essence Trend Edition Vampire’s Love.

Twilight, Vampire Diaries, True Blood, Buffy The Vampire Slayer, vampieren en Essence. Zodra ik Edward Cullen zeg, weet iedereen waar ik het over heb. De bloeddorstige vampier is één van de beruchtste mensvriendelijke vampier, die ook nog eens knap is, met zijn mooie lange gebruinde lokken, he is gorgeous, maar niemand kan tegen Aaron Rodgers op. Terug naar Essence, om helemaal in de Halloween sfeer te komen, komt Essence met een Vampire’s Love Collectie! Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de essence Trend Edition Vampire’s Love?

essence Trend Edition Vampires Love

Ik vind het leuk dat nu ook de budgetmerken parfum produceren, amazing! Vaak zijn het van die heerlijke zoetje luchtjes waar ik echt van houd. Daarnaast vind ik het ook een gepaste maand om de collectie uit te geven, Halloween en Sint Maarten, misschien valt Halloween er net buiten, maar hey, we hebben Sint Maarten nog, wie zegt dat het voor kinderen is? Nobody!
 essence Trend Edition Vampires Love

essence Trend Edition Vampires LoveEyeshadow Palette.

Met deze look zullen vampieren groen en geel zien van jaloezie! Zes contrasterende kleuren zorgen voor magische en mysterieuze oogmake-up. Het maakt niet uit of je ze alleen of gecombineerd aanbrengt, deze kleuren die variëren van subtiel tot intens en ultra-expressief zullen vampierenharten sneller doen kloppen! Verkrijgbaar voor €3,79.”

essence Trend Edition Vampires LoveVolume Lash Powder.

Wil jij adembenemende wimpers waar zelfs de engste vampieren weke knieën van krijgen? Het volume wimperpoeder zorgt voor een verleidelijke look met extra lengte en extra volume in enkele seconden. Simpelweg je mascara aanbrengen, de poeder op je wimpers verdelen met het praktische borsteltje en vervolgens een tweede laagje mascara aanbrengen – en klaar! Een must-have voor wie van flink drama houdt! Verkrijgbaar voor €2,99.”

Naar de volumepoeder voor je wimpers ben ik uiterst nieuwsgierig! Ik houd van volumepoeder in mijn haar, bigass hair, like it! Misschien krijg je hierdoor ultra lashes en veroorzaak je hele windhozen en tornado’s. You never know!

essence Trend Edition Vampires LoveLipstain.

Bloedrode lippen – tot het einde van de nacht! De nieuwe lipstain voorziet je lippen van prachtige rode en roze tinten en blijft extreem lang zitten. Het is absoluut vlek-proof en zorgt dat jij een perfecte look hebt – voor de ultieme vampierverleiding. Verkrijgbaar in twee kleuren Bloody Mary 01 en True Love 02, voor €1,99.”

essence Trend Edition Vampires LoveBlush gelée.

Superbleek en geraffineerd? Vanaf nu is blozen toegestaan – en niet alleen wanneer liefdesaffaire bevestigd wordt met een gepassioneerde kus op het witte scherm. De nieuwe blush in een vernieuwende gelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft je wangen een prachtige roze look. Het pompje is bijzonder praktisch voor als je onderweg bent! Verkrijgbaar in de kleur Bloody Mary 01, voor €2,49.”

Een blush in een pompje? Amazing? Dat is een stuk hygiënischer zodra het om een vloeibare, althans gelachtige substantie gaat. Hierdoor gaat hij nog langer mee, beter! Daarnaast kan je hem inderdaad makkelijk meenemen voor onderweg.

essence Trend Edition Vampires LoveShimmer Powder.

“Onbegrijpelijk, verleidelijk en hemels. De subtiele shimmer powder geeft je huid een prachtige gloed in het zonlicht én in het maanlicht. Een absolute must-have voor iedereen die een verleidelijke en egale look wil, tot de zon weer opkomt! Verkrijgbaar voor €2,99.”

essence Trend Edition Vampires LoveHunt Me If You Can, The Dawn is Broken, True Love, Into The Dark en Gold Old Buffy.

