FOTD: Project No Name met de Red Hot Chili Peppers!

Het nieuwe project dat ik een week of twee terug aan jullie voorstelde, gaat eindelijk van start! Ik kon niet wachten om te beginnen met make-up, kreeg zoveel inspiraties qua looks, mooie afbeeldingen en ideeën om na te maken.Laten we beginnen met de allereerste look van het project! Let’s go RHCP!

red hot chili peppers

Zodra je de afkorting weet voor de bovenstaande letters, weet je waar de look over gaat. Het heeft met muziek te maken, een album uit 1999, het zevende album van de Amerikaanse band, Californication, Frusciante? Gaat er al een lampje branden?

Natuurlijk heb ik het over de Red Hot Chili Peppers, een geweldige band, veel verschillende nummers, maar ook echt goede nummers! Ik downloadde laatst weer een CD, still in love! De cover bracht mij namelijk op een idee, de kleuren waren zo intens. Dit moest ik wel met jullie delen!

red hot chili peppers

De oogschaduw is vrij makkelijk, als eerst beginnen we met een basis, like always! Vervolgens heb ik mijn arcadeboog aangezet met nummer 1 uit mijn matte 88 Palette. Schets hem licht, zodat je weet waar je zometeen moet beginnen. Ik heb een crèmekleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauw aangebracht, zo kan ik makkelijker blenden. Blenden en weer aanzetten!

red hot chili peppers

Op mijn ooglid heb ik Tequila Sunrise uit mijn Sleek palette Curaçao. De oogschaduw heb ik deppend aangebracht, zodat de pigmentatie niet verloren ging. Pas op dat je de oranjekleurige oogschaduw niet te ver je arcadeboog inbrengt, hierdoor kunnen de kleuren zich gaan mengen en lijkt de look er niet meer op.

red hot chili peppers

red hot chili peppers

Vervolgens om de shimmer erin terug te krijgen heb ik de Chrome Eyeshadow van NYX, genaamd Space in mijn arcadeboog aangebracht. Ook dit moet je voorzichtig doen, anders komt de kleur weer op de oranje oogschaduw en krijg je een totaal ander iets. Breng Space ook onder je oog aan, blend het netjes in elkaar over, maak hem goed smokey! Zodra de oranje oogschaduw verminderd is, breng je het opnieuw aan, maak een winged eyeliner en krul je wimpers, een wit oogpotlood voor de frisse blik en als allerlaatst de mascara!

red hot chili peppers

De look zelf is vrij heftig, twee kleuren die aanwezig zijn, fel gecombineerd met donker, I love it! Maar we moeten de rest van het gezicht rustig houden, geen rode lipstick, oranje om mooi te matchen met je ogen, maar gewoon een nude lipgloss!

Het water in de zwembad kun je terug vinden op mijn oogleden, de felle oranje tint is toch wel duidelijk aanwezig! De donkerblauwe, maar heldere lucht zichtbaar in mijn arcadeboog en onder mijn ogen. Stiekem vind ik de look echt gorgeous! Ik moet hem alleen nog wat draagbaarder maken.

Het project, No Name, at the moment, is toch wel één van de leukste dingen tot nu toe! Oké, de Meets Cynthia’s blijven ook geweldig, de How To’s zeker, de FOTD, gewoon het makeuppen, het proberen van looks, technieken en tinten zodat het erop lijkt! AMAZING!

Weet jij een amazing name voor het project? Leave it bij de comments!


24 Comments

 • Kimberley

  25/11/2011

  Wow! Heftig! De kleuren staan je goed!

  Reply
 • Laura

  25/11/2011

  Super mooi gedaan ! x

  Reply
 • DashicaShirley

  25/11/2011

  Wauw, heel gaaf!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  25/11/2011

  Ik kan dit niet anders dan leuk vinden ! :D

  Reply
 • Knal look! Ik sta er steeds van te kijken waar jij je inspiratie vandaan haalt! Super!

  Reply
 • Marijke

  25/11/2011

  Wauw echt heftig hoor!! maar je kan het hebben en je hebt de look echt super mooi gemaakt!

  Reply
 • germa

  25/11/2011

  Leuke look!!! Ik was eerder ook dol op RHCP! Laatste album vind ik persoonlijk iets minder.

  Reply
 • Mevo

  25/11/2011

  WOW!
  heftig mooi<3
  echt leuk alleen durf ik dit zelf niet te dragen =$

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  25/11/2011

  Wow,,Welke prachtige kleuren :o
  Ze zijn wel wat fel maar ze staan je echt mooi ^^

  Reply
 • Diederike

  25/11/2011

  Wow, je bent een echte kunstenares!
  XXX

  Reply
 • Monique

  25/11/2011

  wow super creatief!

  Reply
 • Lonneke

  25/11/2011

  Haha, super vet! Ik vind RHCP ook echt geweldig!

  Reply
 • jessy

  25/11/2011

  het resultaat ziet er echt heel gaaf uit!

  Reply
 • Creatief ben je zeker :-)

  Reply
 • glasmetwater

  25/11/2011

  Heel leuk gedaan, opvallend, maar toch mooi en netjes afgewerkt :)

  Reply
 • charlotte

  25/11/2011

  wauw supergaaaf!
  x

  Reply
 • Miranda

  25/11/2011

  wat ontzettend mooi gemaakt!

  Reply
 • maaiketaartje

  25/11/2011

  Super vet dat je dit hebt gedaan met het album van de RHCP!
  Echt een mooie look ! :)

  Reply
 • Deb

  25/11/2011

  Toen ik deze look voor het eerst zag dacht ik what the *beep*!! Maar hij is weer steengoed. De crease heb je heel mooi gedaan. En de kleuren samen… knallen!! You rock girl!

  Reply
 • Lisa

  25/11/2011

  Leuk project en wat mooi en creatief gedaan :D

  Reply
 • Pauline

  26/11/2011

  Prachtig zeg, heel mooi gedaan!!

  Reply
 • Charlotte

  26/11/2011

  Lekker contrasterende look zeg! Wow!

  Reply
 • Nina

  27/11/2011

  Wat mooie wenkbrauwen heb jij zeg!
  Misschien is het een leuk idee om wekelijks een filmpje te maken met een make-up look ofzo!
  Mooie look ,

  xx

  Reply
  • Beauty Koning

   27/11/2011

   Dank je wel Nina! Haha, ik heb daar al wat vragen over gehad, ik moet nog even wat moed verzamelen om een filmpje op te nemen! :’) Of course moet ik ook even kijken hoe ik moet knippen en plakken, een goed programma daarvoor. Ieder geval binnenkort zal er wel eentje verschijnen. :)

   Reply

Geef een reactie