Lavera Lipgloss Magic Red.

Het liefst heb ik een proefdiervrij product, een biologisch product, veel pigmentatie en zo natuurlijk mogelijk. Helaas kan niet elk merk daaraan voldoen, maar Lavera wel! Een biologische cosmetica lijn, met handcrèmes die overigens heel fijn zijn, maar ook lipsticks en lipglosses! Vandaag review ik de lipgloss van Lavera, genaamd MAGIC RED!

Lavera Lipgloss Magic Red

Een tijd geleden, een hele tijd geleden, kreeg ik een proefpakket opgestuurd van Essential Skin. Een geweldige webshop, amazing products en helemaal veilig! Het beste was nog de service, ik werd goed geholpen bij mijn vragen en dat is toch wel iets wat we willen, klantvriendelijkheid + een goede service.

Lavera Lipgloss Magic Red

Lavera Lipgloss Magic Red

De lipgloss is gewoon verpakt in een standaard verpakking, een huls gevuld met gloss en een makkelijke applicator. Ik vind dit het fijnst werken, je werkt namelijk preciezer, althans ik werk preciezer. Het brengt makkelijker en voldoende aan.

Lavera Lipgloss Magic Red

Lavera Lipgloss Magic RedMagic Red.

Lavera Lipgloss Magic Red

Ook op de lipgloss zelf staan aangegeven dat het biologisch is, ik word er enthousiast van! De lipgloss bevat cacao boter, goed voor een droge en gevoelige huid. Daarnaast bevat de lipgloss nog eens een prachtige gouden shimmer, die je overigens echt goed terug ziet als je in de zon staat.

Lavera Lipgloss Magic Red

Op de eerste foto lijkt hij een stuk donkerder, dat klopt ook, hier heb ik de lipgloss vrij dik aangebracht, gewoon een goede royale laag. Op de onderste foto is hij hoe de lipgloss erop mijn lippen uit zien. Het is een subtiele kleur, die gewoon je lippen een natuurlijke tint geeft, love it!

Lavera Lipgloss Magic Red

Een mooie subtiele lipgloss, die net even de kleur terug brengt op je lippen. Zelf ben ik een fan van gepigmenteerde lippen, bij mijzelf. Bij andere kan nude lips echt gorgeous staan, maar ik ben meer van de kleur. Het ligt er natuurlijk ook aan welke look is draag!

Lavera Lipgloss Magic Red

In een FOTD legde ik al uit dat hij behoorde tot één van mijn favoriete lipglosses. Hij plakt niet, de kleur is licht aanwezig en het is biologisch. Ik ben er niet allergisch voor, dat mag in de krant! De lipgloss zelf blijft niet superlang zitten, maar soms even bijwerken vind ik niet vervelend. De Lavera Lipgloss Magic Red is verkrijgbaar bij de online webshop van Essential Skin voor €8,33!

Ben jij ook een fan van biologische producten?


12 Comments

 • Marijke

  24/11/2011

  Ik vind de lipglosjes van Lavera heeeeerlijk!! Eigenlijk zijn bijna al hun producten wel fijn (vergeet alleen de foundation…) :-)

  Ik zweer bij biologische producten! Ik heb altijd het idee dat je, op den duur, nooit mooier kan worden van het jezelf insmeren met chemicaliën.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  24/11/2011

  Ik ben ook fan van biologische producten (ben allergisch aan parabenen) en vind het erg leuk dat er zoveel nieuwe merken en producten uitkomen !

  Reply
 • Nathalie

  24/11/2011

  Dit ziet er uit als een hele mooie lipgloss! Het heeft iets natuurlijks, alsof je eigen lippen stralen. :)

  Reply
 • Ziet er mooi uit! Ik ken het merk niet echt, wel al over gelezen maar verder niets…enne..toch maar eens aan de blush gaan he? :)

  Reply
 • Kayla

  24/11/2011

  Hele mooie kleur!

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  24/11/2011

  Prachtig product en dan nog biologisch ook ^^

  Reply
 • germa

  24/11/2011

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Deb

  24/11/2011

  Super mooie kleur! Staat je echt amazing! Ik ben ook van de bio spullen tegenwoordig. Het is vaak wel wat prijziger maar het is fijn om te weten dat er niet allerlei synthetische troep in producten zit waarvan je allerlei allergische reacties / huidirritaties kunt krijgen

  Reply
 • Nicole

  24/11/2011

  Geweldige kleur!

  Reply
 • DashicaShirley

  25/11/2011

  Erg mooie kleur, lijkt me ook wel wat voor mezelf :-)

  Reply
 • Els & Liesbeth

  25/11/2011

  Staat je echt goed die kleur! En die prijs valt ook zeer goed mee, kom maar op met al die natuurlijke producten! :-)

  Reply
 • maaiketaartje

  25/11/2011

  Ziet er mooi uit & staat jou goed! :)
  Voor mij zou het waarschijnlijk te donker zijn.
  &natuurlijke producten zijn fijn!

  Reply

Geef een reactie