INGLOT Nail Enamel 203.

Dit product heb ik jullie al maanden lang beloofd, maar elke keer vond ik mijn nagellak niet mooi, of miste ik net de juiste shine, en zo ging het maar door, tot de dag van vandaag! Ik besloot eindelijk eens het artikel te publiceren over de beruchte stukjes op je nagellak. Ze vrolijken de boel op, glinsteren als een gek en zijn echt gorgeous! Natuurlijk heb ik het over Flakies!

INGLOT Nail Enamel 203

Volgens mij bestaan ze al een tijdje, ik heb ze al jaren terug een keer voorbij zien komen op verschillende nagels, maar nu is het een hype geworden. Toen ik hem kocht bij INGLOT was eigenlijk de kleur op die ik wilde hebben, daarom nam ik deze. Misschien ben ik daar nu net wat gelukkiger mee, aangezien hij bij de onmogelijke nagellakkleuren past, een nagellakje kan opvrolijken en hij schittert tussen twee verschillende tinten in.

INGLOT Nail Enamel 203In de linker bovenhoek is hij blauw.

INGLOT Nail Enamel 203Lichtgroen, groen, geel, lichtblauw en blauw.

INGLOT Nail Enamel 203Een mintgroen en groen. AMAZING!

Ik had de nagellak snel bekeken in de winkel, ik wilde perse een flesje mee naar huis nemen! Ik zat te twijfelen tussen de oranje flakies of deze, uiteindelijk is het deze geworden, aangezien de andere uitverkocht was, maar wat ben ik er blij mee! Laten we beginnen met de verpakking, ik werd namelijk wat te enthousiast.

INGLOT Nail Enamel 203

Hij lijkt heel groot, maar dat is het niet, helaas! Het zit gewoon in een kartonnen verpakking, hierdoor wordt de nagellak beschermd, ergens is het wel goed. Ik krijg er ook altijd een luxe idee bij, het uitpakken wordt nu nog leuker!

INGLOT Nail Enamel 203

INGLOT Nail Enamel 203Weer veranderd hij van kleur!

Ook het flesje zelf is klein, hij bevat in totaal 8 ml, een gemiddelde nagellak ligt zo rond de 11 ml. Klein, maar erg fijn! Zoals ze altijd zeggen. De lak heeft geen naam, maar een nummer namelijk 203! Op naar de swatches!

INGLOT Nail Enamel 203

INGLOT Nail Enamel 203

INGLOT Nail Enamel 203Hier heb ik alleen één laagje aangebracht. Je ziet echt dat het kleine deeltjes zijn die reflecteren.

INGLOT Nail Enamel 203Ik heb twee nagels in dezelfde kleur gelakt, hierdoor kan je goed zien wat hij nou precies doet.

INGLOT Nail Enamel 203Close-up!

Ik vond niet dat hij helemaal tot zijn recht kwam op de nepnagels. De shine is een stuk minder, hij reflecteert niet zo goed en daarom heb ik hem op mijn eigen nagels gelakt. Met een groene nagellak eronder, I’m Not A Kiwi van de H&M.

INGLOT Nail Enamel 203

INGLOT Nail Enamel 203

INGLOT Nail Enamel 203

Al heel anders dan op het nagelwiel. Hij komt toch leven, op een positieve manier, de flakies zijn nu echt zichtbaar qua kleur. Nu ik ze weer zie, wil ik mijn nagels weer lakken! Ik denk dat dit wel één van mijn favoriete nagellakken is aller tijden. Het voegt zoveel toe aan je nagellak zelf, het vrolijkt het op, ziet er heel apart uit en het is een eyecatcher. De INGLOT Nail Enamel 203 is verkrijgbaar bij de INGLOT voor €11!

Bezit jij al een magisch flesje met de reflecterende deeltjes?


16 Comments

 • Rachelle

  16/11/2011

  It looks pretty ^^! Echt een leuk lakje =D!

  xx Katy ^^!

  Reply
 • Priscilla

  16/11/2011

  Super mooi!

  Reply
 • byyara

  16/11/2011

  Wat een beauty!

  Reply
 • Kimberley

  16/11/2011

  Prachtig! Je kan met dit lakje veel creaties maken denk ik.. :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  16/11/2011

  I love flakies ! Ik vind ze vooral prachtig op donkere nagellak !

  Reply
 • germa

  16/11/2011

  Heel mooi!!! Vooral in combinatie met het gele lakje! I like!

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  16/11/2011

  Zeer mooi lakje :)

  Reply
 • robinvalentine♥

  16/11/2011

  wat mooi! vind hem het mooist over de geel/groene <3

  Reply
 • Laura

  16/11/2011

  Ik ben echt super fan van Inglot en dit is echt een heel erg leuk lakje!!

  Reply
 • Maaike

  16/11/2011

  Echt een mooie! het is meer of ie de nagellak op sommige stukjes een glim geeft & je niet duidelijke glitters ziet. En een leuke verpakking!

  Reply
 • Dionne

  16/11/2011

  Ziet er mooi uit! Zelf heb ik 2 flakies van Golden Rose, ook erg mooi! :D

  Reply
 • Els & Liesbeth

  16/11/2011

  Heel leuk! Vond het er ook al super uitzien op het wiel met de blauwe nagellak, geeft inderdaad echt een toegevoegde waarde!

  Reply
 • Monique

  16/11/2011

  Heel mooi effect leuk ook dat je t zo goed laat zien op de fotos

  Reply
 • Kayla

  16/11/2011

  Mooi, flakies geven echt een mooi effect aan de nagellak!

  Reply
 • I love flakies, moet ze nog in huis halen #mustve

  Reply
 • Deb

  17/11/2011

  I love flakies! Denk goed dat je deze kleur hebt gekocht want die kan perfect op alle lakjes! Doet me een beetje denken aan Rosegold Scale effect lakjes. Het is wel hell om het eraf te halen vind ik.
  Ps. Wat een superlieve comment heb je over mij achtergelaten bij Rinah. Echt heel lief XX

  Reply

Geef een reactie