FOTD: NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes!

Groene ogen kunnen prima gecombineerd worden met paarse tinten, bruine ogen met goudtinten en blauwe ogen met het NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes! Jaja, dat belooft heel wat. Het is een palette speciaal ontworpen voor mensen met blauwe ogen, amazing! De palette bevat zowel blauwe als aardetinten, vandaar de look van vandaag!

NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes

Ik vind de tinten in de oogschaduw bijna gelijk aan mijn eigen oogkleur. De blauwe tinten zijn echt gorgeous, moeilijk te blenden en de kleuren leken hier en daar op elkaar, maar verder is hij prima! De pigmentatie is perfect en op de ingrediëntenlijst staat Mica op nummer één. Op naar de ooglook!

NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes

Ik ben begonnen met het aanbrengen van mijn Kat Von D primer op mijn oogleden, die heb ik tot in mijn arcadeboog geblend, omdat de basis donker is en mijn witte highlighter er niet op pakt, heb ik onder mijn wenkbrauw de oogschaduwbasis van de Etos gebruikt. Ik heb vervolgens lichte, gelige kleur in mijn binnenste ooghoek aangebracht en samen met ijsblauw op mijn ooglid.

Onder mijn wenkbrauw heb ik een crèmekleurige oogschaduw uit de NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes aangebracht, hij lijkt wit, maar dat is niet zo, een witte highlighter zou ook nog kunnen! In mijn arcadeboog heb ik een donkere denimblauw en lichtblauw aangebracht en naar binnen toe geblend. De donkere tint in mijn buitenste ooghoek is nachtelijk blauw, die heb ik ook onder mijn oog aangebracht. Blend lichtblauw samen met de donkere denimblauw onder je oog naar binnen toe.

NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes

De oogschaduw op je ooglid kan wat vervaagd zijn, zet hem daarom opnieuw aan. Om de look af te maken heb ik een winged eyeliner aangebracht, wat anders! Zwart oogpotlood! Voor meer volume in mijn wimpers heb ik mijn wimpers gekruld en voorzien van een laagje mascara.

NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes

Mijn gezichtsbasis houd ik vaak mat zodra ik een shimmery ooglook op heb. Soms veranderd dat, maar dit keer koos ik toch voor de matte kant. Zodra mijn groene concealer erop zit, breng ik mijn foundation deppend aan in combinatie met de fixeerspray. Om het matte effect te behouden breng ik mijn poeder er overheen aan. Vervolgens shape ik mijn jukbeenderen met een bronzer.

NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes

De lipgloss die ik op heb is een lipgloss die de laatste tijd nogal vaak opduikt in mijn FOTD’s! Het is namelijk de glitter lipgloss van Miss Sporty. De geur is amazing! De lipgloss, My A List 301, bevat a lot of glitters! Like, a lot! Ik vind dat hem juist zo speciaal maken, hij is vrij nude bij deze look en de shimmer erin is gorgeous.

NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes

De oogschaduws uit de palette zijn erg fijn! Ik ben benieuwd of de andere tinten ook zo prettig in omgang zijn. Hier komt nog zeker een look van, blijf op de hoogte door middel van Bloglovin’! De blauwe tinten doen mij weer aan de kou buiten denken, de wind, regen en sneeuw!

Kon jij de NYX For Your Eyes Only, Sexy Blue Eyes al?


17 Comments

 • Charlotte

  03/11/2011

  Ziet er goed uit! :)

  Reply
 • Laura

  03/11/2011

  Dit is je mooiste tot nu toe. Echt een hele mooie blauwe kleur en staat je erg goed!

  Reply
 • mylifenbeauty

  03/11/2011

  wauww leuk!!!!

  Reply
 • Diederike

  03/11/2011

  SEXY!!
  XXX

  Reply
 • Mevo

  03/11/2011

  Ziet er super leuk uit!

  Reply
 • Els & Liesbeth

  03/11/2011

  Wauw, heel mooi gedaan, staat prachtig bij die blauwe ogen. Zucht, jaloers.. – Liesbeth

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/11/2011

  Mooi gedaan ! Die kleuren passen inderdaad heel goed bij je ogen.

  Reply
 • Wederom zeer mooi. Jij kan echt goed blenden en daar houd ik van! Vreselijk dat sommigen zo panda-ogen maken, blending is de boodschap!

  Reply
 • Monique

  03/11/2011

  Super moooi Ik heb ook een palette hier van! voor bruine ogen.. komt morgen een artikel van.. Dat s echt een van mijn lieveling palette!

  Reply
 • Rachelle

  03/11/2011

  Mooie kleur =]! Het doet mij aan de winter denken ^^! Vanwege de “koude” kleuren =P!

  Hahaha ik heb echt zitten lachen om jouw reactie over Tamara xD. Dus bedankt voor je reactie xD!

  xx ^^!

  Reply
 • Kayla

  03/11/2011

  Mooie look, leuke foto’s!

  Reply
 • Dionne

  03/11/2011

  Erg mooi! Ik vind dat je je ooglooks altijd zo mooi maakt en mooi blend enzo :D

  Reply
 • Beauty Treasures

  03/11/2011

  leuke look, ik vind blauw altijd wel leuk staan bij blauwe ogen. ik heb het palet voor bruine ogen van nyx

  Reply
 • Deb

  03/11/2011

  Super mooie look, je kan echt geweldig combineren. Dat vind ik altijd zo moeilijk…

  Reply
 • Laura

  03/11/2011

  Erg mooi zoals gewend bij jou :)

  Reply
 • Sharon

  03/11/2011

  Wauw ! Deze is echt wel mijn favoriet nu ! Die kleuren zijn echt mooi. Wauw. ik wil die palette ook nu ! haha alleen zou dat ook bij groene ogen staan? :/ Bij jou staat het altijd zo mooi, ik denk niet dat het er zo mooi uit zou zien bij mij ;p haha

  Reply
 • germa

  03/11/2011

  Heel mooi gemaakt! Love blue eyes!

  Reply

Geef een reactie