CATRICE Nagellak: Am I Blue Or Green, Bye, Bye Birdy en Let’s Mauve on!

De pastelkleuren waren dit dé tinten van de zomer! Je vond het niet alleen terug op de catwalks, maar ook in de make-upcollecties, dus ook de nagelcollecties. Catrice kwam met een aantal mooie lakjes die ik natuurlijk niet kon weerstaan, wie wel?! Op naar de CATRICE Nagellak: Am I Blue Or Green, Bye, Bye Birdy en Let’s Mauve on!

CATRICE Nagellak

Niks anders staat mooier in de zomer dan een aantal pasteltinten in combinatie met een knalkleur. Een gifgroene nagels, de rest in het pastel, amazing! De kleuren trokken mij op één of andere manier echt, ik moest ze gewoon hebben! Ik vind het zelf ook echte nailart lakjes, de kleuren zie je vaak terug in de bloemetjes.

CATRICE Nagellak CATRICE Nagellak

We beginnen met de linker nagellak, een blauwe nagellak, eh ik bedoel een groenachtige nagellak. Just kidding! De naam van de nagellak vond ik vrij speciaal, vandaar de woordengrap. De nagellak Am I Blue Or Green? heb ik het meest op gehad!
CATRICE Nagellak

CATRICE Nagellak

Oordeel zelf, is het groen? Blauw? Ikzelf vind het er net tussen in hangen, een mintachtige groene kleur, of juist de blauw die teveel met wit is gemengd, I don’t know. Ik weet één ding wel zeker, en dat is dat dit toch wel één van mijn favorieten is van de drie!

De lak is niet dik, niet dun, gewoon prima van structuur! Hij lakt wel streperig, hier op de foto zie je het niet, op je eigen nagel merk je dat wel. Na minimaal twee laagjes dekt hij wel volledig, een derde laag is denk ik net iets beter, hierdoor worden de strepen ook minder.

CATRICE Nagellak

Op naar de middelste kleur, yellow it is! Nee, ik ga niet het liedje van de Packers voor jullie zingen, inmiddels moeten jullie die wel kennen, joke joke! Oké, de nagellak, geen football. De gele nagellak, genaamd Bye, Bye Birdy, is niet zo fel als die van Zalando, juist heel zacht. Een babygeel!

CATRICE Nagellak

De lak is vrij dun, tegen waterig aan, terwijl de dekking best oké is, aangezien hij nogal aan de dunne kant is. Daarnaast lakt ook deze streperig, daarom draag ik hem nauwelijks, weinig geduld, terwijl hij vrij snel droogt, maar om er mooie strepen voor terug te krijgen, that’s a no no.

CATRICE Nagellak
Kijk die shimmers!

De laatste nagellak, Let’s Mauve on! Geweldige naam, prachtige shimmers en de kleur is vrij apart. Sinds kort heb ik ook zo een soort lak van de H&M, het is gewoon een aparte kleur, op een positieve manier.

CATRICE Nagellak

CATRICE Nagellak

Ik heb de laatste foto’s met flits genomen, het effect werd hierdoor heel anders. Misschien moet ik vaker mijn foto’s met flits gaan nemen als het over producten gaat. De shimmers komen nu veel meer tot hun recht. Bij deze nagellak had ik totaal geen last van strepen, lakte hij perfect en was hij snel droog!

CATRICE Nagellak

De groene/blauwe nagellak Am I Blue Or Green is toch wel mijn favoriet. Het is een kleur die ook in de winter kan, dan moet je hem alleen voor blauw aan zien, denk aan de ijzigheid! Tada, nieuwe nagellak, althans nieuwe gedachten! Ze lakken fijn, maar dat doen bijna alle nagellakken van Catrice Ik weet eigenlijk niet of ze nog verkrijgbaar zijn bij de Kruidvat, maar toen de tijd waren ze €2,49 per stuk!

Ben jij in het bezit van één van de pastellakjes?


19 Comments

 • byyara

  01/12/2011

  Pretty pastel!

  Reply
 • miss073

  01/12/2011

  die roze vind ik wel heel leuk :D. ( mezelf aan het inhouden). gelukkig is dat nu wat makkelijker want de winkel is nog dicht :P

  Reply
 • Mevo

  01/12/2011

  i love pastel kleurtjes, ik heb van Essence de Blossoms ect… LE en die gebruik ik regelmatig<3
  Btw, vandaag op mijn blog iets leuks wat jou denk ik wel interesseert haha

  Reply
 • Monique

  01/12/2011

  Wat een mooie kleuren zeg! Maar hou meer in de lente van dit soort kleuren

  Reply
 • Yep ik ga weer voor paars! Mooie kleuren!

  Reply
 • Germa

  01/12/2011

  Prachtige kleuren! Volgens mij heb ik de paarse kleur, maar weet niet zeker.

  Reply
 • Darcy

  01/12/2011

  Wauw die gele en paars erg mooie kleurtjes !!

  Reply
 • Ja , pastel is te gek :-)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  01/12/2011

  Mooie kleuren ! De paarse vind ik de mooiste :)

  Reply
 • Dionne

  01/12/2011

  Mooie lakjes! :)

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  01/12/2011

  Mooie kleurtjes vooral die blauwe en roze :)

  Reply
 • Rinah

  01/12/2011

  De pastellakjes zijn zo mooi, die draag ik altijd in de zomer. Zelf heb ik ook een aantal pastel kleurtjes van Catrice en Essence. De lakjes die jij heb geswatched zijn ook ontzettend mooi!

  Reply
 • Miranda

  01/12/2011

  Echt heel erg mooi;D

  Reply
 • Dieuwertje

  01/12/2011

  Mooie kleurtjes, ik vind wat lichtere kleuren meestal niet zo mooi, maar deze zijn echt tof!

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Marijke

  01/12/2011

  Mooie kleurtjes! Ik denk wel gelijk aan zomer/ lente.
  Maar een beetje zomer op je nagels in de herfst kan vast geen kwaad ;-)
  En blauw kan natuurlijk altijd nog doorgaan voor ijs-blauw!

  Reply
 • Lisa

  01/12/2011

  Mooie pastel kleurtjes :D

  Reply
 • Sharon

  01/12/2011

  Leuk ! die roze vind ik erg mooi ! Die past wel bij het shirt wat ik nu aan heb haha ! ;D

  Reply
 • Deb

  02/12/2011

  Love pastel! Van de lente/zomer heb ik veel geel, lila, zeegroen gedragen. Maar voor nu ga ik toch meer voor donkere en rode tinten.

  Reply
 • happyannanas

  05/03/2012

  Wauw, die mintblauw pastel kleur (ik weet niet zo goed hoe ik het moet noemen) vind ik echt de mooiste! van Essence heb ik er zo eentje, maar die neigt wat meer naar het groen. Deze is zeker mooi!
  xoxo, happyannanas

  Reply

Geef een reactie