Cougar Town Laurie Meets Cynthia.

Cougar Town, I love it! Het is een geweldige serie vol met hilarische scenes, vazen wijn, leermomenten en natuurlijk prachtige make-up looks. Iedereen kent Jules (Courtney Cox) van Friends en zo heb je ook de blondine van Two White Chicks, genaamd Laurie. Haar make-up is amazing! De rode lippen staan haar prachtig, de aardetinten zijn gorgeous op haar oogleden, maar de roze lippen zijn mooier dan de red lips. Het is een prachtige look en laat nou staan dat ik de visagiste van haar tegen het lijf liep. Kijk mee naar de Cougar Town Laurie Meets Cynthia!

Cougar Town Laurie

Toen ik hem voor het eerst in een aflevering zag verschijnen, was ik meteen verliefd. De kleurencombinatie is amazing! Een neutrale ooglook gecombineerd met felle roze lippen, beter kan het niet. Ik was echt in love!

Cougar Town Laurie

Mijn ooglook was vrij simpel, een crèmekleurige tint op mijn ooglid, onder mijn wenkbrauw en in mijn arcadeboog. Dit werkt zo meteen bij het blenden, hierdoor wordt hij nog smoother. Vervolgens breng je een donkere tint aan in je arcadeboog en blend je deze. Doordat je net een “basis” hebt aangelegd met de andere oogschaduw wordt hij heel zacht.

Cougar Town Laurie

Onder mijn wenkbrauw heb ik een witte shimmery highlighter aangebracht, hierdoor worden mijn ogen groter. Niks onder je ogen aanbrengen, geen oogpotlood, maar je wimpers krullen en mascara aanbrengen. Hoe neutraal!

Cougar Town Laurie

Mijn gezichtsbasis heb ik wel normaal gehouden, aangezien ik toch niet zo een fan ben van blushes. Ik heb een groene concealer aangebracht, aangezien ik een roze lipstick wil gaan dragen, hierdoor komen mijn roodheden altijd meer naar voren, maar de concealer werkt dat tegen. Foundation in combinatie met een fixeerspray. Afpoederen om de matte finish te behouden en vervolgens shapen met bronzer.

Cougar Town Laurie

Ik moest de juiste lipstickkleur hebben als Laurie en dat is gelukt! Missie geslaagd. Als eerst heb ik mijn lippen omlijnt met een lipliner van de Hema, genaamd 18, en ingekleurd. Over de lipliner heb ik een lipstick aangebracht van Rimmel, genaamd Be Bold 120.

Cougar Town Laurie

Voor de lipkleur moest ik wat vergelijken en mengen voordat ik de juiste combinatie had, maar het is dan uiteindelijk gelukt! Ik vind het netjes staan, niet over done. Het kan prima met een avondje stappen, een werkdag of een schooldag!

Draag jij wel eens een roze lipstick?


13 Comments

 • Ik heb inderdaad een roze lipstick in mijn bezig van Lancome Color Fever 316. Superkleur & aanrader! Tegenwoordig ben ik iets minder van de lipstick (droeg roze ook wel overdag) maar nu vooral met uitgaan.

  Reply
 • Dionne

  05/11/2011

  Mooie look! Ik heb een knalroze lipstick van yves rocher in mijn bezit, maar ik draag hem bijna nooit :P

  Reply
 • redhotjillypeppers

  05/11/2011

  Die felle lipstick staat je mooi !

  Reply
 • Miranda

  05/11/2011

  mooie look, en de lipstick staat je ook prachtig.

  Reply
 • germa

  05/11/2011

  Mooie look! Heel classy. Ik ben dol op lipsticks, heb ze dan ook in allerlei kleuren. Ik kan mij niet voorstellen dat een beautygek geen roze lipstick heeft. ;-)

  Reply
 • miss073

  05/11/2011

  Een hele mooie look!

  Reply
 • Laura

  05/11/2011

  Weeral zo’n mooi look x

  Reply
 • Deb

  05/11/2011

  Super look en deze kleur lipstick staat je erggg goed: HOT HOT HOT!

  Reply
 • Laura

  05/11/2011

  Een mooie lipstick !

  Reply
 • Monique

  06/11/2011

  Staat je goed! Hele mooie kleur lipstick, daar hou ik wel van!

  Reply
 • Christel

  07/11/2011

  Als ik lipstick draag is hij altijd roze. Mooie rustige look.

  Reply
 • Kristel

  07/11/2011

  Leuk zeg! Ik zie er als een idioot uit met lippenstift, haha maar ik vind Cougar Town ook echt superleuk, en dan vooral Laurie.

  Reply
 • Mariel

  12/11/2011

  Mooie lipstick!

  Reply

Geef een reactie