Lipstick Library Red Alert.

Mijn Zalando bestelling viel goed in de smaak, ik ben blij met mijn mooie nagellakjes, ondanks dat ze niet allemaal even gepigmenteerd zijn ben ik er superblij mee! De kleuren van de nagellak vrolijken mij weer op, maar naast de nagellak had ik nog iets extra’s in het mandje gelegd. Ik kon het niet laten om hem er niet bij te doen, mijn oog bleef op de mooie rode lipstick hangen, namelijk Lipstick Library Red Alert!

Een kleine sneak peek dan!

Rode lipsticks moeten je staan, maar dat is mijn mening. Niet elke rode kleur vind ik mooi bij mij staan, maar je moet net die ene lipstick tegen het lijf lopen. Sommige hebben een roze ondertoon, een blauwe, oranje of gewoon rood. Bij verschillende ondertonen in make-up wordt mijn huid “raar”, rode vlekken, moedervlekken vallen ineens op, die ik bijvoorbeeld nog nooit eerder heb gespot of juist door de kleur worden mijn tanden mega geel, juk! Maar met deze tint zijn al mijn zorgen opgelost!

Lipstick Library Red Alert

De lipstick werd netjes in een plastic zakje geleverd, dicht en wel. Daarop stond het nummer, welke lipstick het was ect, dit kan je nog terugvinden in mijn shoplog. Vervolgens zat de lipstick nog eens geseald. Zelf vind ik dat altijd fijner, hierdoor weet ik dat het nog niet gebruikt is, natuurlijk kan je dat zien aan de lipstick zelf, maar you never know!

Lipstick Library Red Alert

Lipstick Library Red Alert

De rode lipstick is van het merk Lipstick Library, wat ik overigens nog niet kon. Tijd om kennis te maken met het merk en of course het product, dat is het belangrijkste op dit moment! De verpakking oogt netjes, chic en stijlvol. Vaak doet een strakke verpakking van het product mij goed, ik ben meer van de moderne kant!

Lipstick Library Red Alert

Ineens sloeg het weer om, dat meldde ik ook al in mijn andere artikelen, hierdoor zijn de foto’s ineens heel donker, vandaar! Om terug te komen op het onderwerp. Je ziet hier al welke kleur het is, amazing colour!

Lipstick Library Red Alert

Lipstick Library Red Alert

Op naar de gorgeous kleur! Zoals je hem op de bovenste foto ziet, en dan bedoel ik de bovenste foto van de twee foto’s hierboven, snap je het nog, haha! Hij is rood-rood! Geen rood-roze, rood-blauw of rood-oranje. Nee, intensrood! AMAZING!

Lipstick Library Red Alert

Lipstick Library Red Alert

Vaak irriteren mensen zich aan de geur van een lipstick of een lipgloss, begrijpelijk! Het zit namelijk net onder je neus, stel je voor, je ruikt de hele dag die gore lucht waarvan je misselijk wordt, blegh. Bij de lipstick is dat niet het geval. Hij ruikt namelijk naar de lipsticks van vroeger, die zalige geur, die oudvertrouwde lipstickgeur!

Lipstick Library Red Alert

Lipstick Library Red Alert

Hier zie je de kleur al wat beter, toch nog handig dat donkere weer! Hij is fel, maar niet overdone, aanwezig? Ja, zeker weten. Het is inmiddels een rode tint waar we over praten. Wat ik zo fijn vind aan de lipstick is dat hij vrij lang blijft zitten en op mijn lippen is dat een ramp, maar wonder boven wonder heeft hij het overleefd. Daarnaast trekt hij niet in mijn lijntjes en blijft hij netjes op zijn plek. Op naar de swatches!

Lipstick Library Red Alert

Op de foto’s lijkt de lipstick nogal roze en dan voornamelijk aan de randen van de swatch. In het echt was het een mooie bloedrode kleur, niet te donker, niet te fel. Still love it!

Lipstick Library Red Alert

Ik vind hem zo fijn, dat hij nu al een plekje in mijn allerdaagsbakje heeft veroverd! De lipstick zelf is ook echt heel romig, hierdoor droogt hij niet uit, wordt de lipstick zelf niet lelijk en behoudt hij best lang zijn kleur. Amazing! De Lipstick Library Red Alert is verkrijgbaar bij Zalando voor €10,95.

Ben jij al bekend met het merk Lipstick Library?


18 Comments

 • jlovesbeauty

  10/11/2011

  Kende het merk nog niet maar wat een mooi kleurtje!!
  Die rode lippen staan je trouwens super!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  10/11/2011

  Die rode lippen staan jou echt prachtig ! Voor mij een onbekend merk.

  Reply
 • Laura

  10/11/2011

  Waau, prachtige kleur!

  Reply
 • byyara

  10/11/2011

  Staat je mooiiii! Ik kende het merk ook niet.

  Reply
 • Els & Liesbeth

  10/11/2011

  Kende het merk nog niet, denk ook niet dat Zalando levert in België :-(
  Die lipstick is wel gemaakt voor jou, staat je schitterend!

  Reply
 • Kayla

  10/11/2011

  Ik kende het merk nog niet, het ziet er wel heel goed uit! Prachtige kleur ook!

  Reply
 • germa

  10/11/2011

  Oeh,… de oude vertrouwde lipstick geur. Nice! Mooie kleur en staat je goed. Hele classy look!

  Reply
 • Ik ken dit merk ook niet, ziet er prima uit en staat je ook erg goed. Ook al ziet de kleur er zo afwisselend uit op de foto’s!

  Reply
 • Dionne

  10/11/2011

  Klinkt goed! Hele mooi kleur!, staat je erg mooi! :D

  Reply
 • Monique

  10/11/2011

  Super mooi die kleur!!

  Reply
 • Quinty

  10/11/2011

  wauw, echt prachtig

  Reply
 • Nicole

  10/11/2011

  Heel mooi, alleen ik durf het niet te dragen. Volgens mij zou het me ook niet staan, haha.

  Reply
 • nadientje

  10/11/2011

  Staat je goed! Ik zit zelf ook steeds te stoeien met rode lippenstift. Ik moet mijn perfecte kleur nog tegenkomen! Misschien is met een roze ondertoon wil iets voor mij.

  Reply
 • Beauty Koning

  10/11/2011

  Dank je wel, helaas is het product alleen verkrijgbaar via de webshop van Zalando. Voor zo ver ik weet. :)

  Reply
 • Pauline

  11/11/2011

  Ik kende het merk nog niet, maar staat je erg goed!

  Reply
 • Deb

  11/11/2011

  Mooi kleurtje en staat je gorgeous!! Met de eyeliner is het een mooie retro pin-up look geworden!!

  Reply
 • jennifer

  14/11/2011

  hij staat je echt mooi!

  Reply
 • sinnerbeauty

  03/05/2012

  You can totally pull this off ! :)

  Reply

Geef een reactie