Jessica Simpson Meets Cynthia.

De blonde zangeres én actrice, bekend van The Dukes of Hazzard, haar eigen realitysoap met haar ex-man Nick Lachey The Newlyweds en haar laatste programma, The Price of Beauty, verscheen een aantal maanden geleden nog op MTV. Daarnaast heeft ze nog een kleding- en schoenenlijn, handtassen en zonnebrillen, amazing. Kijk mee naar de Jessica Simpson Meets Cynthia!

Jessica Simpson make-up

De make-up van Jessica zat al perfect in The Newlyweds, helaas speelde ze daar de blonde bimbo, zo zonde! Aangezien ze best slim is, maar hey, dat is Amerika. Om terug te komen op haar uiterlijk, haar mooie blonde lokken, vaak in de krul en haar make-up afgestemd op haar ogen, gorgeous!

Jessica Simpson make-up

Haar looks bestaan meestal uit aardetinten, de foto’s die voorbij kwamen waren allemaal licht bruin, beige, bruin en noem het maar op. Vanwege haar huge fake eyelashes kon ik moeilijk haar ooglid bekijken, dus besloot ik er een iets lichtere tint op aan te brengen, maar geen crème! Op naar de ooglook.

Jessica Simpson make-up

Ik ben begonnen met een oogschaduwbasis, like always! Dit voorkomt dat je oogschaduw gaat verschuiven, creasen en de kleur wordt vaak zoveel mooier. Met een goede basis kan je kleuren helemaal tot leven wekken! Over de basis heb ik Mocha van NYX aangebracht, het is een taupekleurige shimmery oogschaduw. Ik heb hem vervolgens geblend en een koperkleurige oogschaduw van GOSH, genaamd Copper, aangebracht in mijn arcadeboog. Breng boven de Copper een crèmekleurige oogschaduw aan voor het blenden, en blend vervolgens de oogschaduw.

 Jessica Simpson make-up

Voor meer diepte heb ik mijn Too Faced Natural Palette gebruikt. De oogschaduw Sexpresso heb ik licht aangezet in mijn buitenste ooghoek, goed blenden, de kleur moet wat zachter en smokey worden. Om de shimmer te behouden heb ik er Honey Pot over aangebracht, dit heb ik ook onder mijn oog aangebracht , goed blenden! Het geheim is goed blenden. Tijdens het blenden is de Mocha wat vervaagd, daarom heb ik hem opnieuw aangebracht, licht deppend, niet teveel. Vervolgens heb ik een winged eyeliner gemaakt, still in love, wit oogpotlood, for bigass eyes, wimpers krullen, gorgeous lashes en als laatste mascara!

Jessica Simpson make-up

Dit keer heb ik mijn brows ook rustig bijgetekend. Niet teveel, gewoon aangezet en een beetje in vorm geshaped met een oogschaduw uit de matte 88 Palette, tiende rij, nummer 4. De wenkbrauwen van Jessica Simpson zijn ook niet opvallend erg aanwezig, gewoon zichtbaar.

Op naar de gezichtsbasis! Jessica is vrij bruin, vandaar dat ik dit keer voor de Catrice Photo Finish koos. Het is een iets donkere foundation, maar als je hem goed blend valt het wel mee. Onder mijn foundation zit een groene concealer, like always! Over de foundation zit een poeder, hierdoor blijft het langer zitten en over de poeder zit mijn bronzer, omdat ik mijn jukbeenderen heb geshaped.

Jessica Simpson make-up

Ik wilde mijn lippen vrij nude houden geen felle lipsticks, geen glitter lipgloss, maar gewoon twee rustige tinten. Als lipliner koos ik voor Miss Sporty, genaamd Toffee 010 en de lipstick van Catrice, genaamd 010 Be Natural! Ik heb de lipstick met een kwastje aangebracht, hiermee heb ik het er ook op gedept, voor een mooier resultaat.

Jessica Simpson make-up

Om de look helemaal compleet te maken heb ik mijn voorste lokken zwierend naar buiten gekruld, hierdoor krijg je de wijduitstaande lokken, voor de rest heb ik het gewoon licht gekruld, voor alleen een slag in mijn haar. Jessica Simpson draagt echt geweldige looks, ik houd gewoon van aardetinten, algemeen bekend! Love it!

Wat zijn jouw favoriete tinten?


20 Comments

 • redhotjillypeppers

  19/11/2011

  Aardetinten zijn altijd mooi :) Je haar zit erg leuk zo !

  Reply
 • byyara

  19/11/2011

  Mooie nude look! :-)

  Reply
 • Ik hou ook van aarde tinten, je kan er toch zoveel mee, zonder er overdressed uit te zien :-)

  Reply
 • Rachelle

  19/11/2011

  Haii =D,

  Ik wilde even zeggen dat ik je getagd heb op mijn blog ^^! Ps. mooie make-up =D!

  xx

  Reply
 • germa

  19/11/2011

  Leuke look! Je ogen zijn mooi warm opgemaakt! I like! x

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  19/11/2011

  Prachtige look :D je blauwe ogen vallen ook heel erg op . I love it <3

  Reply
 • Laura

  19/11/2011

  Prachtig !

  Reply
 • Monique

  19/11/2011

  Hele mooie look, lekker neutraal!

  Reply
 • beauty treasures

  19/11/2011

  zij is echt zo’n mooie meid, en je hebt de make up echt mooi nagedaan! of jouw versie eraan gekoppeld ;-)

  Reply
 • robinvalentine♥

  19/11/2011

  heel mooi! je haar lijkt donkerder?

  Reply
 • Dionne

  19/11/2011

  Wauw, prachtige look! :) Mooie kleuren!

  Reply
 • Kayla

  19/11/2011

  Wauw, wat een mooie warme look, prachtige kleuren ook! Ik zou dit zo dragen..

  Reply
 • miss073

  19/11/2011

  Je hebt weer een hele mooie look gecreëerd xxx

  Reply
 • charlotte

  19/11/2011

  Mooie look!
  x

  Reply
 • maaiketaartje

  19/11/2011

  Mooie look, hou wel van aarde tinten!

  Reply
 • Laura

  19/11/2011

  Echt super mooi ! x

  Reply
 • Lis

  19/11/2011

  Heel mooi! Mooi kapsel ook! Ik hou zelf ook heel erg van natuurlijke aarde tinten.

  Reply
 • Deb

  21/11/2011

  Damn Baby! Dit ziet er weer goed uit! Volgens mij maakt het niet uit wat voor kleuren jij voor jouw looks gebruikt alles staat je! Scheelt ook dat je behoorlijk fotogeniek bent. The cam loves you babe!

  Reply
 • Mariel

  22/11/2011

  Mooie look! Jouw staat alles :)

  Reply

Geef een reactie