FOTOTUTORIAL: Blue Smokey.

In oktober maakte ik de belofte om nog een keer de blauwe smokey eyes terug te laten komen in een How to. Hij is misschien wat veranderd, de witte highlighter is wat heftiger, maar dat is puur omdat ik in een extreme highlighter mood ben! Een stap voor stap fototutorial voor de blue smokey eyes!

Blue Smokey

Voor mij is het een draagbare look, maar voor vele niet, daarom kan hem ook veranderen, door het juist met zachte blauwe kleuren te doen, denk bijvoorbeeld aan pastel of babyblauw, lichtblauw noem het maar op. Je kan alleen je arcadeboog aanzetten of alleen een blauwe tint op je ooglid, maar vandaag gaat het om de blue smokey eyes!

Blue SmokeyOp mijn ooglid, deels mijn arcadeboog ingeblend, heb ik de primer van Kat Von D gebruikt, in de naam Smokey. Onder mijn wenkbrauw heb ik een huidkleurige oogschaduwbasis gebruikt. Vervolgens heb ik mijn Shimmer 88 Palette gebruikt en de felblauwe tint op mijn ooglid aangebracht.

Blue SmokeyBreng nu een huidkleurige tint onder je wenkbrauw aan, dit is voor het blenden. Je kan ook een witte oogschaduw gebruiken, het is maar net wat je wilt of mooier vindt staan.

Blue SmokeyBlend de oogschaduw je arcadeboog in.

Blue SmokeyBreng nu de ijzige kleur in je arcadeboog aan.

Blue SmokeyBlend de oogschaduw weer.

Blue SmokeyBreng nu een witte shimmery highlighter onder je wenkbrauw aan, daarvoor heb ik de Ultra Pearl Mania White van NYX gebruikt.

Blue SmokeyMet een oogpotlood van Essence, Cool Breeze 11, heb ik een basis gecreëerd onder mijn oog.

Blue SmokeyBlend de lijn en breng nu de blauwe, elektrische blauwe kleur onder je oog aan.

Blue SmokeyOp mijn ooglid heb ik de donkerblauwe oogschaduw van NYX, in de naam Space, deppend aangebracht, niet teveel, laat het smooth in elkaar overlopen. Zie het als een kleurverloop van middernacht naar ochtend.

Blue SmokeyBreng de Cool Breeze ook op je waterlijn aan.

Blue SmokeyKrul je wimpers en breng een laagje mascara aan om daarmee je look af te ronden.

Blue Smokey

Een blauwe oogschaduw maakt altijd mijn gezicht een stuk kouder, frisser en bleker. Ikzelf vind dat best mooi staan, vooral in combinatie met nude lips. Ik had echt een hekel aan nude lips, bij een ander kon het zo mooi staan, droeg ik ze zelf, afschuwelijk. Nu niet meer! I love it!

Ben jij in voor blauwe oogschaduw? Of blue smokey eyes?


18 Comments

 • redhotjillypeppersr

  04/12/2011

  Extreme higlighting… the Cynthia edition :)

  Reply
 • Nicole

  04/12/2011

  Wow, wat een mooie combinatie. Hele mooie blauwe kleuren. Ik vind het ook draagbaar. Ik hou er wel van!

  Reply
 • charlotte

  04/12/2011

  Wauw supergaaf!
  het geeft echt een winters effect.
  xx

  Reply
 • Kayla

  04/12/2011

  Heel mooi gedaan! Mooie blauwe kleuren ook!

  Reply
 • germa

  04/12/2011

  Prachtige look. Ik maak bij mijzelf ook wel eens blauwe smokey eyes en vind het altijd fris en modern staan. Leuk “van middernacht naar ochtend”. :-)

  Reply
 • Coco

  04/12/2011

  Wat handig, deze how to! Ga het zelf ook proberen :)

  Reply
 • mylifenbeauty

  04/12/2011

  waauw heel mooi!!!! wel beetje heftig maar mooi:D

  Reply
 • Steffi

  04/12/2011

  Zo, das heftig! Maar het staat je wel.

  Reply
 • Myrthe

  04/12/2011

  Wauw, dit is je echt goed gelukt! Staat je super, dat blauw.

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  04/12/2011

  Wat een mooie combinatie die blauwe oogschaduw met je blauwe ogen :o
  Heel mooi gedaan :D

  Reply
 • Marijke

  04/12/2011

  Super Super Super mooie look weer!!
  En echt mooie duidelijke foto’s!

  Reply
 • Maya

  04/12/2011

  Mooi gedaaan :)

  Reply
 • miss073

  04/12/2011

  woow Blauw zeg :D:D like!

  Reply
 • Katy

  04/12/2011

  Prachtig <3! Blauw staat jouw echt heel mooi =D!!!

  xx ^^!

  Reply
 • Nathalie

  04/12/2011

  Wow, dit is wel heel blue maar het staat je super! x

  Reply
 • Amanda

  04/12/2011

  Wauw gewaagde look zeg!

  Reply
 • Deb

  05/12/2011

  Dat je de oogschaduw zo hoog hebt aangebracht vind ik super mooi! Echt een ice queen look! Ice Ice baby ;-)

  Reply
 • darcy

  05/12/2011

  Heftig maar het staat je idd heeeeel mooi !

  Reply

Geef een reactie