FOTD: Geisha met aardetinten.

Bij sommige outfits heb je een bepaalde look, een look die in verband staat met de kleur die je aanhebt, of er in ieder geval naar toe leidt. Althans, ik heb dat namelijk wel! Bij bepaalde outfits draag ik een look die afgesteld is op de kleur van mijn blazer. Soms gooi ik het schema op en schop ik daartegen aan en draag ik de vloekende kleuren bij elkaar. Ik heb een roestbruine blazer, daarbij hoort maar één oogschaduw genaamd Geisha!

aardetinten

Geisha? Huh, een Japanse gastvrouw? No, Geisha van NYX! Een prachtige kleur, met een rode ondertoon erin. Een gewaagde oogschaduw vanwege de rode kleur erin, maar zolang je hem goed aanbrengt en hem combineert met een andere kleur, staat het prachtig!

aardetinten

aardetinten

Om er voor te zorgen dat mijn oogschaduw de hele dag blijft zitten, heb ik een oogschaduwbasis aangebracht. Daar overheen heb ik een crèmekleurige oogschaduw aangebracht zowel op mijn ooglid, in mijn arcadeboog en onder mijn wenkbrauw. Vervolgens heb ik de oogschaduw, genaamd Geisha van NYX, in mijn arcadeboog aangebracht. Blend dit goed, zet hem vervolgens weer aan, aangezien hij een stuk lichter wordt nadat je hem hebt geblend. Dit heb ik ook onder mijn oog gedaan.

aardetinten

De roestbruine oogschaduw met een rode ondertoon is aangebracht, breng nu in je buitenste ooghoek, deels je arcadeboog een donkerbruine tint aan. Hiervoor heb ik de Matte 327 van Inglot gebruikt, hiermee teken ik ook mijn wenkbrauwen bij. Vervolgens breng ik hem ook onder mijn oog aan en zorg ik ervoor dat het mooi in elkaar overloopt. Over de bruine oogschaduw breng ik Honey Pot aan uit mijn Too Faced Natural Eye Palette, blend ook dit weer. Met een winged eyeliner, wit oogpotlood en gekrulde wimpers die voorzien zijn van een laagje mascara mijn look af!

aardetinten

Het is een look die heftig kan uitpakken, maar ook heel chic kan staan. Voel ik een kerst look aan komen? De kleuren zijn inderdaad kerstachtig, misschien door de warme kleuren! In ieder geval droeg ik deze vaak en voornamelijk als ik te laat was, het is een kwestie van aanzetten en snel blenden, then you’re done!

aardetinten

Mijn lippen houd ik vaak neutraal, misschien een lichte gloss, of gewoon nude lips. Ik ben echt in to the nude lips ineens, heel raar. Misschien omdat ik door heb hoe het uiteindelijk moet en mij toch staat? Maar op de foto draag ik mijn favorite lipgloss van Lavera, genaamd Magic Red! Love that name. Het geeft je lippen een mooi kleurtje, incredible!

Hoe denk jij over oogschaduws met een rode ondertoon? En zijn aardetinten wat voor jou?


21 Comments

 • redhotjillypeppers

  05/12/2011

  Die kleur staat mooi bij blauwe ogen ! Als ik dat zou dragen, zag ik er ziek uit :)

  Reply
 • Nicole

  05/12/2011

  Staat je heel er goed! Mooie aangebracht ook.

  Reply
 • Marijke

  05/12/2011

  Staat je super!
  En als altijd weer perfect aangebracht, zo knap!!!

  Reply
 • Ruth

  05/12/2011

  Wow! Wat een mooie kleur! Erg mooi aangebracht ook :)

  Reply
 • Charlotte

  05/12/2011

  Ook weer supermooi zeg! Enneh… Die eyeliner is wel heel erg signature bij jou he ;-)

  Reply
 • Amanda

  05/12/2011

  Mooie look hoor! Heb je al een tutorial van hoe je zo’n mooie eyeliner zet?

  Reply
 • jessy

  05/12/2011

  alweer echt prachtig gedaan!

  Reply
 • Joëlle

  05/12/2011

  Hele mooie look en een mooie kleur! Vind de kleur helemaal niet heftig, juist wel naturel

  Reply
 • germa

  05/12/2011

  Prachtig ooglook! Ik vind oogschaduws met een rode kleur heel warm staan, mits je het op de juiste plaats/manier aanbrengt.

  Reply
 • jlovesbeauty

  05/12/2011

  Wat een prachtige kleur! Staat mooi bij je ogen..

  Reply
 • robinvalentine♥

  05/12/2011

  staat bij jou goed maar bij mij lijkt het altijd alsof ik ziek ben!

  Reply
 • Deb

  05/12/2011

  Mooi kleurtje zeg, Geisha! Je maakt echt te gekke kleurencombi’s!

  Reply
 • Louna Beauty

  05/12/2011

  Mooie ooglook zeg! Ik vind alleen de wenkbrauwen te donker! ;-) Liefs

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  05/12/2011

  mooie look past idd mooi bij die blazer :)

  Reply
 • charlotte

  05/12/2011

  Supermooi!
  x

  Reply
 • Zeer geslaagde look, staat je supermooi!

  Reply
 • Katy

  05/12/2011

  Mooie make-up ^^! En ik weet dat het eigenlijk om je make-up gaat, maar leuk je haar zo met die slag/krullies ^^! Heb je dat wel een vaker gedaan of niet, want het valt me nu op =P.

  xx Katy ^^!

  Reply
  • Beauty Koning

   05/12/2011

   Dank je wel Katy! Ik had mijn haar ingevlochten met kleine vlechtjes, zodat er een soort “wave” in mijn haar kwam. :) Ik doe het eens in de zoveel tijd, leuk dat het je opvalt!

   Reply
 • Dionne

  05/12/2011

  Mooi!

  Reply
 • Laura

  06/12/2011

  Supermooi x

  Reply

Geef een reactie