FOTD: Favoriete make-up look op dit moment!

Er zijn periodes dat ik echt van bepaalde producten houd, zo heb ik dat met de fixeerspray gehad, wat ik overigens nog steeds doe, de Healthy Mix foundation van Bourjois en Rosebud, maar ook een witte shimmery highlighter onder mijn wenkbrauwen, een extreme bronzer of juist helemaal niks. Normale wenkbrauwen, dunne wenkbrauwen, volle wenkbrauwen en goed aangezette wenkbrauwen, been there, done that! Op dit moment ben ik weer in love with mijn High Tech Lighter Platina met daar overheen een witte highlighter, gorgeous!

Favoriete make-up lookMy favorite look at the moment!

Hij kan als nude look door, maar door de witte highlighter in mijn ooghoeken wordt hij wat extremer. Dit kan je ook weg laten, maar dat zorgt net weer voor dat mooie effect. Op dit moment kom de knallende witte highlighter vaker voor in mijn looks, niet alleen in mijn binnenste ooghoeken, maar ook onder mijn wenkbrauw.

Favoriete make-up look

De look zelf is vrij simpel! Ik ben begonnen met een oogschaduwbasis, daar overheen heb ik de High Tech Lighter Platina onder mijn wenkbrauw aangebracht en in mijn binnenste ooghoeken. Over de Platina heb ik de oogschaduw Ultra Pearl Mania van NYX, in de kleur White aangebracht, dit heb ik zowel in mijn binnenste ooghoek als onder mijn wenkbrauw gedaan.

Favoriete make-up look

Op mijn ooglid heb ik een huidkleurige tint aangebracht, blend hem deels je arcadeboog in zodat het blenden je zometeen makkelijk af gaat. Als je wil kan je nog je arcadeboog schetsen met een tint donkerder en blend die dan goed! Dat geldt ook voor de witte highlighter in je binnenste ooghoeken, zorg ervoor dat het netjes in elkaar overloopt, zo oogt het wat natuurlijker. In mijn arcadeboog heb ik Mocha van NYX aangebracht, blenden, opnieuw aanzetten en weer blenden! Breng de oogschaduw ook onder je oog aan en laat hem aansluiten op de White.

Favoriete make-up look

Blend de Mocha goed met de White onder je wenkbrauw! Nu de laatste paar dingen zoals een winged eyeliner, een wit oogpotlood wat ik overigens niet heb gebruikt, ik moet ook eerlijk toegeven dat ik die nacht niet super veel had geslapen, vroeg op, vandaar dat ik wat moe kijk en vergeet niet je wimpers te krullen om ze te voorzien van een laagje mascara!

Favoriete make-up look

Tada, mijn favoriete look op dit moment. Je kan het snel doen, dingen weglaten zoals de eyeliner, hierdoor ben je nog sneller klaar, toch make-up op, oogt frisser en nog eens de witte highlighter in je ooghoeken + onder je wenkbrauwen. Bigasseyes!

Favoriete make-up look

Mijn foundation houd ik ook altijd zo natuurlijk mogelijk! Ik breng een groene concealer aan voor mijn roodheden, die maskeer ik weer met een laagje foundation, om de foundation mooi egaal en smooth aan te brengen doe ik dat in combinatie met de fixeerspray. Afpoederen en shapen!

Favoriete make-up look

Je kan kiezen voor mooie nude lips, maar ik houd wel van een beetje kleur in mijn gezicht. Vandaar dat ik koos voor de lipgloss van Lavera, genaamd Magic Red. Love that name! Geweldige gloss, die net dat natuurlijke in je lippen naar boven haalt.
Favoriete make-up look

Je kan zelf weten wat je met de look doet, voeg er red lips aan toe en het is een totaal anders iets. Nepwimpers erop, amazing en feestelijk, kerst! Daarnaast kan je ook de kleuren in je arcadeboog aanzetten, of juist vervagen. Je kan er veel kanten mee op, het is zoals ik al zei snel, handig voor in de ochtend, als ik weer eens te laat ben. Amazing!

Wat is jouw favoriete look op dit moment?


25 Comments

 • redhotjillypeppers

  02/12/2011

  Die highlighter laat je ogen inderdaad nog groter lijken :) Mijn favoriete look om te gaan werken is wat bruine oogschaduw, gelliner en veel mascara. Lekker simpel en vooral snel !

  Reply
 • Deb

  02/12/2011

  Erg mooi, deze look geeft je een super zachte uitdrukking.. Sweet girl!

  Reply
  • Beauty Koning

   02/12/2011

   Haha, dank je Deb! Dit wordt dus mijn look als ik haat heb. :’) Lijk ik alsnog lief.

   Reply
 • Maaike

  02/12/2011

  Hele mooie look :)
  Die lighter bij je binneste ooghoek is zo mooi gedaan !
  & jouw zwarte lijntjes altijd; gorgeoussss!

  Reply
 • coco

  02/12/2011

  Heel mooi, echt een ‘frisse’ look! :)

  Reply
 • Marijke

  02/12/2011

  Echt een super mooie look weer!
  Hij ziet er echt hele netjes, verzorgt en clean uit!

  Reply
 • Nicole

  02/12/2011

  Wow, heel mooi weer!

  Reply
 • deltacephei

  02/12/2011

  Wauw, ik vind dat witte echt prachtig!

  Reply
 • Hmmm… met red lips denk ik toch dat deze look te hard zou worden, ik vind het beter op deze manier.

  Reply
 • Nathalie

  02/12/2011

  Mooi look zeg! x

  Reply
 • Love the look! Je staat trouwens superschattig op de foto’s!!!!

  Reply
 • Rinah

  02/12/2011

  Wat een mooie look, zo komen je ogen ook mooiere uit. Die lipgloss ziet er trouwens ook erg goed uit.

  Reply
 • jlovesbeauty

  02/12/2011

  Wat een mooie look! Je ogen lijken echt veel groter.
  En wat is je haar schattig op die foto’s! Echt heel leuk

  Reply
 • Germa

  02/12/2011

  Gorgeous!!! Prachtig hoe het licht op de highlighter valt.

  Reply
 • Myrthe

  02/12/2011

  Wat een prachtige look, staat je super! Heel mooi.

  Reply
 • darcy

  02/12/2011

  lees ik er nou echt telkens over heen xD welke higlighter gebruik je nou precies want ik vind hem erg mooi !

  Reply
 • Steffi

  02/12/2011

  Heel erg mooi! Dit wil ik wel eens zien met felle lippen.

  Reply
 • Dieuwertje

  02/12/2011

  Voor mij iets te witte ogen, zelf hou ik daar niet zo van.
  Maar ik vind het bij jouw wel mooi <3

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Mariel

  02/12/2011

  Mooie look!

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  02/12/2011

  Mooie natuurlijke look :D

  Reply
 • Katy

  04/12/2011

  Mooie lichte kleuren ^^!

  xxx Katy =D!

  Reply
 • Charlotte

  05/12/2011

  Wat poppig! Ik zou je zo een jurkje aantrekken, op een stoel zetten en theekransje spelen ;-)

  Reply

Geef een reactie