PRITI Nagellak: blauw, groen en geel.

It’s Friday, Friday, nagellak op Friday! Het moet mijn theme song worden voor het artikel, echt waar. Zodra je het artikel aan klikt, moet het liedje beginnen met afspelen, hoog uit één keer. Dat zou echt geniaal zijn, of juist heel irritant en zit het liedje voor de rest van de dag in je hoofd. Oké, terug naar het onderwerp, nagellakken van Zalando!

priti nagellak

priti nagellak

priti nagellak

De drie felgekleurde nagellakken van Priti, die ik afgelopen keer bij Zalando had besteld. Het zijn kleine nagellakken, geen grote flesjes, maar fijne lakjes! Daar gaat het natuurlijk om. Ik kon niet kiezen tussen een aantal kleuren, ik weet het, het is nogal ernstig, dus heb ik ook de paarse erbij genomen! Kijk mee naar de swatches!

priti nagellak

Ik heb de foto’s van de nagellakken zelf op een regenachtige dag genomen, hierdoor zijn de foto’s wat donker. Het is nou eenmaal herfst en we kunnen er niks aan doen, maar de swatches zijn op een zonnige dag genomen, wooop!

priti nagellak

priti nagellak

Laten we beginnen met de gele lak! One word; AMAZING! Nog mooier met flakkies. Hij is fel, zo fel. De naam, Baby Toes Cactus 501, is zo schattig, voornamelijk het begin. Over de lak zelf, de kleur vind ik echt geweldig. Hij lakt fijn, niet stroperig en niet te dun. Helaas dekt hij pas na minimaal drie laagjes, wat ik wel een nadeel vindt, maar hij droogt daar in tegen wel weer snel.

priti nagellakEén laagje.

priti nagellakTwee laagjes.

priti nagellakDrie laagjes.

Zoals ik al zei, met flakkies, hier komt nog steeds een artikel van, ik schaam mij inmiddels al dood, maar toch een kleine sneak peek nu. Met flakkies kun je je nagellak al een stuk vrolijker maken! Flakkies, ik houd er van! Vooral bij een felle nagellak staan ze mooi!

priti nagellak

priti nagellak

priti nagellak

priti nagellak

Op naar de groene nagellak, genaamd Fishbone Cactus 503! Ook dit is een weer een felle kleur, groen, maar dan ook echt groen-groen. Ik ben al een lange tijd op zoek geweest naar groene nagellakken. Van licht naar donker, maar niet te licht en niet te donker, moeilijke zoektocht, maar ik heb er in ieder geval nu eentje in bezit!

priti nagellak

priti nagellak

De kleur is gorgeous, precies wat ik zocht in een felle variant. Hij lakt heel soepel, maar de lak is nogal waterig. Hierdoor dekt hij pas na minimaal vijf laagjes. Op de nagelwielen heb ik hem dan ook echt dik gelakt, zodat hij dekte.

priti nagellakEén laagje.

priti nagellakTwee laagjes.

priti nagellakDrie laagjes.

priti nagellakVier laagjes.

priti nagellakVijf laagjes.

De laatste nagellak genaamd, Bachelors Button 632! Het is een paarse nagellak met een blauwe ondertoon, maar je kan hem ook zien als een blauwe nagellak met een paarse ondertoon. Ik kon hem moeilijk fotograferen, maar hij is wel gorgeous!

priti nagellak priti nagellak

Bachelors Button lakt zo prettig! Dit is zeker wel mijn favoriet qua lakken, maar qua kleur staat toch wel de gele op nummer één. Hij dekt na één laag voldoende, twee lagen maken het natuurlijk af. Echt gorgeous!

priti nagellakEén laag.

priti nagellakTwee lagen.

priti nagellakDrie lagen.

Ik ben blij met mijn lakjes, jammer dat ze niet allemaal volledig dekken, of pas na drie lagen, maar de Bachelors Button maakt het helemaal goed. Het zijn prachtige kleuren, dat weet ik zeker, opvallende kleuren en ze lakken daarin tegen superfijn! De Priti nagellak, mini nail polish zijn verkrijgbaar bij Zalando voor €7,95.

Ben jij al in het bezit van een Priti nagellak?


17 Comments

 • Deb

  04/11/2011

  Mooie kleurtjes! Vooral de blauwe vind ik gorgeous! Jammer inderdaad dat ze pas na 3 lagen goed dekken. Ik vind dat altijd teveel werk maar voor een mooie kleur heb ik het soms over. Ik heb nog geen Priti nagellakjes in mijn stash.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  04/11/2011

  Ik kende het merk nog niet. De blauwe kleur vind ik de mooiste ! Wel spijtig dat ze niet zo goed dekken.

  Reply
 • Ik ben ook voor de blauwe, is mijn favoriete en helemaal in!

  Reply
 • Mevo

  04/11/2011

  ooh die groene en gele<3 wauw!
  ik houd van die kleurtjes!

  Reply
 • jlovesbeauty

  04/11/2011

  Dat groene lakje is echt prachtig!!

  Reply
 • Dionne

  04/11/2011

  Mooie nagellakjes! Ik ben ook nog steeds op zoek naar de perfecte groen haha, ik wil zo’n kertboom achtig kleurtje maar deze groen ziet er ook heel mooi uit :D

  Reply
  • Beauty Koning

   04/11/2011

   Dank je! Toevallig vond ik wel laatst de donkergroene tint van Ciaté, genaamd Stiletto! Misschien is dat de kleur die je zoekt?

   Reply
 • Charlotte

  04/11/2011

  Wouw die groene is prachtig!

  x

  Reply
 • Mariel

  04/11/2011

  Mooie kleurtjes!

  Reply
 • germa

  04/11/2011

  Mooie lakjes, de groene valt mij erg tegen qua dekking. De gele is gorgeous! Helemaal met flakkies. x

  Reply
 • Monique

  04/11/2011

  echt geen kleuren voor mij, maar vind ze wel super gaaf!

  Reply
 • Laura

  04/11/2011

  Mooie kleuren ! Spijtig dat de dekking tegenvalt…

  Reply
 • Beauty Treasures

  04/11/2011

  nog nooit van dit merk gehoord, maar die paars-blauwe kleur bevalt me wel! zoiets staat leuk bij diverse looks zwarte kleding, maar ook blauw, en zelfs wat gekleurde items

  Reply
 • Rachelle

  04/11/2011

  Leuk hoe je die nagellakflesjes heb neergezet en leuke kleurtjes =]!

  xx

  Reply
 • Quinty

  05/11/2011

  Mooie lakjes

  Reply
 • Steffi

  07/11/2011

  Wat een heerlijke kleuren! Wel ontzettend jammer van de dekking, voor die prijs verwacht je toch net ietsje beter..

  Reply
 • dieuwzz

  26/11/2011

  Ik zoek zelf al heel lang naar een mooi, geel lakje, and I found it!
  Ja, deze wil ik zeker hebben als ik er zo naar kijk!

  xx-Dieuwzz

  Reply

Geef een reactie