Typisch Mij.

Soms krijg je van die vragen, beschrijf jezelf in minimaal tien woorden? minimaal vijf zinnen? Vertel eens iets over jezelf? Wie is Cynthia nou eigenlijk? Wat zijn je eigenschappen? Waar ben je goed in? Kortom, wie ben jij? Hoe vaak heb ik die vraag wel niet gehad, het komt altijd terug in projecten van school, sollicitatiegesprekken en natuurlijk als je ergens voor het eerst bent. Ik kan nu wel een heel verhaal ophangen wie ik ben, maar het zou veel leuker zijn om te weten wat nou typisch mij is!

typisch mijFotocamera op een marco stand, woop, anders.

Typisch mij, make-up. Say what? Easy! Zo kan ik het ook. Nee, het is echt zo. Ik draag make-up, het is zichtbaar, kijk maar naar mijn wenkbrauwen, mijn ooglooks en soms de lipsticks die ik draag, maar mijn make-up is altijd aanwezig. Voor de ene op een vervelende manier, maar voor mij op een geweldige toevoeging van mijn gezicht. Ik vind het fijn om make-up te dragen, het eraf te halen en nieuwe looks te creëren, lekker make-uppen is niet mis! Ik geniet er nog steeds even veel van, misschien wel nu meer. Je leert meer dingen erbij en dat maakt je weer beter in wat je doet. Ik vind het nog steeds leuk om te doen.

typisch mij

Typisch mij, football. Ik was een jaar geleden niet zo in to the football, maar doordat ik de Superbowl meer dan vijf keer opnieuw keek, begon ik het te snappen. Ook hier komt het leerproces weer terug. Hoe meer ik leer, kijk en begrijp, hoe leuker ik het ga vinden. Eerst dacht ik altijd dat het wel meeviel, make-up staat op nummer 1, maar die moet nu de plek delen, want door football krijg in inspiratie. Misschien heb je het gemerkt op Twitter, maar ik ben weer back in business, de Packers hebben weer gewonnen en ik geniet van de nieuwste nieuwtjes, foto’s en de interviews met de spelers.

typisch mij

Typisch mij, insane. Ja, gek doen. Ik doe het altijd, maak niet uit waar ik ben, soms kan ik ineens helemaal los gaan. Natuurlijk let ik erop waar ik ben, of het wel kan en anders doe ik het wel heel onopvallend. Nu ben ik niet zo een gek die rond rent, want ook ik ken mijn rustige kanten. De crazy opmerkingen poppen gewoon mijn hoofd in.

typisch mij

Typisch mij, GTA. GTA? Grand Theft Auto. Gamen vind ik nog steeds geweldig om te doen, helaas heb ik hier nu minder tijd door, meh! Maar ik vind het echt ontspannend met een muziekje erbij. Het liefst speel ik GTA IV, met Niko Bellic en zijn broer Roman. Vaak krijg je te horen, jongensspel, blegh. Ja, maar door dat jongensspel kan ik mooi auto rijden! Nee, dat is een grapje. Ik heb door het gamen wel beter de Engelse taal leren begrijpen, qua spreken. Dat is iets wat veel mensen vergeten, ondanks dat je plezier hebt in iets, is het niet meteen een teken dat je niets leert!

typisch mij

Typisch mij, een eigen mening. Dat heb je vast al wel gemerkt, ik heb een eigen mening. Ik loop niet mee met de groep, zodra ik ja en amen zeg, is het een korte omschrijving dat je irritant bent en moet verdwijnen, sarcasme, of ik ben het echt met je eens. Ik leef zelf en ik laat mij niet leven door anderen.

Ik heb hier en daar geïnformeerd naar de Typisch Mij dingen, en op nummer 1 stond make-up en dat kwam voornamelijk door mijn blog! Daarnaast hoorde ik football, Aaron Rodgers en dat ik een vaste mening heb. Vandaar de laatste! Het is altijd moeilijk om zoiets te vertellen, het uit te leggen, maar toch ben ik benieuwd naar de typische dingen van jou!

Wat is nou typisch jou?


17 Comments

 • germa

  09/11/2011

  Leuk artikel! Ik game ook wel eens met mn broer. Gezellig! Op de SNES of op de playstation 3. Meestal racegames, ik houd niet zo van geweld/oorlog games. En op de SNES (de eerste nitendo) spelen we altijd mario world. ghehe Verder houd ik van lezen, make-up/beauty (duh!), schilderen en shoppen! :-)

  Reply
 • Leuk! En dat ‘insane’ ik volg je volledig! :) Ik ben dan misschien fysiek en leeftijdsgewijs wat ouder, ik ben nog steeds ‘zo zot als een deur’! En typisch mij: I’m a funk girl!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  09/11/2011

  heel leuk artikel! ik vind het altijd leuk om te lezen hoe anderen zichzelf omschrijven!

  Reply
 • byyara

  09/11/2011

  Haha geweldig :-p Ik hou ook van gamen!

  Reply
 • Dionne

  09/11/2011

  Leuk artikel! Typisch mij? Best wel insane ja, ik kan heel gek doen haha :P

  Reply
 • Kayla

  09/11/2011

  Wat leuk om jou zo een beetje te leren kennen, ik hou ook zeker van een game zo af en toe!

  Reply
 • jlovesbeauty

  09/11/2011

  Wat leuk om te lezen xp

  Reply
 • Steffi

  09/11/2011

  4 van de 5 wist ik al min of meer, maar GTA? Nice :D

  Reply
 • Monique

  09/11/2011

  Wat een super leuk artikel! Vind ik een van de leukste om te lezen, die wat meer persoonlijk zijn Super!

  Reply
 • Roos

  09/11/2011

  leuk artikel, en geweldig dat je van GTA houd. Ik hoor dat niet echt vaak dat meisjes dat leuk vinden. ik zelf word altijd heel agressief als ik dat soort spelletjes speel ;p

  Reply
 • Deb

  09/11/2011

  Leuk om eens wat meer over the gal behind the blog te weten ;-)

  Reply
 • Pauline

  09/11/2011

  Wat leuk om je zo wat beter te leren kennen!

  Reply
 • Laura

  09/11/2011

  Mooi gedaan x

  Reply
 • Rachelle

  09/11/2011

  Ik vind het leuk dat je altijd zo met make-up bezig bent ^^! Hahaha GTA speel ik soms ook weleens maar ik ben altijd heel gewelddadig in dat spel xD. Ik trap altijd iedereen dood en spring van flats xD. Ik weet niet waarom maar mijn zusje en ik gaan er vaak stuk om xD. Wij hebben hier thuis GTA San Andreas =P! Echt leuk =D!

  xx

  Reply
 • miss073

  10/11/2011

  Super artikel! Gamen moet gewoon af en toe;) ik speel soms call of duty, heerlijk even alle agressie kwijt :D

  Reply
 • Sharon

  10/11/2011

  Wat is nou typisch mij? Uhm ik hou van series kijken.Naja niet alle maar Gossip girl, pretty little liars of the walking dead wil ik wel een aantal uur naar kijken (: Gamen! love it. Call of duty <3 En voor de rest.. borrelnootjes. Ik hou van borrelnootjes, borrelnootjes in de morgen? JA HOOR!

  Reply
 • dieuwzz

  26/11/2011

  Typisch mij?
  Moeilijk te beschrijven, maar ik heb een rare humor dat ik om een woord als aardappel moet lachen.

  xx-Dieuwzz

  Reply

Geef een reactie