Kim Feenstra Meets Cynthia.

Ze was het winnende model van Holland’s Next Top Model, won een contract bij Max Models, mocht op de cover bij de Glamour en was drie maanden lang welkom bij het modellenbureau Ice Models in Kaapstad! Natuurlijk heb ik het dit keer over Kim Feenstra Meets Cynthia!

Kim Feenstra

De Glamour is toch wel het meest gekochte tijdschrift door mij. De looks die er altijd in staan, de prachtige foto’s en niet te vergeten de mooie make-up producten die voor je zijn uitgestald, om bij weg te kwijlen! Ik spotte toevallig haar look en wist meteen dat dit de Meets Cynthia van vandaag moest worden. Ondanks dat ik geen fan ben van haar, vond ik toch dat ze de look prachtig neerzette!

Kim Feenstra

Voor de zware bruine smokey eyes, heb ik de primer van Kat Von D gebruikt, in de kleur Smokey. Dit heb ik alleen op mijn ooglid aangebracht en omhoog geblend met mijn vinger, houd je binnenste ooghoek vrij. Niet te hoog, maar een deel van je arcadeboog. Over de basis bracht ik meteen de Matte 327 van Inglot aan, doe dit deppend, niet vegend! Houd je binnenste ooghoek nog steeds vrij!

Kim Feenstra

Om het beter te kunnen blenden breng ik altijd een huidkleurige of crèmekleurige oogschaduw onder mijn wenkbrauw aan, hierdoor vervaagd de bruine oogschaduw beter. Blend dan de kleur van je ooglid je arcadeboog in, doe dit een aantal keer, net zolang totdat het mooi smokey is.

Kim Feenstra

Mijn prachtige matte 88 Palette, met alleen maar pan! In mijn arcadeboog heb ik de bruine tint met pan, naast de zwart met een blending brush aangebracht. Bij mijn wimperaanzet heb ik de donkerste bruin uit mijn palette gebruikt, namelijk de donkerbruine oogschaduw boven de zwarte tint. Blend dit goed en zorg ervoor dat je het kleurverloop ziet!

Kim Feenstra

Onder mijn oog heb ik ook de primer van Kat Von D aangebracht en ook dit heb ik weer met mijn vingers geblend, zorg ervoor dat je geen harde lijnen hebt, maar alles tot een smooth basis hebt geblend. Over de oogschaduwbasis heb ik ook de Matte 327 van Inglot gebruikt en hem mooi in elkaar over laten lopen met de oogschaduw in mijn arcadeboog. Blend de Matte 327 ook weer in je arcadeboog, zorg ervoor dat de kleurverloop zichtbaar blijft en het moet er smokey uit zien!

Kim Feenstra

Voor de highlighter in mijn binnenste ooghoek heb ik Fame van Make Up Store gebruikt, een zachtroze tint, met a lot of shimmers! Voor de openblik heb ik de oogschaduw ook onder mijn wenkbrauw aangebracht. Op mijn waterlijn een gelliner van Catrice, vervolgens mijn lashes gekruld en als laatste mascara!

Kim Feenstra

No shimmers, no blush en geen kleur in het gezicht, eigenlijk zoals mijn eigen gezichtsbasis. Ik heb er nog steeds niets aan veranderd, het blijft gewoon een tijdje hetzelfde. Ik heb een vrij eenvoudige basis, gewoon (primer) concealer, foundation + fixeerspray, poeder en bronzer. A piece of cake!

Kim Feenstra

Kim draagt geen felle lipstick, nude lips, maar gewoon gepigmenteerde natuurlijke lips. Ik vind het prachtig staan in combinatie met de ooglook, toch nog kleur in de donkerbruine sfeer. Met een snelle beweging zat de shiny lipgloss van Lavera, Magic Red, op mijn lippen!

Kim Feenstra

Dankzij de foto van Kim Feenstra heb ik er weer een nieuwe look bij! Ik had eigenlijk nog geen bruine smokey eyes gemaakt, de zwarte, gele, paars, blauwe, blauw met zwart, glitter en noem maar op, zijn allemaal voorbij gekomen, maar de bruine nog niet! Love it, thanks Kim!

Wat is jouw mening over bruine smokey eyes?


24 Comments

 • Lisa

  10/12/2011

  Ken dat model niet maar hele mooie look heb je ervan gemaakt! :D

  Reply
 • Febe

  10/12/2011

  Mooie ogen, maar ik vind de wenkbrauwen net ietsje te donker voor jou! Nuja dat hoort natuurlijk wel bij de look…

  Reply
 • Deb

  10/12/2011

  Glamorous girl!!! Tres chique hoor! Ik vind jouw foto’s ook altijd erg goed. Wat voor camera gebruik je eigenlijk? Ben me er nog voor aan het orienteren.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  10/12/2011

  Erg mooi ! I looooove smokey eyes :)

  Reply
 • Nicole

  10/12/2011

  Heel mooi. Je straalt echt warmte uit met deze look. Mooi gemaakt!

  Reply
 • darcy

  10/12/2011

  Echt een super moooie look :D ik denk dat ik deze vandaag ook maar eens ga uitproberen :)

  Reply
 • Katy

  10/12/2011

  Mooie make-up =]! Mijn vader zei trouwens nog bedankt (omdat je gefeliciteerd schreef =P). Hahaha ging ik hem dat nog even vertellen ^^!

  Reply
 • Quinty

  10/12/2011

  erg mooi!

  Reply
 • charlotte

  10/12/2011

  Wauw mooi zeg!x

  Reply
 • Kayla

  10/12/2011

  Wauw, prachtige look! Die laatste foto is echt mooi!

  Reply
 • jlovesbeauty

  10/12/2011

  Heel erg mooie look!

  Reply
 • FrouFrouBeauty

  10/12/2011

  Mooi nagedaan :D

  Reply
 • Rinah

  10/12/2011

  Ik vind het altijd zo mooi hoe je looks van celebs namaakt. Dit is weer zo’n prachtige look, en wauw je wimpers zijn echt prachtig

  Reply
 • miss073

  10/12/2011

  wat een mooie look :D

  Reply
 • Amanda

  10/12/2011

  Weer een prachtige look Cynthia

  Reply
 • Cylia

  10/12/2011

  heel erg mooi!!

  Reply
 • Sharon

  11/12/2011

  Mooi! Ik vind de kleuren echt mooi. Je hebt het echt goed nagemaakt ! :D

  Reply
 • Tahnee

  11/12/2011

  Dit vind ik echt één van je mooiste looks !

  Reply
 • Renate

  11/12/2011

  Hele mooie look!

  Liefs.

  Reply
 • Louna Beauty

  11/12/2011

  Wauw,, super look!!

  Reply
 • Mooi geblend!

  Reply
 • beauty treasures

  13/12/2011

  Mooie look

  Reply
 • Dieuwertje

  16/12/2011

  Mooie look!

  Reply

Geef een reactie