Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black.

Als het aankomt op mascara’s ben ik altijd wat voorzichtiger, daarnaast leen ik ze nooit uit, funest voor mijn wimpers. Oud en vertrouwd kocht ik elke keer de mascara van de Hema opnieuw. Totdat ik met mijn verjaardag een mascara als cadeau kreeg. Zonde om hem te laten liggen en een keertje maakt toch niet uit? Inmiddels heb ik al twee mascara’s van het merk versleten en zojuist de derde gekocht! Ik heb het over de gouden mascara van Max Factor, de Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black!

Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black

Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black

Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black

De verpakking alleen al, gorgeous. Vaak zie je van die mini mascara’s, kleine verpakking, klein borsteltje, not really my thing. Ik heb veel en lange wimpers die allemaal goed zwart moeten worden, aangezien ik ook nog eens blond heb, heb ik ook vrij lichte wimpers, met name bij de aanzet.
 Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black

Je hebt verschillende mascaraborsteltjes, maar dan ook echt heel veel soorten. De bekendste is toch wel de oude borstel met de synthetische haren, die dicht op elkaar zitten, maar je hebt ook de grotere borstels, veel synthetische haren op elkaar, borsteltjes met een kronkel erin, een kam, het lijkt op een kam met mascara eraan. Ik heb er veel uitgeprobeerd, maar kreeg elke keer weer klontenwimpers, juk! Bij de siliconenborstels, zoals hier boven, heb ik het totaal niet. Hij pakt echt elke wimper, maakt het mooi zwart, geen klonten en is echt amazing! Ik vind dit borsteltje het prettigst voor lange wimpers.

Max Factor Masterpiece Mascara Rich BlackHier heb ik geen mascara op, mijn wimpers zijn niet zwart, maar bruin? Blond? Donkerblond? In ieder geval ze zijn niet zwart en al helemaal niet bij de wimperaanzet + de uiteindes.

Max Factor Masterpiece Mascara Rich BlackEen laagje mascara.

Max Factor Masterpiece Mascara Rich BlackTwee laagjes mascara.

Na twee laagjes heb ik nog steeds geen klonten aan mijn wimpers hangen, gelukkig! Ik weet wel, dat als ik een derde laag zou aanbrengen, dat ze dan wel te voorschijn komen, maar twee laagjes is voldoende. Mijn wimpers zijn goed zwart, hij geeft volume en maakt ze niet zwaarder zodat ze gaan hangen.

De Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black is zeker mijn favoriet! Ik kan ook echt niet meer zonder deze mascara, soms gebruik ik een andere, maar wat een hel, je weet gewoon dat je iets mis, haha! De mascara van Max Factor is ook nog verkrijgbaar in het bruin, let dus goed op welke je meeneemt, ik heb namelijk wel eens gehad dat ik bij de kassa stond en zag dat er brown op de dop stond, jieks! Het is een aanrader!

De Max Factor Masterpiece Mascara Rich Black is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €14,99.

Heb jij een favoriete mascara?


6 Comments

 • byyara

  21/11/2011

  Ik heb niet echt een favoriete, ik koop er standaard twee van catrice, essence of NYC die ik nog nooit heb gebruikt en dan kijk ik welke ik het beste vind, en soms koop ik die dan opnieuw.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/11/2011

  Mooi resultaat ! Mijn favoriete mascara is de colossal van Maybelline

  Reply
 • germa

  21/11/2011

  Deze mascara is ook mijn favoriet! Ik heb hem al heel vaak opnieuw gekocht.

  Reply
 • Bertine

  21/11/2011

  Dit is mijn favoriet!!

  Reply
 • Deb

  21/11/2011

  Klinkt als een fijne mascara! Mijn favoriet is Lancome hypnose maar ik koop hem niet altijd omdat ie redelijk duur is helaas…

  Reply
 • elise

  25/11/2011

  Mijn favoriet is one by one (o.i.d.) van maybelline new york :D

  Reply

Geef een reactie