“Vampierstijl to go! Vijf mystieke nagellakleuren met verschillende effecten zorgen dat je hippe najaarslook regelrecht tot je vingertoppen reikt! Verkrijgbaar voor €1,79.”

De nagellakken van Essence trekken mij op één of andere manier altijd aan. Ze lakken fijn, meestal lakken ze fijn, ze blijven minimaal twee dagen goed zitten en ook bevat het assortiment veel kleuren. Dit keer weer donkerblauw, donkerpaars, een mooie daredevil kleur witte met shimmers. Amazing.

essence Trend Edition Vampires LoveEssence Vampire’s Love – Eau de Toilette.

“Bestaat er een geur die meer betovert dan liefde? Dit najaar hangt een gloednieuwe mystieke verleiding in de lucht; deze Eau de Toilette met een sensueel aroma maakt de Vampire’s Love act perfect en compleet. Verkrijgbaar voor €6,99.”

Naar de parfum ben ik het meest benieuwd. Ik ben erg nieuwsgierig naar de geur, zou het een zoute en lichte geur zijn? Of juist een zware parfum die echt alleen bestemd is om in de avond te dragen? Sowieso moet ik hem even in handen zien te krijgen, ook al is het om alleen maar de geur te ruiken!

De collectie is apart, de producten zijn zo goed op elkaar afgestemd en het past bij het thema Vampire’s Love. Je herkent de namen van producten terug uit de programma’s die weer op de televisies verschijnen. Ik vind het een geweldige collectie en ben erg nieuwsgierig naar de producten. De essence Trend Edition Vampires Love ligt nu al in de schappen van de Kruidvat!

Ben jij al in bezit van enkele producten uit de nieuwe collectie?


14 Comments

 • redhotjillypeppers

  08/11/2011

  Ik ben best wel benieuwd naar het volume lash powder !

  Reply
 • Monique

  08/11/2011

  Ik heb het nog niet gezien in de winkel.. ben zeker erg benieuwd naar deze collectie!

  Reply
 • Mevo

  08/11/2011

  ik heb vanaf vandaag alles haha, de lash powder is geen poeder maar meer vezeltjes. De lipstain is perfect! ik heb t om half 6 er vanmorgen opgedaan en t zit naar 3 keer eten en zelfs 1 keer lipbalsem eroverheen proppen nog! iets minder donker dan vanmorgen maar t zit er nog goed op!
  ben voor me eigen blog een aantal looks aan t maken met t palletje =) haha

  Zeker kopen deze collectie! echt de moeite waard!

  Reply
  • deveny

   08/11/2011

   Wow, ik wil het ook kopen maar bij onze kruidvat hebben ze het nog niet, bij welke kruidvat heb jij het gekocht?b

   Reply
   • Beauty Koning

    08/11/2011

    Ik heb de producten nog niet gekocht, het is een persbericht.

    Reply
 • nadientje

  08/11/2011

  Ik ben echt heel benieuwd naar de lipstain en dat tweede lakje. Ik vraag me af wat voor kleur dat zal zijn en of ie goed dekt!

  Reply
  • Beauty Koning

   08/11/2011

   Ik heb verschillende reviews en reacties gelezen en daaruit blijkt dat hij mega goed blijft zitten! De pigmentatie is dan ook wel echt amazing.

   Reply
 • byyara

  08/11/2011

  Ik ga zo meteen langs bij kruidvat!! JEEJ

  Reply
 • byyara

  08/11/2011

  en ze waren er niet… :-( Snif

  Reply
 • Deb

  09/11/2011

  Het palette ziet er erg mooi uit en ga ik zeker bekijken!

  Reply
 • Laura

  09/11/2011

  ik heb de lakjes, The Dawn is Broken, True Love, Into The Dark ^^ x
  Binnen een paar dagen een review over deze lakjes ^^ x

  Reply
 • Helena

  04/11/2012

  Kan je die nagellak nu nog ergens krijgen? Online misschien?

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2012

   Ja, online zou je het nog kunnen proberen. Misschien met blogsales? Of op Marktplaats?

   Reply

Geef een reactie