TALK: Verschillende soorten smokey eyes #1!

Ik maak de look bijna elke dag, smokey eyes, smoka ays. Het vervagen van je oogschaduw, het blenden van de harde lijnen tot een mooi rokerige waas. Je hebt veel verschillende soorten smokey eyes, iedereen maakt ze ook op zijn eigen manier. Vandaag laat ik jullie in een artikel zien welke smokey eyes ik de afgelopen maanden heb gemaakt!

smokey eyes

Ik heb natuurlijk veel meer smokey eyes gemaakt, aangezien je zoveel verschillende soorten hebt. Het is niet alleen zoals de zwarte variant, maar ook het aanzetten van je arcadeboog, diepte creëren met een oogschaduw. De looks die nu in het artikel voorbij komen bevatten de trefwoorden smokey of smokey eyes in de titel van het artikel. Of course heb ik er nog meer gemaakt, maar deze bevatten de naam in de titel, vandaar!

smokey eyes

Om maar meteen te beginnen met de klassieke zwarte smokey eyes! De smokey eyes zijn ook echte eyecatchers. Het kan zo chic staan in combinatie met een mooie outfit, of juist wat pittiger. Dit zijn wel echte zwarte-zwarte smokey eyes, zo heb je ook nog een lichtere variant + een grijze variant. De grijze variant heb ik in het begin van mijn blog gemaakt, het was mijn allereerste look die ik publiceerde.

smokey eyes

Ook dit zijn weer zwarte smokey eyes, alleen dit een de glamerous smokey eyes, door de glitters in mijn binnenste ooghoeken, ogen de zwarte ogen totaal niet hard. Het maakt de look een stuk vrolijker, het eist nog meer aandacht en de combinatie met een heel donker iets, met een licht voorwerp is amazing.

smokey eyes

Toen kreeg je weer de Electric Smokey, de zwarte smokey eyes, met gekleurde binnenste ooghoeken, dit keer was het de kleur blauw, een mooie shimmery blauw uit de 88 Shimmer Palette. Heel aanwezig, maar niet over de top, gewoon goed zichtbaar. Hier komen binnenkort nog meer looks van, een hint!

smokey eyes

Het is een smokey eyes, maar niet dé smokey eyes, waar ik het dit moment over heb. De trefwoorden kwamen wel terug in de titel, dit is ook één van mijn favorieten looks geweest! Ik droeg hem soms dagenlang achter elkaar. Je kon hem zo goed aanzetten, juist naturel aanbrengen, gewoon op zoveel manieren hem veranderen, god I love it.

smokey eyes

De paarse versie, weer een look die ik in het begin van mijn blog had gemaakt. De blonde lokken zijn nog goed zichtbaar, een totaal andere huidskleur, veel bruiner, lijkt het net. Back to the eyes. Ik durfde nog niet met de paarse oogschaduws aan de slag te gaan, dat gold ook voor oranje, roze en blauw, daredevil! Toch had ik de look gemaakt en daar kwam ook een prachtig iets uit.

smokey eyes

Dit was toch wel weer een toppunt! Ik houd gewoon van raar gecombineerde ooglooks, gewoon iets wat totaal niet kan, maar toch draagbaar (voor mij dan.) Dit is eigenlijk wel het leukste van mijn blog, de meningen die hierover zijn verdeeld, verschillen zo erg! Echt geweldig om te lezen. Vooral als ik weer zo een look heb gepubliceerd, ik heb een goed excuus om vloekende kleuren met elkaar te combineren! De gele variant met een blauwe eyeliner, een heftige highlighter zowel onder mijn wenkbrauw als in mijn ooghoeken, amazing.

smokey eyes

De brons smokey eyes, één oogschaduw heb ik hier voor gebruikt, namelijk Copper van GOSH, geweldige pigmentatie, ik heb hem naar boven geblend, hierdoor lijkt het net alsof ik een andere kleur in mijn arcadeboog heb, dat is niet zo! Gefopt! Dit is toch wel weer een look die ik ook nog regelmatig draag.

smokey eyes

De blauwe smokey eyes, het artikel met de meeste reacties, een FOTD met de meeste reacties, moet ik eigenlijk zeggen. Weer een daredevil look en met een onmogelijke kleur, blauw. Stiekem ben ik nu een grote fan van blauw en kan ik niet meer zonder. Dit is toch weer een hele andere smokey eyes dan de classic smokeys. Zelfde techniek, andere kleur.

