Rosie Huntington-Whiteley Meets Cynthia.

Actiefilms, I love it! Grote mooie auto’s, gepimpt en wel, dikke velgen eronder, gorgeous! Jap, de Chrysler 300C is dan ook echt mijn auto, niet gepimpt, gewoon in het zwart, mooie grote bak, op zijn jongens gezegd. Maar auto’s die zich laten transformen naar robots? Mag die van mij ook wel! Natuurlijk heb ik het over Transformers, dit keer gaat het niet over Megan Fox, maar over de nieuwe vervanger van Megan Fox, genaamd Rosie Huntington-Whiteley Meets Cynthia!
 Rosie Huntington-Whiteley

De nieuwe Megan Fox met haar volle lippen straalt niet alleen op het doek bij Transformers, daarnaast is ze een model voor Victoria Secret en werd ze in juni 2011 door een Amerikaans magazine, Maxim, uitgeroepen tot “World’s most beautiful woman.”

Rosie Huntington-Whiteley

Ik heb haar vaak zien verschijnen met de aardetinten, geen heftige kleuren, geen blauwtinten, groentinten of paarse tinten, aardetinten it is! I don’t mind! Op naar de look, natuurlijk ben ik als eerste begonnen met een oogschaduwbasis. Hierover heen heb ik Velvet Revolver uit mijn Too Faced palette gebruikt, breng de oogschaduw alleen op je ooglid aan. Nu de huidkleurige highlighter onder je wenkbrauw, deels in je arcadeboog, zodat je zo meteen makkelijker kan blenden.

Rosie Huntington-Whiteley

Over de Velvet Revolver heb ik een shimmer bruine tint aangebracht, uit de L.A Colors palette, genaamd Unforgettable, nummer 3, de middelste en dan de donkere kleur (4) daarnaast. Pas op dat hij niet te donker wordt!

Rosie Huntington-Whiteley

Ik wilde de look niet helemaal bruin maken, aangezien zij dat ook niet had, meer een oranje achtige gloed was er zichtbaar. Ik heb daarvoor een oogschaduw uit mijn matte 88 Palette gebruikt, op de eerste rij nummer zeven en die vervolgens gemend met nummer vijf uit de tweede rij. Blend de kleuren goed met elkaar!

Rosie Huntington-Whiteley

De look bestaat voornamelijk uit shimmers vandaar dat ik de kleur Nymph over de oogschaduws uit mijn matte 88 Palette heb aangebracht, blend deze goed met de tint daarboven. Onder mijn oog heb ik ook Nypmh van NYX aangebracht, blend ook dit weer goed. Voor nog een extra shimmer op mijn ooglid heb ik de kleur Oro van NYX gebruikt.

Rosie Huntington-Whiteley

Op naar de bruine, eh, zwarte? Eyeliner. Klinkt het triest als ik zeg dat ik geen bruine eyeliner heb? Ja, dat klinkt best sad, maar het is de waarheid. Vandaar dat ik een zwarte eyeliner heb gebruikt, in een wing heb aangebracht, om vervolgens mijn wimpers te krullen en ze te voorzien van een laagje mascara. Vergeet niet het witte oogpotlood, hierdoor lijken je ogen groter en kijk je frisser uit je ogen!

Rosie Huntington-Whiteley

Mijn wenkbrauwen heb ik aangezet en deels bijgetekend met de oogschaduw uit de tiende rij, nummer vier. Hierdoor wordt de blik wat zachter, aangezien het voor sommige nogal heftig is. Ook draagt Rosie mooie lange nepwimpers, die kon ik natuurlijk niet vergeten, vandaar dat ik er valse stukken tussen heb zitten, vooral aan de buitenste ooghoeken!

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie draagt nauwelijks een blush, of althans, een roze blush, meer bronzers en peachy kleuren, I love it. Daarom heb ook ik mij ingehouden met mijn foundation, concealer en of course de bronzers. Zonder bronzer, no life.

