FOTOTUTORIAL: Jessica Simpson make-up.

Het is bijna winter en dat merk je ook! De prachtige bladeren die op de grond liggen geven sfeer, de mooie kleuren daarvan inspireren mij weer in make-up looks. Zo kies ik vaker voor bepaalde tinten, donkere tinten, meer brons tinten of oogschaduws met een roodbruine ondertoon. Denk maar aan de  Jessica Simpson make-up look, een echte herfstachtige kerst look!

Jessica Simpson make-up

Ikzelf ben helemaal weg van de look, de oogschaduw van GOSH, Copper, is zo mooi! Hij zorgt ervoor dat de brons achtige ondertoon in mijn make-up opduikt, daarnaast staat hij goed bij mijn blazer. Laten we beginnen met de How To!

Jessica Simpson make-upBegin met een oogschaduwbasis, om vervolgens Mocha op je ooglid te deppen. Niet vegen of strijken, dan wordt hij minder mooi.

Jessica Simpson make-upVervolgens heb ik Copper van GOSH in mijn arcadeboog aangebracht.

Jessica Simpson make-upVoor het blenden breng je een crèmekleurige oogschaduw onder je wenkbrauw aan.

Jessica Simpson make-upBlenden!

Jessica Simpson make-upIn mijn arcadeboog en onder mijn oog heb ik een oogschaduw uit mijn Too Faced Palette gebruikt, namelijk Honey Pot.

Jessica Simpson make-upBlenden!

Jessica Simpson make-upIn mijn arcadeboog heb ik Sexpresso uit mijn Too Faced Palette aangebracht voor meer diepte.

Jessica Simpson make-upWinged eyeliner, wit oogpotlood, wimpers krullen en mascara aanbrengen!

Jessica Simpson make-up
Zoals je ziet kan je best veel kanten op met aardetinten! Het is niet alleen het schetsen van je arcadeboog, maar wat gewaagde nude looks, wat extremere tinten gebruiken in je arcadeboog, gewoon even de daredevil uithangen. Misschien wordt dit wel mijn kerst look!

Weet jij al welke make-up look je tijdens kerst gaat dragen?


16 Comments

 • Monique

  27/11/2011

  Wat een mooie look toch weer! K heb echt nog geen idee watwe gaan doen ..

  Reply
 • En daar zijn ze weer, die mooie blauwe ogen! :) Je staat zo mooi met brons en kopertinten, deze look vind ik dus erg geslaagd! Trouwens, dank je voor je enthousiaste reactie op het interview, lief van je!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  27/11/2011

  Mooie look ! Ik ga met de feestdagen meestal voor een donker smokey eye

  Reply
 • Kayla

  27/11/2011

  Ik ga denk ik met de kerst ook iets met brons tinten en glitter doen..

  Reply
 • Dionne

  27/11/2011

  Wauw mooi! Met kerst ga ik voor lekker veel glitter en een mooie winged eyeliner! :)

  Reply
 • Germa

  27/11/2011

  Lovely!!! Zoals Peggy al schreef, bronze makes you blue eyes pop! Heel mooi gedaan. Ik vind het wel grappig om how to’s te zien. Jouw technieken gebruik ik ook vaak. In de crease donker en flink bleden. Mooi gedaan meid! xx
  p.s. heb nog geen idee wat ik met kerst ga dragen qua look. Wel heb ik een mooi jurkje besteld bij H&M met bloemen.

  Reply
 • Lisa

  27/11/2011

  Wauw, hele mooie look, vind die bronsachtige kleur echt mooi staan bij je :-)

  Reply
 • charlotte

  27/11/2011

  Je maakt zulke mooie looks
  heel mooi!
  x

  Reply
 • Rachelle

  27/11/2011

  Leuk om je weer eens te zien met natural kleuren, al zijn die fele kleuren ook leuk ^^! Ik vind het net zoals jij beschrijft ook herfstachtige kleuren =P! Leuk gedaan <3!

  xx

  Reply
 • maaiketaartje

  28/11/2011

  Mooie look, dit is zou ik ook bestwel willen dragen :) niet zo heftig.
  herfstkleuren zijn zó mooi !

  Reply
 • Siel

  28/11/2011

  Waaw stunning looks!
  Jij kan het supergoed zeg :)

  Reply
 • strietje

  28/11/2011

  Mooie look!
  Ik heb je blog net ontdekt (dankzij de blogroll van Redhotjillypeppers) maar deze look heeft me zeker overtuigd…

  Reply
 • Deb

  29/11/2011

  Prachtige look! Love it!! Van welk merk is Mocha eigenlijk?

  Reply
  • Beauty Koning

   30/11/2011

   De oogschaduw Mocha is van NYX! Het is een losse oogschaduw, echt gorgeous.

   Reply
   • Deb

    30/11/2011

    aaarrrg wat goed! Die heb ik ook. Ik vroeg me al af of het deze was !

    Reply
    • Beauty Koning

     30/11/2011

     Die kleur is zo mooi! Hij kan heel licht en shimmery zijn, of juist mooi aanwezig, love it!

     Reply

Geef een reactie