FOTOTUTORIAL: Four Times Purple.

Je kent het vast wel, een oogschaduw die je gaat swatchen, prachtige kleur, die mee naar huist moet. Been there, done that! Tijdens het swatchen komt er niet veel pigment vanaf, in je achterhoofd weet je dat je hem pas moet zien met een basis, maar zelfs dan is de pigmentatie om te huilen, maar! Zelfs daar heb ik iets op gevonden, namelijk de basis van Kat Von D, amazing product wat mijn mini oogschaduw palletje tot leven wekt!

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green Eyes

Ik had een palletje gekregen bij een Workshop, die overigens echt amazing was en ook erg leerzaam. De palette is van Miss Sporty, genaamd Smoky Eyes Shadows 402 For Green Eyes, een kleine palette die hooguit een paar millimeter groter is dan een dobbelsteen, bevat vier paarse tinten. Prachtige kleuren en de kleurencombinatie is ook echt amazing!

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green Eyes

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green Eyes

In de oogschaduws staan nummers en op de achterkant staat waar je ze kan aanbrengen, zo handig! Ik was echt teleurgesteld in de pigmentatie, van die mooie paarse tinten die je juist niet ziet zodra je ze aanbrengt, maar ik wilde hem perse dragen. Ik heb hem geswatched met verschillende basissen en de primer van Kat Von D kwam daar het beste uit!

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBegin met een goede oogschaduwbasis, ik heb hier voor de Kat Von D High Voltage Eye Primer in de kleur Smokey. Ik breng hem alleen op mijn ooglid aan en blend hem met mijn vinger omhoog in mijn arcadeboog, doe ik dit niet, dan krijg ik een rand in mijn oogschaduw. Het maakt niet uit hoe goed ik mijn oogschaduw blend, je blijft het zien. Goed blenden met je vinger dus! Onder mijn wenkbrauw breng ik een huidkleurige basis, anders pakt de crèmekleurige oogschaduw niet. Zoals je ziet is een basis heel belangrijk, het is namelijk de basis. Breng je die niet goed aan, zit je oogschaduw ook niet mooi.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBreng dan nummer 1 en 2 aan in je binnenste ooghoek. Het is een moeilijke tint die niet voldoende dekt, maar daar kom ik zo meteen op terug.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesVandaar dat ik hem meng met een witte highlighter, hierdoor worden ook je ogen wat groter! Mooi meegenomen toch?!

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBreng nu nummer 3 aan op je ooglid en deels in je arcadeboog.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBlend hem vervolgens! Je ziet al dat de kleur ineens een heel stuk minder is geworden.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesOm je oogschaduw nog beter te kunnen blenden, breng je een crèmekleurige oogschaduw onder je oog aan. Dit kan ook wit zijn, of een andere highlighter.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBreng nu weer de nummer 3 aan in je arcadeboog. Ga nu verder naar binnen toe met de kleur.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesVervolgens heb ik mijn Sleek Palette erbij gepakt en de paarse oogschaduw, Purple Haze, in mijn arcadeboog aangebracht.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBlenden!

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBreng weer nummer 2 aan in je binnenste ooghoek, hierdoor word de binnenste lijn een stuk minder fel.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesOnder je oog breng je nummer 3 aan.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesIn je arcadeboog breng je nummer 4 aan, de donkerste tint.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBlenden!

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green EyesBreng dan nummer 1 onder je wenkbrauw aan als highlighter, niet te veel, gewoon licht, alleen voor de shimmer. Vervolgens maak je een winged eyeliner, breng je een zwart oogpotlood aan en krul je je wimpers om ze daarna te voorzien van een laagje mascara.

Miss Sporty Smoky Eyes Shadows 402 For Green Eyes

Zoals je ziet lichten mijn binnenste ooghoeken op en heb je toch nog net die frisheid in je ogen. Althans, het opent je blik meer en dat is wat wij nodig hebben, helemaal met die koude winternachten, vroeger opstaan, niet je bed uit kunnen komen, bah! Niet aan denken! Maar het licht de look wel op, hierdoor wordt hij al een stuk minder donker.

