FOTD: Red Lips!

Het liefst draag ik elke dag een lipstick, maakt niet uit welke kleur, rood, oranje, roze, of allemaal! Oké, dat is een beetje teveel van het goede, maar je weet wat ik bedoel. Een lipstick kan je look maken, of breken, meestal maakt het hem juist mooi af, is het de kleur in je look of juist de finishing touch!

Red Lips

De Pin Up look is toch wel één van mijn favorieten in combinatie met lipstick. Licht je arcadeboog aanzetten, een (matte) highlighter onder je wenkbrauwen, misschien ook in je binnenste ooghoeken en een winged eyeliner!

Red Lips

Op naar de ooglook, wat heb ik zo juist gedaan?! Ik werd wakker en, nee grapje! Ik ben begonnen met een oogschaduwbasis, hierdoor blijft je oogschaduw beter zitten en de kleuren komen beter tot zijn recht. Vervolgens heb ik een crèmekleurige oogschaduw op mijn ooglid aangebracht en onder mijn wenkbrauw als highlighter.

Red Lips

In mijn arcadeboog heb ik een donkere tint aangebracht. Hij moet net iets donkerder zijn dan je huidskleur, niet te donker, want je wilt het zo neutraal mogelijk houden. Pas wel op dat het niet lijkt alsof je donkere kringen om je ogen hebt door het goed te blenden. Als je wilt kan je nog een shimmery highlighter onder je wenkbrauw aanbrengen. Ik heb de look af gemaakt met een winged eyeliner een wit oogpotlood en mijn wimpers gekruld om ze te voorzien van een mooi laagje mascara.

Red Lips
Red Lips

Ik draag geen blush, vandaar dat ik altijd mijn gezicht shape met een bronzer. Niet alleen om mijn gezicht wat kleur te geven, maar om mijn jukbeenderen aan te zetten, zodat ze zichtbaar worden. Hiervoor heb ik nog een groene concealer aangebracht, foundation van Bourjois in combinatie met de fixeerspray en mijn gezicht af gepoederd, zodat mijn foundation langer en beter blijft zitten! Daarover heen breng ik mijn bronzer en vaak spray ik mijn fixeerspray over mijn gezicht heen, done!

Red Lips

Als laatste de rode lipstick! Misschien kwam de look je al bekend voor uit een artikel, namelijk de review van de lipstick, Lipstick Library Red Alert! Ik heb daar enkele foto’s als sneak peek gebruikt, maar de lipstick zelf was gewoon nog een FOTD waard. Hij is echt amazing. Ik heb mijn lippen eerst verzorgd met een lippenbalsem, om vervolgens met een lippenseel de lipstick op mijn lippen aan te brengen. Zelf vind ik dit fijner werken, ik heb nogal een verloren liplijn, hierdoor kan ik hem een beetje faken! Het werkt prima! Stiekem is dit ook één van mijn favoriete looks, ik moet echt hier iets aan gaan doen, misschien een artikel? You never know!

Ben jij ook een fan van lipsticks? En welke is jouw favoriete lipstick?


16 Comments

 • Deb

  28/11/2011

  Woohoo red hot lips! Ben gelijk wakker ;-)
  Staat je goed deze look!!!

  Reply
 • Jij staat heel goed met red lips! Nu wil ik je nog aan de blush krijgen! :)

  Reply
 • Monique

  28/11/2011

  wow ik hou echt van rode lippen! Ik draag het zelf steeds meer. helemaal perfect deze eyeliner er bij super mooie look!

  Reply
 • jlovesbeauty

  28/11/2011

  Staat je echt supermooi die rode lippen!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  28/11/2011

  Jij staat echt prachtig met die rode lippen !

  Reply
 • germa

  28/11/2011

  Classic! Heel mooi. Eigenlijk staat deze look iedereen wel. Tijdloos en mooi.

  Reply
 • Nathalie

  28/11/2011

  Staat je echt heel goed, die red lips. x

  Reply
 • maaiketaartje

  28/11/2011

  mooie classic look!
  De red lips staan je heel goed, vooral met zo’n basic ooglook!
  Super, ik zou dit echt niet kunnen dragen ^^

  Reply
 • Laura

  28/11/2011

  Mooie lip kleur!
  Staat je erg mooi!

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  28/11/2011

  Staat je mooi die rode lippen :)

  Reply
 • Gygy

  28/11/2011

  nice classice look!

  Reply
 • miss073

  28/11/2011

  Mooie look heb je weer gemaakt!

  Reply
 • Nicole

  28/11/2011

  Heel erg mooi. Mooie oogmake-up ook!

  Reply
 • Tahnee

  28/11/2011

  Ik durf het gewoon niet, fel rode lippenstift. Bij iedereen vind ik het zo mooi staan, maar als ik het dan zelf op heb, durf ik de straat niet op.

  Reply
 • Rinah

  29/11/2011

  Rode lippen staan je zo mooi, en ik ben jaloers op je wenkbrauwen die zijn zo mooi in shape!

  Reply
 • Liesbeth

  29/11/2011

  Very Dita ;-)
  Staat je prachtig, rode lippen!

  Reply

Geef een reactie