FOTD: Honeyca.

Mijn Too Faced Natural Eye Palette is op dit moment toch wel één van mijn favoriete palettes! Ik gebruik hem dagelijks, niet alleen voor de donkere tinten, of de shimmery eyeshadow, maar gewoon de crèmekleurige tint Heaven die erin zit! Dit keer besloot ik mijn look eens te veranderen, beetje de daredevil uithangen!

naturel make-up

Ik kies vaak Heaven op mijn ooglid en Velvet Revolver in mijn arcadeboog, Heaven onder mijn wenkbrauw, winged eyeliner en klaar. Dit keer besloot ik het eens anders te doen, laten zien dat het ook anders kan met een naturel palette, vandaar deze combinatie! Goud met bruin!

naturel make-up

De huge eyebrows zitten er weer op, gorgeous! Eigenlijk is dat gewoon routine geworden, maak ze vaak bij mijn look en kies er steeds sneller voor. Soms heb ik ze nog licht aangezet, maar dan mis ik ze stiekem al wel. Ik heb ze bijgetekend met de oogschaduw van Inglot, genaamd Matte 327. Laten we beginnen met de ooglook!

naturel make-up

Als eerst heb ik een oogschaduwbasis aangebracht van Kat Von D, deze heb ik alleen op mijn ooglid aangebracht, en onder mijn wenkbrauw heb ik de basis van de Etos gebruikt. Vervolgens heb ik Heaven onder mijn wenkbrauw aangebracht, dit werkt bij het blenden.

naturel make-up

In mijn binnenste ooghoek heb ik Honey Pot aangebracht, en onder mijn oog. In mijn buitenste ooghoek + ooglid heb ik Erotica erop gedept. De oogschaduw bevat een gouden glitter, die mooi matcht met de shimmer van Honey Pot!

naturel make-up

Ik heb de oogschaduw in mijn arcadeboog geblend, en opnieuw aangezet, weer blenden! Zorg ervoor dat Honey Pot mooi aansluit op Erotica. Ook breng je Erotica onder je oog aan, en dit blend je weer. Winged eyeliner, zwart oogpotlood, wimpers krullen en eindigen met mascara!

naturel make-up

Vervolgens heb ik een groene concealer aangebracht en dit geblend met mijn vingers. Mijn foundation, Bourjois Healthy Mix, heb ik gemengd met Catrice Photo Finish, en in combinatie met de fixeerspray van MAC deppend aangebracht. Afpoederen en shapen!

Op mijn lippen heb ik de lipliner van Miss Sporty genaamd Toffeeeee 010. Ok, het is Toffee. Ik vind de lipliner erg fijn, hij blijft redelijk lang zitten en hij voegt wat toe zonder te veel aanwezig te zijn, perfect toch?!

naturel make-up

Ik vind Honey Pot echt zo mooi, de kleur is gewoon amazing! Ik gebruik hem ook wel eens in mijn arcadeboog en dan Heaven op mijn ooglid. Je moet een beetje met de kleuren spelen, afwisselen zodat je nieuwe dingen creëert. Misschien moet ik een soort van project opstarten, looks creëren met bepaalde palettes, zou dat iets zijn?


14 Comments

 • Monique

  28/10/2011

  Hele mooie look opnieuw! Leuk idee ook je nieuwe project!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/10/2011

  Mooi gedaan ! Eén van je mooiste looks vind ik.

  Reply
 • pleun

  28/10/2011

  waaauw! supermooie look!

  Reply
 • Steffi

  28/10/2011

  Leuke look! Ook je projectidee klinkt erg tof.

  Reply
 • miss073

  28/10/2011

  Mooie Look!!

  Reply
 • miss073

  28/10/2011

  Wat een mooie ooglook!

  Reply
 • Nicole

  28/10/2011

  heel mooi!

  Reply
 • Christel

  28/10/2011

  Leuk idee. En een hele mooie look.

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  28/10/2011

  heel mooi! Ik vind je wenkbrauwen altijd zo mooi!!!

  Reply
 • germa

  28/10/2011

  Heel mooi gedaan! Staat je goed! x

  Reply
 • Beauty Treasures

  29/10/2011

  Leuke look, en die lipstick staat er goed bij!

  Reply
 • Deb

  30/10/2011

  Erg mooi gedaan! En jouw brows kunnen zo in een lijstje ;-)

  Reply
 • Sharon

  30/10/2011

  Mooie look, heel chic :D Die look zou ik wel mooi vinden bij een diner ;p

  Reply
 • Laura

  30/10/2011

  Echt supermooi x

  Reply

Geef een reactie