FOTD: Lava On The Eyes!

Namen verzinnen voor dingen, bijnamen aan iets geven, zeg iets en ik heb er een naam voor. Ja, daar ben ik goed in! Ik kraam graag onzin uit, doe het liefst de hele dag gek en lach de lachrimpels in mijn gezicht, maar hey! Het is heel gezond! Dit keer was ik enthousiast aan het praten over de look die ik had gemaakt, uiteindelijk kwam mij zus met, lava on the eyes!

rode oogschaduw

Ik merkte de laatste tijd dat mijn foto’s achteruit gingen, niet qua licht, maar qua kleur. De intensiviteit werd minder, ze kwamen totaal niet goed over en op WordPress worden ze verkleind. Hierdoor worden ze minder mooi, ik weet nog niet hoe ik dit kan voorkomen, iemand tips? Laat het mij weten bij de comments! Om terug te komen op de foto’s, de bovenste foto is gemaakt met flora en dan de macro stand, moet ik vaker doen! De kleuren zijn nu precies zo intens zoals in het echt, amazing!

rode oogschaduw

rode oogschaduwGeen flora stand.

De ooglook is erg aanwezig, I love it! Als eerste ben ik begonnen met een oogschaduwbasis, zodat de kleuren nog intenser worden, hierdoor blijft de oogschaduw beter zitten. Vervolgens heb ik mijn Sleek Palette, Curaçao, erbij gepakt uit de Caribbean Collectie. Op mijn ooglid heb ik Tequila Sunrise deppend aangebracht, hij pakt dan mooier uit.

rode oogschaduwFlora + Macro = amazing pictures!

Onder mijn wenkbrauw heb ik een crèmekleurige tint aangebracht, dit kan ook een witte oogschaduw zijn. Het is belangrijk om een basis te hebben bij het blenden, vandaar de oogschaduw. Nu gaan we voor de rode tint, Bloody Mary! Met een fijne blending brush, ook wel een crease brush genoemd,heb ik de rode oogschaduw licht geschetst in mijn crease. Blend de oogschaduw met een andere blending brush die wat zachter is, hierdoor wordt hij mooi smokey. Vervolgens heb ik de oogschaduw goed aangezet, ik wist nu waar ik de oogschaduw kon aanbrengen, hoe hoog en tot waar, ook heb ik de rode tint onder mijn oog aangebracht. Zorg ervoor dat hij mooi in elkaar overloopt, door hem deels op je ooglid te blenden. Maak de look af met een winged eyeliner, een wit oogpotlood, wimpers te krullen een mascara!

rode oogschaduw

rode oogschaduw

Mijn wenkbrauwen zitten er weer oud en vertrouwd op! Die dag droeg ik namelijk geen “wenkbrauwen”, ik had ze niet bijgetekend, gewoon om te kijken hoe het zonder zou zijn. Ik miste ze als een gek! Het was zo kaal, zo leeg, maar gelukkig zijn ze teruggekeerd.

Dit keer had ik alleen wat groene concealer gebruikt en een beetje foundation. Niet te veel, ik wilde het op één of andere manier natuurlijk houden. Met een poeder zette ik mijn foundation en met een bronzer shapte ik mijn jukbeenderen.

rode oogschaduw

Nu een klein raadsel, op meerde foto’s heb ik meer kleur op mijn lippen, namelijk de lipgloss van Lavera! Aangezien hij in mijn allerdaagsbakje ligt, mijn favoriete lipgloss op dit moment is, vond ik hem niet bij de look passen en koos ik voor Miss Sporty, genaamd, My A list 301. Die verscheen op de laatste drie foto’s.

rode oogschaduw

Ik vind de rode oogschaduw wel wat hebben, vaak word het geassocieerd met oververmoeidheid, huilbuien, allergie, maar het is niet die roodheid, gewoon een roodheid van oogschaduw. Het oogt niet te natuurlijk, waardoor het juist niet op een gigantische huilbui lijkt. Ik houd van de kleurencombinatie, jammer dat hij zo fel is, anders was het een dagelijkse look geworden!

Gebruik jij wel eens een rode oogschaduw? En hoe gebruik je hem?


