Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner.

Mijn allereerste artikel ging over een gezichtsbasis, een gezichtsprimer of gewoon een basis voor het gezicht. Het betekend uiteindelijk allemaal hetzelfde! Natuurlijk heb ik het over de primer van MAC Prep + Prime. Zodra ik over een basis schrijf, moet ik daar aan denken. Het artikel van vandaag gaat namelijk over een gezichtsbasis van Catrice, de Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner!

Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner

Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner

De verpakking, daar stond ik nogal versteld van. Ook Catrice is erg vooruit gegaan qua uiterlijk. Het ziet er verzorgd uit, chic en stijlvol. Zodra je dit potje ergens neerzet, zou hij snel opvallen. Vaak heb je dat bij de producten van MAC ook, de verpakking heeft een aantrekkelijk uiterlijk, ondanks dat het gewoon een “saai zwart doosje” is. Het zit wel in een potje, misschien wat onhygiënisch, maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoe je er mee omgaat.

Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner

Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner

De primer heeft een leuk kleurtje, zachtroze! Zodra je hem aanbrengt op je gezicht, wordt hij transparant, gelukkig. Ik moet nog een beetje aftasten hoeveel ik elke keer nodig heb, maar de substantie is heel zuinig! Hij smeert lekker, heel romig en luchtig. Erg fijn!

Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner

Zoals je ziet is hij heel soft! De geur is nogal apart, een beetje chemisch, maar zodra hij in aanraking komt met je huid verdwijnt dat. Het is een soort mousse-achtige substantie wat makkelijk uitsmeert en mijn make-up blijft inderdaad goed zitten. Het heeft wind, fietsen, tegenwind like hell, zon en een lange dag op school overleefd met veel stressuren. Onmogelijk, but true!

Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner

Ik vind hem wel fijn! Het is best een goede basis voor een budgetmerk, zolang je niet uitgebreid gaat sporten, dan blijft je make-up wel op zijn plaats. De primer beweerd dat lijntjes en poriën verdwijnen, maar helaas is dit niet het geval. Ze worden wel minder! De Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €4,99!

 Ben jij al in het bezit van de Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner?


13 Comments

 • redhotjillypeppers

  01/11/2011

  Ik gebruik de primer van Gosh omdat er geen parabenen inzitten. Die van Catrice lijkt me ook wel fijn, zeker aan die prijs :)

  Reply
 • nadientje

  01/11/2011

  Een vriendin van mij was ook erg blij met deze! Na deze review wil ik hem zeker hebben alleen is ie hier bij de Kruidvat al een tijdje uitverkocht :(.

  Reply
 • Monique

  01/11/2011

  Klinkt goed! en een mooi prijsje..

  Reply
 • Laura

  01/11/2011

  Ziet er goed uit! ik gebruik een primer van L’Oréal, die is ook erg goed :)

  Reply
 • De verpakkingen bij Catrice zijn inderdaad een stuk mooier en hipper geworden. Voor dat geld lijkt het mij best een goede primer, aan jouw verhaal te lezen toch!

  Reply
 • Sharon

  01/11/2011

  De verpakkingen gaan er inderdaad op vooruit. Ik wil deze primer wel is proberen ;D

  Reply
 • Steffi

  01/11/2011

  Nou, deze ziet r best goed uit! Ik heb een gezichtsprimer van de Hema, maar deze vind ik absoluut niet aangenaam werken..

  Reply
 • germa

  01/11/2011

  Klinkt als een fijne primer.

  Reply
 • Liselotte

  01/11/2011

  Ik wil deze ook graag hebben want ik hoor er goeie dingen over,, handige review

  Reply
 • Dionne

  01/11/2011

  Lijkt me fijn! Ik zou hem ook wel willen hebben, maar ik koop zo ontzettend veel ik moet een beetje op mijn portomonnee letten haha :
  )

  Reply
 • Maaike

  01/11/2011

  Ik heb eigenlijk nog helemaal geen primer ^^
  Maar ik ga nu toch steeds vaker meer makeup gebruiken &ik heb snel last van make-up dus is een fijne basis wel goed!
  Ik ga deze maar eens proberen :) thanx!

  Reply
 • Deb

  01/11/2011

  Klinkt ok, zelf blijf ik toch bij mijn vertrouwde UDPP dat blijft voor mij de holy grail onder de primers. Maar deze is wel weer een stuk leuker geprijsd ;-)

  Reply
 • Charlotte

  08/11/2011

  Ik heb op dit moment Porefessional van Benefit en de Sephora primer. Normaal heb ik altijd de MAC Prep+Prime en denk dat ik daar weer naar terugga als deze twee op zijn…

  Reply

Geef een reactie