Rosie Huntington-Whiteley

Als laatste de volle lippen van Rosie Huntington-Whiteley! Ik heb ze niet bijgetekend, gewoon om het onnatuurlijke effect te voorkomen, vandaar dat ik koos voor de lipsticks van NYX in de namen, Frappucino en Echo! Dit heb ik deppend met mijn vingertoppen aangebracht en uitgeblend met een tissue.

Rosie Huntington-Whiteley

Ikzelf vind Rosie echt een prachtige vrouw, een mooi model en een geweldige actrice. Ze acteert beter dan Megan Fox, oeps! Helaas zijn de foto’s wat wazig, mijn excuses hiervoor, het weer heeft op dit moment een klein beetje haat! Ik ben wel verliefd geworden op de nepwimperstukjes, gorgeous. Ze kunnen je look alleen maar mooier maken, het was nogal een geklungel, maar het gaat al beter!

Ben jij ook een fan van Transformers?


20 Comments

 • Tahnee

  03/12/2011

  Woow, je wimpers lijken heel natuurlijk. Ik zat in het begin al te lezen of ik ergens tegenkwam of ze echt op ‘nep’ waren. Mooie look!
  Hoe verzin je toch al die namen?

  Reply
  • Beauty Koning

   03/12/2011

   Ah, thanks! Ze waren inderdaad vals, maar alleen de buitenste ooghoeken. Ik zag haar een keer voorbij komen in de film met prachtige make-up, heb haar er toen meteen erbij geschreven!

   Reply
 • FrouFrouBeauty

  03/12/2011

  Mooie zachte look ^^ ben er helemaal weg van :)

  Reply
 • redhotjillypeppers

  03/12/2011

  Mooie natuurlijke look. Love the lashes !

  Reply
 • Dionne

  03/12/2011

  Mooie look, en wauw die nepwimers staan je goed :) !

  Reply
 • Nicole

  03/12/2011

  Lovely, zoals altijd! Je maakt je echt mooi op, meid.

  Reply
 • Amanda

  03/12/2011

  Wat heb jij mooie grote ogen:)

  Reply
 • Lisa

  03/12/2011

  Hele mooie look weer, die eyeliner is echt goed gedaan :D De lipstick kleur is ook mooi <3 :D

  Reply
 • Jane

  03/12/2011

  Wat een prachtige, naturel look. Echt super elegant!
  Ook hartstikke bedankt voor al je lieve complimentjes op mijn blog! ^^

  Reply
 • Kelly

  03/12/2011

  Prachtige look! Je ogen springen er echt uit!

  Reply
 • Dieuwertje

  04/12/2011

  Mooi gedaan!

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Sophie

  04/12/2011

  Ah die actrice/model is zooo mooi, zat in de film steeds naar haar te staren, niet normaal :D Mooie look ook, ik ga dit morgen proberen na te maken! =)

  Reply
 • Valeria

  04/12/2011

  Hele mooie look! Het staat je goed :)

  Reply
 • Rosie is werkelijk prachtig! Mijn favo topmodel momenteel! Ik vind deze zachte look jou erg goed staan!

  Reply
 • Deb

  05/12/2011

  Erg mooi! En wat betreft die bruine eyeliner.. heb ik ook niet hoor, voor die ene keer dat je ém nodig hebt. Maar je had je bruine oogschaduw toch vloeibaar kunnen maken.. had ook nog gekund..En die false lashes… gorgeous… oogverblindend ;’-)

  Reply
  • Beauty Koning

   05/12/2011

   Dank je Deb! Oh my, ja, inderdaad. Helemaal vergeten, totaal niet aan gedacht, goede oplossing. :)

   Reply
 • Jo

  05/12/2011

  Waauw, welke eyeliner is dat? X

  Reply
  • Beauty Koning

   05/12/2011

   Het is de eyeliner van Catrice, Black Jack with Jack Black!

   Reply
 • Sharon

  11/12/2011

  Mooie look! Ik vind de laatste foto ook weer echt top! Je ziet er onschuldig uit omdat de look niet zo heftig is! Dus goed nagemaakt ;D

  Reply

Geef een reactie