21 Comments

 • byyara

  17/11/2011

  Vind het een mooie look, zou het alleen zelf niet gauw dragen omdat ik er dan uitzie alsof ik een knal voor mn gezicht heb gehad, haha.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  17/11/2011

  Ik vind het leuk voor op de foto maar zou het nooit zo dragen, precies om de redenen die jij vernoemt :)

  Reply
 • Mevo

  17/11/2011

  wauw!
  die look is echt zo mooi!
  Voor mij ook eigenlijk heel draagbaar =$ Ik hou wel van dat soort velle looks =$ haha
  T staat je ook goed!

  Reply
 • Charlotte

  17/11/2011

  Gaaf man!

  Reply
 • Steffi

  17/11/2011

  Supermooi! Past bij m’n challenge van deze week :P

  Reply
 • germa

  17/11/2011

  Ik vind het een gave ooglook, maar zou dit alleen op een costum party dragen… Het is best heavy! Oh, en je foto probleem heb ik ook. Ik denk echt dat het aan het licht komt.

  Reply
  • Beauty Koning

   17/11/2011

   True that. Maar ik sta er een beetje bekend om dat ik de daredevil uithang qua make-uplooks! Ja, ik weet ook niet hoe het kan. Zodra ik ze verklein zie je van die pixels, onscherpe activiteiten. Nou, ik heb ook foto’s die heel licht zijn, juiste daglicht ect. Dus dat is het ook niet. Zodra ze verkleinen worden ze lelijk. Heel irritant!

   Reply
 • FrouFrouBeauty

  17/11/2011

  Wow ik vind het echt mooi gedaan :o ik ben altijd weg van je looks.. Ze zijn altijd zo prachtig.

  Reply
 • Els & Liesbeth

  17/11/2011

  Omdat het zo’n felrood is, denk ik inderdaad niet dat het overkomt als huilbui-rood. En ook de combi met het oranje maakt het draagbaar.
  Ik zou er niet overdag mee (mogen) gaan werken, maar bij jou staat het wel erg mooi!

  Reply
 • Maaike

  17/11/2011

  waaauw! dit vind ik echt heel mooi, dat oranje naar rood, echt super! Zou het zelf nooit dragen, maar het staat jou echt heel mooi :)

  Reply
 • Dit is heavy! Ik vind het van dichtbij wel mooier dan van veraf, maar wel goed gedaan!

  Reply
 • Nathalie

  17/11/2011

  Wow, het is een hele opvallende look, maar wel supervet!

  Reply
 • jennifer

  17/11/2011

  vet gedaan !

  Reply
 • Sharon

  17/11/2011

  Wow fel! haha. Wel cool, maar zou het zelf niet durven te dragen hihi ;p Mooi die rode kleur!

  Reply
 • Kayla

  17/11/2011

  Dit is niet helemaal mijn ding, maar volgens mij kun jij alles hebben! Echt fel!

  Reply
 • Miranda

  17/11/2011

  heel erg mooi gemaakt!

  Reply
 • Deb

  17/11/2011

  Heftige look! Ik gebruik zelf eigenlijk nooit rode oogschaduw. Ben er te chicken voor en weet ook niet goed hoe ik het moet gebruiken zonder op een zombie te lijken haha. Foto’s zijn heel goed vind ik. Ik kan je geen advies geven qua foto’s. Looks krijg ik alleen goed op de foto met flits en macrostand. Niet echt een ideale combi. Hopelijk heb ik volgende maand een betere camera.

  Reply
 • Shirley

  18/11/2011

  Gave look!

  Reply
 • Lis

  19/11/2011

  Super gedurfde look weer! Voor mij is het iets te fel :)

  Deze lipgloss is ook erg mooi ;-)

  Reply
 • Roos

  19/11/2011

  Leuke look, niet heel draagbaar vind ik persoonlijk, maar wel heel mooi gemaakt! Je hebt echt prachtige wenkbrauwen.

  Reply
 • Juudith/Watevahdude

  07/02/2012

  Waauwwwwwh wat een knal look zegg!! Super gaaf!!

  Reply

Geef een reactie