Ik vind het mini palletje toch wel heel fijn, de kleuren zijn gewoon echt gorgeous. Wat een primer wel niet kan doen met je oogschaduw. Ik houd er van als een palette op elkaar is afgestemd, natuurlijk mag er een daredevil tint in zitten, maar zolang het goed gecombineerd kan worden. Op de palette staat dat hij voor groene ogen is, maar hey! Blauwe ogen kunnen het ook makkelijk hebben!

Welke looks draag jij het liefst in de winter?


20 Comments

 • redhotjillypeppers

  20/11/2011

  Mooie look ! Bruin en grijs draag ik het hele jaar door maar groen hou ik voor het najaar. Ik vind het zo’n echte mooie herfsttint.

  Reply
 • sharon

  20/11/2011

  Mooi! Nu zijn de kleuren echt een stuk mooier. Ik vind Bruine tinten mooi, maar ook koude kleuren zoals blauw en wit,enz. Trouwens ik vind je lipgloss vet mooi welke is het?(:

  Reply
  • Beauty Koning

   20/11/2011

   Bedankt Shar! True, blauw en wit zijn ook amazing! Het is de lipgloss Mega Shine Lip Gloss van NYX, genaamd Frosted Beige 112.

   Reply
   • Sharon

    21/11/2011

    Oke ! Dankje ;D Heel mooi is die ;)

    Reply
 • Mooi gecombineerd!

  Reply
 • charlotte

  20/11/2011

  alweer een supermooie look!
  xx

  Reply
 • Anne vdh

  20/11/2011

  Mooie look is het geworden :)
  In de winter hou ik van donkere kleuren, bv donkerpaars. Maar ik vind een roestkleur ook erg mooi!
  en voor kerst natuurlijk goud;)

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  20/11/2011

  Goed opgelost ^^ Prachtige look

  Reply
 • Els & Liesbeth

  20/11/2011

  Ziet er erg goed uit! Ik speel het meestal op veilig met bruine kleuren overdag. Hoewel, langzaam maar zeker kom ik er van los hoor :-D

  Reply
 • Deb

  20/11/2011

  Erg mooi!! Begrijp ik nu uit dit verhaal dat je een opleiding in de make-up doet? Word opeens nieuwsgierig ;-)
  Ik ben ook gek op paars! Ik draag van de winter naast paars ook veel zilver/grijs en lekker bling bling goud met de feestdagen ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   20/11/2011

   Dank je Deb! Nee, ik doe geen visagie opleiding, helaas! Ik had ooit een Workshop van Miss Sporty gewonnen bij Girlscene, natuurlijk kon ik al de basistechnieken, maar ondanks dat leer je toch weer die fijne kneepjes. Ik leerde bijvoorbeeld dat je niet moet ronddraaien met je poederkwast als je last heb van donsharen, gouden tip! Bling bling goud is ook amazing bij de Kerstdagen, love it!

   Reply
 • Germa

  20/11/2011

  Looking Gorgeous!!! Mooi gedaan met vier kleuren. Ik ben gek op paarse oogschaduw.

  Reply
 • Kayla

  20/11/2011

  Mooi weer hoor! Paars is erg leuk voor de winter

  Reply
 • Monique

  20/11/2011

  Wow wat een kleuren! Super mooie look

  Reply
 • Steffi

  21/11/2011

  Dit staat je echt ontzettend goed! Voor de winter gebruik ik liefst warme rood- en bruintinten, en geregeld ook eens paars.

  Reply
 • maaiketaartje

  21/11/2011

  mooie looks & gaaf dat de kleur dan toch nog mooi wordt! Ik vind vooral die look met het rode heel mooi. In de winter vind ik nude/lichte kleuren als wit/grijs/blauw mooi!

  Reply
 • Milou

  21/11/2011

  Erg mooi! Ik vind trouwens ook dat je prachtige wenkbrauwen hebt!

  Reply
 • Staat absoluut bij blauwe ogen, althans zeker bij die van jou! Weeral een mooie look! Die primer…hmmm…hebben!

  Reply
 • Donna

  24/11/2011

  Wauwie Cynth deze look is echt pretty love it!!!

  Reply
 • Nicole

  24/11/2011

  Gewoon geweldig! Ik wou dat ik het zo goed kon!

  Reply

Geef een reactie