Zwarte Piet Meets Cynthia!

De kinderen hebben het snoep van Sint Maarten nog net achter hun kiezen, of de pepernoten staan weer voor de deur. Oké, die lagen in juni al in de winkel, laten we niet overdrijven, maar ergens rond augustus zag ik ze al verdwijnen, ongelooflijk vroeg! Maar dat Sint Maarten voorbij is, komt Sinterklaas weer dichterbij en dan kerst, can’t wait! Toevallig was ik net onderweg naar huis, en raadt eens wie ik nou tegen kwam! Kijk mee naar de Zwarte Piet Meets Cynthia!

Zwarte Piet

Piet helpt mij vandaag met het artikel, of nouja, Piet neemt het artikel even over, aangezien hij weer in Nederland is, een lange boottocht achter de rug heeft, veel pakjes moest inpakken en natuurlijk al die pepernoten die gebakken moesten worden!

Zwarte Piet

Tijdens de lange boottocht van Spanje naar Nederland, heeft hij niks anders gedaan dan pakjes inpakken voor pakjesavond. Niet alleen jij krijgt een cadeautje, maar volgens Piet, heel Nederland! Dat zijn inderdaad heel wat pakketjes die de Sint moet versturen.

Zwarte Piet

Gelukkig heeft Zwarte Pier zijn pietendiploma vorig jaar gehaald op de pietenschool! Hiervoor moest hij hard leren en studeren om vervolgens mee te kunnen naar Nederland. Hij bakt meer dan één miljard pepernoten en eet de helft alleen op, joke!

Zwarte Piet

Het geheime recept van de pepernoten wil hij helaas niet delen, maar misschien geeft hij uiteindelijk toch weg, you never know! Daarnaast kan hij zelf geen pepernoot meer eten, ze komen uit zijn oren!

Zwarte Piet

Helaas had Piet niet veel tijd voor een uitgebreid interview over zijn reis naar Nederland toe, zijn tijdelijke verblijf in Nederland, de pepernotenfabriek, de pakjes, het boek van Sinterklaas en zijn pietendiploma. Ik wilde graag meer weten over zijn kraag, oranje in plaats van wit?

Zwarte Piet

Gelukkig had hij daar wel tijd voor en beantwoordde netjes mijn vraag. “Ik ben namelijk de Piet die mode-bewust is, een trend begint en spot. Ik wilde altijd de pietenpakjes opvrolijken door middel van deze kleurrijken kragen!” We hebben namelijk een trendsetter tussen de Pieten zitten, vandaar de oranjekleur!

Zwarte Piet

Helaas moest Piet toen al vertrekken, Sinterklaas had hem nodig voor de pakjes. Niet te geloven hé? Dat ze nu al zijn begonnen met pakjesavond? Dat is pas 5 december, ik bedoel, dat is al 5 december! Gelukkig is Sinterklaas weer in het land, staan de pepernoten al maanden op tafel en genieten we volop ervan als we onze schoen zetten!

Ben jij naar de intocht van Sinterklaas geweest? Of de intocht op televisie gevolgd?

P.S. Nog de groetjes van Zwarte Piet!

18 Comments

 • byyara

  12/11/2011

  Ik moet werken, dus krijg er niks van mee. Zwarte Piet komt wel langs in de AH vanmiddag! ;-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  12/11/2011

  Modebewuste Piet ! Cute :p

  Reply
 • Deb

  12/11/2011

  Geweldig! Zeg Piet, dat jij een half miljard pepernoten hebt gegeten is jou niet aan te zien Piet, vertel eens hoe doe jij dat? Doe je aan een speciaal Pieten dieet?? Ik zeg tegen mijn dochtertje (2,5 jaar oud) wie is dat?? wijzend naar jouw foto’s.. PIET!!! Zegt ze. Geen twijfel mogelijk. Super leuk gedaan Piet en succes vandaag! We komen straks naar je zwaaien!

  Reply
  • Beauty Koning

   12/11/2011

   Ah, wat lief! Haha, ja, volgens Piet is het een speciaal pietendieet die hij heeft geleerd op de Pietenschool!

   Reply
 • Monique

  12/11/2011

  Hey piet leuk dat je er weer bent! Ik heb nog geen pepernoot aangeraakt, hoop dat ik morge wat in me schoentje vind!

  Reply
 • jlovesbeauty

  12/11/2011

  Haha super!!

  Reply
 • robinvalentine♥

  12/11/2011

  hahaha geweldig! wow dat moet een hell geweest zijn er af te halen joh ;p

  Reply
 • maaiketaartje

  12/11/2011

  Haha super leuk dit!
  Ik heb net een stuk meegekregen in Voorburg :)

  Reply
 • Kayla

  12/11/2011

  Wat leuk!

  Reply
 • Mevo

  12/11/2011

  haha jij ook al!
  hoe heb jij t er af gekregen?
  Vanaaf moet ik alles er afhalen, heb net in t centrum van Arnhem rondgehuppeld en vanaaf heb ik een musicaloptreden zucht haha!
  t staat echt grappig

  Reply
  • Beauty Koning

   12/11/2011

   Met heel veel reinigsmilk en oogmake-upremover, maar dan ook echt a lot. Het was zo moeilijk om eraf te halen, echt een hell, maar het is wel gelukt. Ook stiekem met zeep. :’)

   Reply
 • germa

  12/11/2011

  Cute! Ik heb vandaag heeeeeel veeeeel kindjes als piet geschmink! Zo leuk om te doen. Allemaal hulppietjes.

  Reply
 • retro-elke

  12/11/2011

  Heel erg tof!

  Reply
 • Laura

  12/11/2011

  Super leuk gedaan x

  Reply
 • Charlotte

  12/11/2011

  Vet sexy ;-)

  Reply
 • Geweldig gedaan Cynthia! En super leuk geschreven ook!

  Reply
 • cellulitis

  26/01/2012

  Wezenlijk fascinerend! Bent u mogelijk van plan meer van zulke artikels te maken? Laten we het hopen. Ik ben in ieder geval erg verbluft. Ga beslist zo door.

  Reply

Geef een reactie