FOTD: Gele smokey eyes.

Daredevil en je vindt mijn naam er achter, ha! Dat valt wel mee. Ik maak vaak uitbundige looks en er zullen nog vele volgen, heel veel. Op dit moment heb ik nog een hele lijst te gaan met felle, aparte, (niet)draagbare looks! Voor mij zijn ze wel draagbaar, iedereen is het nou wel gewend dat ik aan kom zetten met een gele smokey eyes!

gele smokey eyes

Gele smokey eyes, geïnspireerd door een foto van Katy’s blog! Sowieso haal ik ook veel inspiratie uit foto’s met veel kleur, kijk maar naar mijn project van afgelopen vrijdag, inspiratie uit een albumhoes. Dit keer kwam het uit een foto van Katy! De look stond heel lang, maar dan ook heel lang op mijn to do list. Eindelijk heb ik hem gemaakt, love it!

gele smokey eyes

gele smokey eyes

Ik ben begonnen met een oogschaduwbasis, daarover heen heb ik de Cream Eyeshader 01 van Miss Helen gebruikt. Het is een gouden creamy oogpotlood dat de gele oogschaduw mooi accentueert. In mijn binnenste ooghoek + onder mijn wenkbrauw heb ik de High Tech Lighter Platina van Make Up Store aangebracht, daar over heen de witte highlighter, Ultra Pearl Mania White, van NYX die de vloeibare highlighter zet, zo kan hij niet meer verplaatsen/creasen.

gele smokey eyes

Voor de gele tint op mijn ooglid heb ik mijn Sleek Palette Curaçao erbij gepakt en de kleur Screwdriver deppend over de Cream Eyeshader heen gebracht. Blend hem al deels met je normale penseel in je arcadeboog en blend hem dan omhoog, pas wel op dat je de highlighter onder je ogen goed hebt geblend, anders zie je er een rand in terug. Doe dit ook onder je oog, Cream Eyeshader, Screwdriver, blenden! Voor de blauwe eyeliner heb ik oogschaduw Chrome Eyshadow, genaamd Space van NYX, gemixt met een druppel fixeerspray! Breng een wit oogpotlood op je waterlijn aan, wimpers krullen en je look af maken met een laagje mascara.

gele smokey eyes

gele smokey eyes

Mijn basis is zoals altijd, gewoon standaard, je kan het eventueel combineren met een zachtroze blush, maar ik ben bang dat je dan het clowns effect krijgt, aangezien je al een aparte ooglook draagt. Natuurlijk kan je het wel combineren met een bronzer!
gele smokey eyes
gele smokey eyes

Ik heb de look af gemaakt met een mooie nude lipgloss. Hij is vrij gepigmenteerd, maar zodra je hem licht aanbrengt, zie je nog wel de kleur in je lippen, gorgeous! De lipgloss Mega Shine Lip Gloss van NYX, genaamd Frosted Beige 112, ruikt ook overigens zalig. Vanille is het volgens mij, smells good!

gele smokey eyes

Ik houd van een highlighter onder mijn wenkbrauwen, dat vind ik eigenlijk wel het mooiste van de look. Daarnaast heb je ook echt een kleurverschil, blauw met geel, geel met wit, blauw met wit, het is nogal variërend! Je kan het zo zien, na regen (blauwe eyeliner), komt zonneschijn(gele oogschaduw)!

Ben jij ook zo een fan van daredevil looks? Heb jij nog enkele suggesties?


19 Comments

 • Lisa

  30/11/2011

  Wat mooi gedaan met dat witte in de hoeken van je ogen en onder je wenkbrauwen, hele mooie en kleurrijke combinatie :D

  Reply
 • Steffie

  30/11/2011

  Wat een geweldige look weer! Ik ben wel van deze looks! I Like!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  30/11/2011

  Leuk gedaan. Lekker felle look weer :)

  Reply
 • Marijke

  30/11/2011

  Echt super mooi gemaakt en weer lekker heftig!!
  En echt een mooie kleur lipgloss!

  Reply
 • germa

  30/11/2011

  Wow,… Hello bright eyes! Leuk gedaan, al zou ik het persoonlijk niet gauw dragen. ;-)

  Reply
 • Darcy

  30/11/2011

  Super mooi vooral die blauwe eyeliner laat je ogen er nog meer uit knallen super mooie look dus !

  Reply
 • yaaaarrr

  30/11/2011

  Staat je goed zeg!

  Reply
 • WOW! Dit zou ik niet durven hoor! Ziet er super uit maar voor mezelf té. Btw: soms krijg ik hulp van vriendje, hij is fotograaf :)

  Reply
 • Nathalie

  30/11/2011

  Het staa je erg goed! Maar volgens mij kan jij veel kleuren hebben. :) x

  Reply
 • Maaike

  30/11/2011

  wauw wauw wauw!
  super bedacht & het staat je echt heel tof ! :)

  Reply
 • Rinah

  30/11/2011

  Erg gewaagd maar oh zo mooi! Ik zou het zelf niet dragen, maar 1 ding is zeker. Het staat jou ontzettend mooi!

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  30/11/2011

  Prachtige look ^^ staat je mooi met je blauwe ogen

  Reply
 • Steffi

  30/11/2011

  Gewaagd maar geslaagd!

  Reply
 • Nicole

  30/11/2011

  Wow, echt heel tof!

  Reply
 • Kayla

  30/11/2011

  Wat een heftige look maar hij past perfect bij je inspiratiefoto!

  Reply
 • Deb

  30/11/2011

  Wat een gave look weer girl!! You really did it again!! En die brows zo mooi.Misschien wil je er eens een how to aan wijden hoe jij die brows van jou zo wow-ed!! Je hebt zeker weer Kat von D primer gebruikt? Dankzij jou heb ik een vriendin gevraagd het uit USA voor me mee te nemen ;-)

  Reply
  • Beauty Koning

   30/11/2011

   Dank je Deb!! Nee, helaas niet, hij pakt niet echt goed op de gele tinten, zoals Screwdriver, maar ook niet op Blanc Type, doe de Matte 327(Mijn wenkbrauwpoeder, eigenlijk oogschaduw) van Inglot er over, BOOM! Oh, lucky you! Ik heb trouwens de wenkbrauwen een hele tijd geleden in een How To terug laten komen, de technieken zijn wel wat veranderd. Ik schrijf hem er bij, dank je!

   Reply
 • Sugarblosssom

  30/11/2011

  Apart maar onwijs leuk!!

  Reply
 • Glamour Por Favor

  03/12/2011

  Bedankt, ik heb zelf een fijne knalgele oogschaduw, maar zocht naar een leuke combi. Dit is een mooie inspiratielook :D

  Reply

Geef een reactie