Katy Perry Meets Cynthia!

Hot N cold! Het ene moment, sta je aan de grond vastgevroren, omdat je je sjaal bent vergeten om te doen, aangezien de zomerse zon nog scheen, maar het weer heeft je mooi in de maling genomen! Back naar cold, inmiddels is de zangeres waar ik het over heb, in de koude september maand in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Russell Brand. De Teenage Dream zangeres sprak ook de stem in van Smurfin in de Engelstalige film De Smurfen. Natuurlijk heb ik het over Katy Perry Meets Cynthia!

Katy Perry make-up

Ik heb het wel eens eerder gehad over haar prachtige look in de clip van Hot N Cold! De groene shimmery oogschaduw in combinatie met oranje lippen, amazing. Zelf hang ook ik graag de daredevil uit, dat is algemeen bekend, maar Katy Perry gaat altijd voor gewaagd, geweldig!
Katy Perry make-up

Over naar de oogmake-up, green it is! Ik heb eerst een oogschaduwbasis aangebracht, zodat ik een vaste basis hebt, mijn oogschaduw beter blijft zitten, niet gaat creasen en de kleuren komen beter uit. Daarna heb ik er een palletje van de Hema bij gepakt met een mousse achtige substantie, genaamd Metallic Shine Eyeshadow Cream in het groen. Ik weet niet of ze nog worden verkocht, maar de shimmers erin trokken mij! Ik heb de één na lichtste groene tint op mijn ooglid aangebracht, puur voor de glitters en nog een extra plakkerige basis.

Katy Perry make-up

Ik heb veel tinten uit mijn matte 88 palette gebruikt, om te beginnen met nummer 1. De lichtgroene tint heb ik gemengd met vaalgroen en groen. Deze heb ik deppend op mijn ooglid aangebracht(Niet je binnenste ooghoek!), niet vegen/strijken, hierdoor wordt de oogschaduw vaal, althans, ik heb daar zelf wel last van, vandaar dat ik het deppend aanbreng. Werk de oogschaduw met een blending brush je arcadeboog in en breng de crèmekleur onder je wenkbrauw aan, dit helpt ook bij het blenden.

Katy Perry make-upFlora stand + macro.

Voor de shimmer in mijn binnenste ooghoek heb ik de lichtste tint uit de Metallic Shine Eyeshadow cream aangebracht en hem met mijn vinger deels over het ooglid geblend. Daar overheen heb ik Hectic van MUS aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik grasgroen aangebracht om mijn arcadeboog te schetsen, blend hem ook onder je oog. Zorg er wel voor dat de lichtgroene shimmer in je ooghoek niet donkerder wordt.

Katy Perry make-upFlora + macro stand.

Ik heb met een gelliner gewoon een normale eyeliner getekend, geen wing eraan, maar een neutrale eyeliner. Vervolgens heb ik mijn wimpers gekruld om ze daarna te voorzien van een laagje mascara. Op mijn waterlijn heb ik een wit oogpotlood aangebracht.
Katy Perry make-up

Katy Perry draagt een babyroze blush, ik alleen een oranje achtige peachy cream blush. Omdat ik zelf geen blush draag, heb ik hier wat moeite mee, helaas is dat ook te zien. Ik heb de cream blush van NYX gebruikt, genaamd Orange CB09. Met mijn vingers heb ik hem kloppend aangebracht, niet teveel, maar juist heel licht, aangezien hij zo gepigmenteerd is!
Katy Perry make-up

Voor de oranje lippen heb ik een lipstick van Miss Helen gebruikt, in de kleur 154. Een prachtige oranje lipstick, veel pigment, gouden glitters en blijft redelijk lang zitten. Over de lipstick heb ik de lipgloss van Guerlain aangebracht, Kiss Kiss Gloss 480.
Katy Perry make-up

Ik vind de look echt gorgeous! De kleur groen blijf ik geweldig vinden, PACKERS! Haha, grapje. Groen laat mijn ogen beter uitkomen, oogt fris en gezond. Gezond vanwege de kleur van bomen, zodra een boom in de bloei staat is hij zo fel van kleur, echt fascinerend. Ik vind het een draagbare look, gewoon voor een feestje, zelf draag ik dit ook overdag, misschien de lippen iets minder, maar ik ga de lipstick in combinatie met de lipgloss vaker gebruiken!

Wat is jouw favoriete Katy Perry make-up look?


23 Comments

 • Tessabd

  26/11/2011

  Leuk hoe jij altijd met kleur durft te spelen, zou ik ook eens moeten doen ;)

  Reply
 • germa

  26/11/2011

  Wauw! It’s popping girl! :-D Super gaaf! Al zou ik het persoonlijk niet combineren met een oranje lipkleur.

  Reply
 • Shirley

  26/11/2011

  Pretty. Heerlijke knalkleurtjes!

  Reply
 • Kayla

  26/11/2011

  Staat je heel mooi!

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  26/11/2011

  Prachtige groene kleur staat je ook mooi^^

  Reply
 • charlotte

  26/11/2011

  heel erg mooi!
  Dat groen is lekker fris.
  xx

  Reply
 • leah

  26/11/2011

  heel mooi gemaakte ooglook!
  alleen krijg ik bij felle ogen in combinatie met felle lippen, vrij snel een clownsgevoel :$ dus dat is wel gevaarlijk. ;P

  Reply
  • Beauty Koning

   26/11/2011

   Dank je wel! Het kan juist heel mooi zijn, maar ook afschuwelijk. Misschien ligt dat eraan hoe je je opmaakt en met wat je het combineert.

   Reply
 • mylifenbeauty

  26/11/2011

  soo mooi!!! ik kan echt uren kijken naar al die mooie looks die je maakt :D

  Reply
 • Marijke

  26/11/2011

  Echt suuuuuper mooi! Lekker fel met dat lichte groen, maar je kan het zeker hebben. Het maakt je ogen echt nog blauwer!

  Reply
 • Rachelle

  26/11/2011

  Omg dat groen geeft echt een hele levendige uitstraling <3! Echt mooi!!!

  xx ^^!

  Reply
 • Laura

  26/11/2011

  Super mooi ! xxx

  Reply
 • Rinah

  26/11/2011

  Wat een prachtige look staat je erg goed!

  Reply
 • Charlotte

  26/11/2011

  Mooi gedaan! :D

  Reply
 • Marieke

  26/11/2011

  Wauw, die oogmake-up, zo mooi! Ik ga ‘m ook proberen, ook al is ie inderdaad wel te heavy om naar school te dragen.

  Reply
 • dieuwzz

  26/11/2011

  Echt mooie ogen kun jij maken! Leuk voor feestjes enzo…

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Sophie

  26/11/2011

  Prettyy! En je hebt ook zulk mooi haar, wil ik ook! :D

  Reply
 • Deb

  27/11/2011

  Mooi!!! Ik vind de groene metallic kleur erg mooi in je binnenste ooghoek!
  De lipstick, gloss vind ik je er goed staan. Deze kleur is ook echt iets voor mij!

  Reply
 • maaiketaartje

  28/11/2011

  Ontzettend mooi gedaan & echt Katy Perry ! :)
  Ongelofelijk hoe je dat telkens weer doet !

  Reply
 • deltacephei

  28/11/2011

  Die groene kleur is echt prachtig, staat je ook heel goed!

  Reply
 • Quinty

  29/11/2011

  heel mooi!

  Reply

Geef een reactie