Ik vind het leuk om terug te blikken, het is immers december, krijg je maandoverzichten, jaaroverzichten, zoveel mogelijk nieuws van het jaar in een korte tijd! Binnenkort kort er hier een vervolg van, so keep in touch!

Wat is jouw favoriete smokey eyes? En met welke kleur(en) combineer jij je look?


23 Comments

 • Lisa

  07/12/2011

  Mooie looks! :D

  Reply
 • Nicole

  07/12/2011

  Voor mezelf ben ik fan van de zwarte of donkergrijze smokey. Maar met jouw foto’s vind ik de blauwe en de natural look helemaal geweldig! Het staat je erg goed!

  Reply
 • jlovesbeauty

  07/12/2011

  wat leuk om al die looks te zien, vind ze allemaal prachtig!!

  Reply
 • redhotjillypeppers

  07/12/2011

  De zwarte smokey eyes vind ik erg mooi ! Bij mezelf gebruik ik meestal bruin of grijs.

  Reply
 • germa

  07/12/2011

  Ik vind je laatste look de leukste look, omdat dit een look is die ik zo zou dragen.

  Reply
 • Laura

  07/12/2011

  Heel mooie looks ! Mijn favoriet is de Glamerous Smokey eyes. Ik maak niet zo vaak smokey eyes.

  Reply
 • Darcy

  07/12/2011

  Die blauw met zwart is echt lovely en die natuurlijke smokey eyes vind ik ook erg mooi !

  Reply
 • Marijke

  07/12/2011

  Haha, smoka ays?!
  You go girl, ze zijn allemaal fab! :-P

  Reply
 • Kayla

  07/12/2011

  Ik vind ze allemaal erg mooi, maar als ik moet kiezen zou ik voor verschillende bruintinten gaan..

  Reply
 • Dionne

  07/12/2011

  Mooie looks allemaal! Ik gebruik graag bruintinten :)

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  07/12/2011

  Die blauwe vind ik echt prachtig :D

  Reply
 • Coco

  07/12/2011

  Ik vind de eerste echt heel mooi! :)

  Reply
 • robinvalentine♥

  07/12/2011

  de bronze smokey eyes vind ik het mooist <3

  Reply
 • jessy

  07/12/2011

  Ik vind ze allemaal echt zo mooi!
  je bent hier echt heel goed in <3

  Zou je mij misschien op bloglovin kunnen volgen aangezien GFC weggaat? ;$
  Alvast bedankt! xxx

  Reply
 • mylifenbeauty

  07/12/2011

  die blauwzwarte !!!! wauuuw!

  Reply
 • Deb

  07/12/2011

  AMAZING!!! Wat een explosie van creativiteit heb jij toch altijd. Zelf vind ik grijze, paarse en bruine smokey eyes het mooiste!

  Reply
 • Amanda

  07/12/2011

  Prachtig! echt heel erg mooi

  Reply
 • Dieuwertje

  07/12/2011

  Jij kan echt mooi smokey eyes maken! *jaloers*
  Maar ik vind de Glamerous Smokey Eyes het mooiste. <3

  xx-Dieuwzz

  Reply
 • Maya

  07/12/2011

  Jij hebt altijd zoveel looks online! Echt knap! Ik vind die eerste het mooist, simpel, maar toch heel glowy en stralend :D

  Reply
 • Mariel

  08/12/2011

  Gaaf om te zien! Dat kan ik echt niet haha!

  Reply
 • Maaike

  08/12/2011

  Die glamerous smokey eyes, mygod! love them :)
  Heel leuk om zo terug te kijken !

  Reply
 • Monique

  12/12/2011

  wow stuk voor stuk moooie looks!

  Reply

Geef een reactie