Must seen before Christmas!

Kerstmis! Oké, dat Sinterklaas nog maar net in het land is, is niet het teken dat ik er nu nog niet over mag praten toch?! Kerst zijn twee feestdagen waar ik echt al maanden naar uitkijk, de gezelligheid, familie, eten, cadeautjes, de voorbereidingen, de films en dan voornamelijk de sfeer die er altijd heerst met kerst. Met de voorbereidingen bedoel ik eigenlijk om in de kerststemming te komen, je nagels lakken in de kleur van de kerstboom, rode strikken erom heen en je hebt pakjes! Iets wat ik altijd doe is, kerstfilms kijken! Oh my, I absolutely love it! Kijk je mee naar de Must Seen Before Christmas?!

must seen before christmas

Iedereen kent vast wel The Nightmare Before Christmas, het is een kerstfilm die ik sowieso één keer per jaar kijk. Het is een geweldige film tijdens kerst, voor kerst kan het je misschien nog wat zenuwachtig maken, de nachtmerrie voor kerst, jieks! Just joking! Het is een leuke animatiefilm, al moet ik toegeven dat ik daar niet van houdt, maar deze film, amazing!

Check hier als je de trailer  van The Nightmare Before Christmas niet kunt bekijken.

Sowieso vond ik de film alleen al leuk door Jack, het skelettenpoppetje in de film, hoe hij is neergezet, manier van doen en noem het maar op, geweldig! De liedjes in de film zijn ook van die meezing liedjes die ook echt dagen in je hoofd blijven hangen. Daarnaast is het leuk om te zien dat ze van de Halloween kant, ineens overschakelen naar Kerstmis. Een film die op twee tijden van het jaar kunnen bekeken worden, Halloween en kerst! Zeker een aanrader!

must seen before christmas

Volgens mij is dit wel één van dé films die altijd word uitgezonden voor, met en tijdens kerst. Hij is niet misbaar op televisie, daarnaast volgt deel twee ook snel. Vroeger was je helemaal flabbergasted dat het kleine mannetje alleen thuis kon overleven, geweldig!

Check hier als je de trailer van Home Alone 1 niet kunt bekijken.

De dingen die Kevin, het achtergebleven kind, uithaalt bij de inbrekers zijn lachwekkend. Ergens is het idee heel eng, maar de manier hoe hij alles opvat en geniale ideeën tot in de puntjes uitwerkt, maakt het weer een echte lachfilm. Dit is zeker een must seen!

must seen before christmas

Het groene monster, met veel haar, gekke vingers en een rare snuit. Wat moet hij eigenlijk voorstellen? The Grinch! Het schattige meisje wat voor hem staat is namelijk Jenny uit Gossip Girl, ook wel bekend van mijn Taylor Momsen look! Ze is nogal veranderd de afgelopen jaren, maar terug naar de kerstfilm! Ook dit is weer een gezellige film, misschien niet voor The Grinch in het begin, maar .. ik zeg niks!

Check hier als je de trailer van The Grinch niet kunt bekijken.

We hebben hem ooit op school gekeken, ik vond hem alleen niet zo leuk. Misschien omdat we meer dan vijf uur saaie video’s aan het kijken waren, maar gelukkig verschijnt ook deze rond de kerstdagen. Ik zag hem toen weer op televisie, ik heb echt gelachen om de rare gezichtsuitdrukkingen van Jim Carrey, die The Grinch speelt, hij is echt gemaakt voor dat soort rollen. Ook zeker een leuke kerstfilm!

Kerst, vele artikelen zullen hierover nog volgen, niet alleen met kerst looks, maar zoals ik al zei, de voorbereidingen voor kerst. Het lakken van je nagels, gewoon even heerlijk ontspannen, ook al kan dat op kerst, daarvoor mag je ook lekker je rust pakken en genieten van de dagen voor kerst! Want die twee dagen zijn veel te kort!

Heb jij een traditie voor kerstfilms?


12 Comments

 • byyara

  14/11/2011

  Ik kijk echt álle kerstfilms die op TV komen, heerlijk! Ik ben echt zo’n nerd daarin. Op kerstdag zelf kijk ik het liefste ook film.

  Reply
 • robinvalentine♥

  14/11/2011

  the Grinch is voor mij echt de kerstfilm die ik het meest herinner! maar vaak rond kerst komt ook Harry Potter en LOTR op tv en die kijken we eerder dan haha.

  Reply
 • Kayla

  14/11/2011

  Kerstfilms, ik hou ervan! Home alone en The Grinch heb ik allebei al een paar keer gezien, maar ze zijn zo leuk!

  Reply
 • Maaike

  14/11/2011

  Nightmare before christmas is zóó leuk, ik hou van jack! (heb hiervan poppetjes gezien in Praag) The Grinch heb ik echt helemaal grijs gedraaid! Ik keek em vroeger zelfs in de zomer .. ^^

  Reply
 • Mickey’s Christmas Carol! http://www.imdb.com/title/tt0085936/

  Reply
  • eyeshadowaddict1

   14/11/2011

   Ja die moet ik ook altijd kijken. Ik heb de videoband altijd gehad sinds ik een jaar of vier was. Ik ben nu 27 en nog steeds is het geen kerst zonder Mickey’s Christmas Carol…

   Reply
 • Redhotjillypepppers

  14/11/2011

  I loooove kerstfilms ! Elf is ook wel een aanrader en de kerstfilm van the Muppets ! :)

  Reply
 • Nathalie

  14/11/2011

  Jaaaa standaard Home Alone 1 en 2! Geweldig! En The Nightmare Before Christmas is ook een echte aanrader idd.

  Reply
 • jessy

  14/11/2011

  Ik hou echt van nightmare before christmas! echt zo leuke film

  Reply
 • Louna Beauty

  14/11/2011

  Jaaa super filmsssss!! Hahahaha

  Reply
 • Deb

  15/11/2011

  Ik ben ook dol op kerstfilms! Heerlijk om daar zowieso een hele kerstdag aan te spenderen al liggend op de bank in je pyama ;-)

  Reply

Geef een reactie