FOTOTUTORIAL: Too Faced Natural Eye Palette Chic Nude.

Mijn Too Faced Palette gebruik ik nog iedere dag, heel raar, maar hij is echt al ingeburgerd in mijn dagelijkse routine. Gebruik ik Heaven niet, dan wel Velvet Revolver. Ik gebruik Heaven voor een basis en Velvet Revolver om mijn arcadeboog aan te zetten, maar eigenlijk nooit Silk Teddy of Nude Beach. Tijd voor veranderingen!

too faced natural eye palette chic nude

Doordat ik weer naar school ga, ongelooflijk late tijden heb, inmiddels drie dagen van negen tot vier uur, voordat ik thuis ben en begin met make-uppen is het elke keer donker. Aangezien ik dat probleem wel op meerdere dagen heb, worden looks maken ingewikkeld, maar ik ben er mee bezig om daar verandering in te brengen! De winter heeft zo echt zijn nadelen, maar Kerstmis maakt alles goed.

too faced natural eye palette chic nudeIk heb al eerste een oogschaduwbasis aangebracht en Silk Teddy in mijn ooghoek gedept. Het klinkt heel gek, maar zodra ik een penseel gebruik bij de oogschaduw, word hij niet mooi, juist heel kruimelig. Zodra ik hem met mijn vinger aanbreng, voorzichtig dep, dekt hij zoveel beter!

too faced natural eye palette chic nudeOp je ooglid,arcadeboog en onder je wenkbrauw breng een crèmekleurige oogschaduw aan, hiervoor heb ik Heaven gebruikt.

too faced natural eye palette chic nudeBreng Silk Teddy opnieuw aan en meer op je ooglid.

too faced natural eye palette chic nudeVervolgens heb ik een palette van L.A. Colors gebruikt, EP24 Unforgettable. Uit de palette heb ik de middelste kleur in mijn arcadeboog aangebracht.

too faced natural eye palette chic nudeBlenden!

too faced natural eye palette chic nudeNa het blenden, heb ik een donkere tint aangebracht, namelijk de laatste kleur in de palette. Breng deze ook onder je oog aan.

too faced natural eye palette chic nudeBlenden!

too faced natural eye palette chic nudeMaak de look af door je wimpers te krullen, een winged eyeliner, een wit oogpotlood aan te brengen en je wimpers te voorzien van een laagje mascara!

Je merkt al aan de foto’s dat het steeds donkerder word en mijn camera krijgt moeite met scherp stellen, haat! Hierna heb ik nog een aantal foto’s gemaakt, maar ik had al Piet op bezoek gehad, die bleef er lang, hij was zo enthousiast dat hij weer in Nederland was! Vandaar dat die te donker zijn. Er komt nog een FOTD van, maar dan in daglicht! Mijn excuses hiervoor.

Gebruik jij wel eens een shimmery oogschaduw/highlighter in je ooghoek?


17 Comments

 • germa

  13/11/2011

  Heel mooi die highlighter op je ooghoeken. Ik hou ervan! x

  Reply
 • Angelique

  13/11/2011

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Charlotte

  13/11/2011

  Je vergeet de eyeliner te noemen in je tutorial! Maar erg mooi :D

  Reply
 • Monique

  13/11/2011

  Wow super mooi heel chick! Ik gebruik dit nooit echt zo. toch maar een keertje proberen

  Reply
 • Steffi

  13/11/2011

  Mooi zo! Het is inderdaad hatelijk dat het tegenwoordig zo snel donker is.. Stiekem kijk ik al weer uit naar de lente :)

  Reply
 • Kayla

  13/11/2011

  Ik hou van nude looks, dus deze vind ik ook erg mooi!

  Reply
 • Maaike

  13/11/2011

  mooie look! &ik gebruik weleens een lichtere/glimmende kleur in mn ooghoeken!

  Reply
 • Beauty Treasures

  13/11/2011

  Leuke look!

  Reply
 • Lauraa

  13/11/2011

  Prachtige look !

  Reply
 • charlotte

  13/11/2011

  Mooi zeg!

  xx

  Reply
 • byyara

  13/11/2011

  You pretty girl! Mooie look!

  Reply
 • Kelly

  13/11/2011

  Pretty look!

  Reply
 • charlotte

  13/11/2011

  Haha wat lief van je:)
  Vind je mn blog zo leuk?? :)
  Ik had een andere naam gedaan miss kon je hem daarom niet vinden.
  Thnxx voor je lieve reactie!

  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   13/11/2011

   Ja, dat dacht ik al, maar ik heb je weer gevonden! Ja, haha, een gezellige blog. :)

   Reply
 • Evelien

  14/11/2011

  Mooi gedaan!!

  Reply
 • Deb

  15/11/2011

  Ondanks dat de foto donker is, is het duidelijk genoeg om te zien dat het een supermooie look is, well done babe!

  Reply

Geef een reactie