

  27/10/2011

  Leuk!

  Reply
 • Charlotte

  27/10/2011

  erg leuk!
  Ik zie heel vaak reclame over zalando.
  nog nooit wat besteld.

  x

  Reply
 • Rachelle

  27/10/2011

  Hahaha, idd die auto xD! Maar wel grappig, ik vraag me alleen af hoe het was om de rekening van het licht te onvangen voor die mensen xD!

  Ow dat magazine ziet er leuk uit =P. Is zoiets gratis te ontvangen als H&M ofzo ?? Ik ken het in ieder geval niet =P. Het ziet er allemaal wel leuk uit =P!

  xx =]!

  Reply
  • Beauty Koning

   27/10/2011

   Haha, dat vroeg ik mij ook af over die rekening! xD Ik weet niet of het gratis te ontvangen is, aangezien ik hem erbij kreeg. Ze brengen hem wel vier keer per jaar uit, maar of je hem zo kan ontvangen, geen idee!

   Reply
 • malu

  27/10/2011

  oooh leuke spulletjes! Gave kleuren die nagellakjes:D

  Xx

  Reply
 • germa

  28/10/2011

  Wauw die nagellakjes zijn echt super gaaf! Lekker fel! Nice! Hele leuke producten heb je besteld. Ik vind trouwens wel dat het in een enorme box zit, ik had echt 30 producten verwacht. haha

  Reply
 • Steffi

  28/10/2011

  Wauw die nagellakjes! Heb nog nooit besteld bij Zalando.

  Reply

Geef een reactie