Too Faced Shadow Insurance Update.

Een tijdje geleden schreef ik over de Too Faced Shadow Insurance, een geweldige basis, die ik als sample bij mijn Too Faced Natural Eye Palette kreeg. Ik wilde graag nog een update over schrijven, hoe hij mij nou echt beviel, aangezien hij al een tijdje op is, mis ik hem toch wel! Of toch niet?

Too Faced Shadow Insurance

Iedereen was er zo vol van, eigenlijk vond ik hem wel oké, meer niet. Stiekem was ik een beetje teleurgesteld en vond ik hem op de oogschaduwbasis van de Etos lijken. De structuur is misschien wat dikker, maar daar bleef het bij.

Too Faced Shadow Insurance

Mijn oogschaduw zat wel mooier, maar dat had de Etos oogschaduwbasis ook. De primer liet mijn kleuren wel mooier uitkomen, dat was wel een pluspunt, maar verder leek hij echt op de basis van de Etos. Met gedachte heb ik hem gebruikt, totdat hij op was.

Too Faced Shadow Insurance

Wat een hel! Ik mis de primer zo erg! Nu pas, nadat hij op is gegaan, mis ik wat hij nou werkelijk deed. Ik heb vaak dat ik mijn oogschaduw aanbreng op een nog niet opgedroogde primer, hierdoor wordt mijn oogschaduw minder mooi, bij de Too Faced had ik daar geen last van. Hooguit een aantal keer gehad, maar toen kon ik het inschatten, bij de Etos nog niet. De ene keer is hij binnen een aantal secondes droog en de andere keer wacht ik minutenlang.

Too Faced Shadow Insurance

Ik heb er een tijd over nagedacht, maar ik ben tot een conclusie gekomen dat ik de primer ga kopen. Vorige keer ontving ik hem als een sample, maar die heeft veel goede dingen losgemaakt. Natuurlijk vind ik de oogschaduwbasis van de Etos fijn, maar dit toch ietsjes fijner!

Too Faced Shadow Insurance

Gek hé? Dat je pas iets mist zodra het er niet meer is. Ik merkte wel dat ik mijn oogschaduw langer mooi vond blijven zitten. Ik heb vaak last van traanogen, maakt niet uit, zomer van de hooikoorts, in de winter van de kou, een ellende! Bij de Too Faced basis viel dat wel mee! Ik ga er gewoon voor!

Heb jij wel eens zo een soort ervaring gehad met een product? En wat vind jij van de Too Faced Shadow Insurance?


10 Comments

 • byyara

  07/11/2011

  Ik had het heel erg met lip erase van MAC, ik kreeg het een tijdje terug aangebracht onder m’n lipstick en ik vond het zoo fijn en het zat zoveel mooier, dat ik het MOEST hebben. Ben ik er uiteindelijk speciaal voor naar Amsterdam gegaan, haha!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  07/11/2011

  Ik heb deze primer ook en zou echt niet meer zonder kunnen. Kijk zeker ook eens op Ebay want daar kan je hem soms veel goedkoper krijgen.

  Reply
 • Als je ergens super tevreden over bent moet je het gewoon blijven gebruiken! Ik kan me best inbeelden dat je hem mist, je weet wat je had als je het niet meer hebt tenslotte!

  Reply
 • jlovesbeauty

  07/11/2011

  Ga deze binnenkort ook aanschaffen.. Heb er nog geen ervaring mee maar hij lijkt me zo fijn!
  Kan me wel voorstellen dat je een product mist xp
  Dit heb ik met een lakje van Catrice, hij is kapot gevallen net toen hij uit het assortiment verdween..

  Reply
 • germa

  07/11/2011

  Soms worden beautyproducten zo eigen, dat je niet precies kan vertellen wat er nou zo bijzonder aan is. Je gebruikt het en het werkt. Simpel. Als je dan op eens het product mist en er een andere product mee in vergeleiking neemt, dan zie je pas hoe fijn het product is. Gewoon opnieuw kopen! Een goede oogschaduwbasis is echt een must.

  Reply
 • Kayla

  07/11/2011

  Dat heb ik ook wel eens met producten, ik zou het gewoon zeker opnieuw kopen!

  Reply
 • Steffi

  07/11/2011

  “You don’t know what you’ve got ‘till it’s gone”. Zelf nog niet meegemaakt, maar deze primer wil ik op termijn ook kopen!

  Reply
 • Liselotte

  07/11/2011

  Ik heb dat ook wel eens gehad toen moest ik het ook opnieuw kopen.

  Reply
 • Deb

  07/11/2011

  Ja dat heb ik ook, maar dan met de UDPP ;-)

  Reply
 • Beauty Treasures

  10/11/2011

  ik ben er ook verzot op! ik heb mijn tube al bijna 2j, en hij is nog steeds niet op! het lijkt wel oneindig veel product in te zitten

  Reply

Geef een reactie